Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Αγορά mi max 3

Manty - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Ψάχνω να αγοράσω mi max 3 universal version. Ξέρετε κάτι για φτηνά και σίγουρα;

• Επανέρχομαι επι του προηγουμένου..:)

• Προσπαθώ να ανεβάσω τη φωτό αλλά μου γράφει : πολύ μεγάλο αρχείο, οπότε αντιγράφω: μοντέλο HM 1SW έκδοση android 4.3 JLS36C εκδοση miui miui -stabile43-Hellas GTV-4.9.26 CPU Quad-Core 1.6 GHz RAM I,00 GB εσωτερικός χώρος 1,29 GB διαθέσιμα 8,00 σύνολο έκδοση μόντεμ MPSS.TR.2.0- b56bcd8,MPSS.TR.2.0- b56bcd8 έκδοση Κερνελ 3.4.0-g6e 12f86-00309- g46cb3b3

• Απο τον Οκτώβριο του 2014 φοράω την xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable43. Συχνά μου παρουσιάζει κολλήματα στο google maps ή στο face κτλ, υπάρχει κάτι να κάνω, με δεδομένη την ασχετοσύνη μου επι του θέματος..; Καλοδεχούμενος και φυσικός χώρος συνάντησης με γνώστες.

• βλάβη φόρτισης σε red rice s1

Manty - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Αν υπάρχει περίπτωση για βοήθεια απο κοντά θα ήμουν ευγνώμων! Το όλο πράγμα μου μοιάζει και είναι βουνό για μένα.. Γιάννης 6977055477

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες και κατατοπιστικές απαντήσεις. Ξεκινώ την "περιπέτεια" και ενημερώνω για τα περαιτέρω.

Μήνυμα

αγόρασα από minideal, ναι έβγαλα την ζελατίνα απο την μπαταρία , αλλά δεν έκανα αναβάθμιση στη ROM και δεν έχω ιδέα πως γίνεται..

Μήνυμα

Κατ'αρχάς καλώς σας βρήκα! Μετά τον Αύγουστο (2014) αγόρασα 3 red rice s1, ενθαρρημένος κυρίως απο τα καλά σχόλια που είχα διαβάσει ως παρατηρητής στο site σας. Λίγο πολύ και τα τρία παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα όπως σβήσιμο εν ώρα κλήσης, ή δυσκολία στή φόρτιση όπου πρέπει να βγεί και ξαναμπεί η μπαταρία για να πάρει μπροστά. όμως το ένα, της κόρης μου συγκεκριμένα αρνείται επίμονα να ξαναανοίξει και δεν επιδέχεται φόρτιση. Τι μπορώ να κάνω; Καλύπτονται απο κάποια εγγύηση; Κάθε συμβουλή καλοδεχο…