Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 153.
-
Καλη επιτυχία!
-
Καλησπέρα! Μόλις εγκαταστάθηκε σε RN2 και Mi Pad 2 .Προς το παρόν όλα καλώς...Για μπαταρία και ο,τιδηποτε περίεργο θα ενημερώσω.Ευχαριστιες! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπερες! Μόλις περάστηκε η 7.2.9 και προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς,για τη μπαταρία θα δείξει σε 2-3 μέρες.Ευχαριστιομαστε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
OK, με τις ευχαριστίες μας... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπερες! Για την εξάμηνη ανανέωση δεν υπάρχει το link μέσω PayPal, μόνο για ετησια ανανέωση .Ο mod ας το κοιτάξει για να ανανεώσουμε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλημέρες! dd2dd014ec526dbfa938b953cd2a18e9.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Δωσαμε και τις κάλτσες μας! Καλησπερες!Πάμε γερά!
-
Κανονικοτατα και συνεχίζουμε!!!
-
Κλειδωμα Συσκευης
ΜήνυμαΣτην εικόνα που σου βγάζει σου γράφει να το συνδέσεις με το mi PC suite? Το αναφέρω γιατί όταν μου είχε εμφανίσει στο Redmi 3 Pro την εικόνα με τη φόρτιση ,έγραφε να το συνδεσω με το mi PC suite. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Κλειδωμα Συσκευης
ΜήνυμαΣε ο,τι αφορά το παραπάνω που έγραψα? Από fast boot βγαίνει όταν κρατας πατημένο ταυτόχρονα το power και το vol+ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Κλειδωμα Συσκευης
ΜήνυμαΚαλημέρα,λεω εγώ...αν είχες βάλει το Gmail σου στη συσκευή ,γιατί δεν δοκιμαζεις με το android device manager? Πας Google- android device manager κανείς sign in στο Gmail ,βρίσκει τη συσκευή σου και από τις 3 επιλογές πιο κατω πατησε "Διαγραφή".Το κινητό θα σβήσει - θα κάνει επανεκκίνηση και θα ανοίξει κανονικότητα.Για δες το... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Κλείδωμα συσκευής
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους.Την εμπειρία του tomminen την έζησα και γω εδώ και δύο μέρες με το Redmi 3 Pro της συζυγου.Εβάλε κωδικό κλειδώματος στη συσκευή και μετά δεν θυμόταν τον κωδικό.Εννοειται πως δεν υπάρχει η επιλογή "forgot password" όπου και θα είχε επιλυθεί αμεσα και κάθε φορά αυξανόταν και ο χρόνος αναμονής....Εψαξα αρκετά για τη λύση ,mi flash,mi PC suite αλλά τίποτα .Η λύση λοιπόν είναι η εξής: Android device manager. Κάνουμε σύνδεση με το Gmail μας και με το link παρακάτω γίνεται εύρεση της…
-
Καλησπερα σε όλους.Την περασμένη Παρασκευή παρηγγειλα το Redmi 3 pro απο αποθήκη στην Ευρωπη και την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι ήταν στο σπίτι μου.Το συνολικό κόστος 177€ .Από Ιταλια το έστειλαν ,βλέποντας τη διαδρομή στη DHL.Ο χρόνος παράδοσης πραγματικά είναι πολύ καλός για το shipping που πληρωνεις.
-
Καλημέρα !Έτσι για την αλλαγή ...από dev σε stable... Όλα καλά στο δικό μου προς το παρόν και ενημερώνω για περαιτέρω...Ευχαριστιομαστε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγχαρητηρια παιδες! Θα την τολμησουμε και αυτη την εκδοση!!!
-
Καλημέρα,κανονικα και απροβληματιστα και στο δικό μου...Ευχαριστιομαστε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, σαν κατάστημα είναι εγγυημένο όσον αφορά τη γνησιότητά των προϊόντων (Xiaomi).Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Εφοσον το αγοράσεις από την Ευρωπη εννοείται ότι δεν περνάς τελωνείο.Αποψη μου να προχωρησεις στην παραγγελία ανεπιφύλακτα.Καλημερες! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk