Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Μήπως έχεις βάλει ήχο που είναι πολύ σύντομος και απλα δεν τον ακούς ; , με την τελευταία global rom δεν έχω κανένα πρόβλημα. ” Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από dell: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Μήπως έχεις βάλει ήχο που είναι πολύ σύντομος και απλα δεν τον ακούς ; , με την τελευταία global rom δεν έχω κανένα πρόβλημα. ” ίσα ίσα...έχω βάλει ήχους που είναι από 10 δεύτερα κ πάνω για να το ακούω.μίλησα με το servis κ μου είπαν να το στείλω εκεί. ” Αφού το ηχείο δουλεύει…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μηνύματα > πατάς κάτω αριστερά τις 3 γραμμές που είναι σαν "Ξ" > Ηχητική ειδοποίηση > Σύρε δεξιά να γίνει μπλε "ΟΝ" ” δεν βλεπω πουθενα ηχητική ειδοποιηση.εκει εχει mi μηνυματα ειδοποιησεις: προβολη μηνυματων στην οθονη κλειδωματος αναφορα παραδοσης ηχος παραδοσης οθονη: προβολη προσφατων επαφων ομαδοποιησηανα ωρα προβολη αποκλησμενων μηνυματων προσθετες ρυθμησεις:αλλα καιεδω δεν υπαρχει επιλογη Ηχητική ειδοποίηση
-
καλησπέρα έχω το readme 4 pro (αγορασμένο από τον επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα) και δεν έχω ήχο όταν λαμβάνω μήνυμα. ενώ σε όλα τα άλλα κλήσεις ειδοποιησεις από e-mail έχω ήχο όταν έρχεται μήνυμα δεν ακούγετε τπτ. την μοναδική ρύθμιση που βρήκα είναι από το μενού ρυθμίσεις -->ήχος & δόνηση ---. μήνυμα ελήφθη, άλλα ότι ήχο και να επιλέξω εκεί πάλι τπτ. γνωρίζει κανείς κάτι για το πρόβλημα και πως θα λυθεί?
-
δούλεψε...ευχαριστώ
-
καλημέρα είμαι κάτοχος του Redmi 4 Pro εδώ και μια εβδομάδα. έχω περάσει τις επαφές από το προηγούμενο κινητό μου (ένα samsung) άλλα όταν έχω κλίση ή μήνυμα δεν μου κάνει αναγνώριση, μου δείχνει μόνο τον αριθμό του καλούντος παρόλο που αυτός ο αριθμός είναι περασμένος στη μνήμη του κινητού μου. μπορεί κανένας να μου πει τι πρέπει να κάνω? δεν θέλω να δημιουργήσω λογαριασμό mi ούτε να ανεβάσω τις επαφές μου στο gmail.