Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 153.
-
Καλημέρα! Downloading... και στο δικό μου.Θα τη δουλεψω και θα επανερθω για τυχόν διαπιστώσεις.Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λοιπον...επανερχομαι...Με χρηση 2 ημερών: το bug με την " τριμερή κλήση" διορθώθηκε, δεν μπορώ να μπω στο άλμπουμ -αναφορά σφαλματος- και τελευταιο το τηλ αναπτύσει μεγάλη θερμοκρασία- τηγανίζουμε αυγό.Θα επανελθω στην προηγούμενη αναμενοντας την επόμενη της Παρασκευής.Αυτααα....
-
Αποσυνδέσεις Mi Band
trainspotting - - Mi Band
ΜήνυμαOK, σ'ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποσυνδέσεις Mi Band
ΜήνυμαΟπότε να περάσω πιο παλιά έκδοση? Με ποιον τρόπο?Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποσυνδέσεις Mi Band
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.Παρέλαβα πριν λίγες μέρες το Mi Band αλλά έχω συχνές αποσυνδέσεις.Ενώ την πρώτη φορά της ημέρας που θα το ενεργοποιησω συνδέεται και λειτουργούν όλα κανονικά μετά χάνει τη σύνδεση .Απενεργοποιω το Bluetooth και με την ενεργοποίηση τις μισές φορές συνδέεται και άλλες φορές χρειάζεται να κάνω unpair και μετά ξανά paired και δουλεύει κανονικά.Φοράει την GTV 6.4.21 και παραθέτω και εικόνα από το Mi fit app.(play store).Ευχαριστώ.30c69b69c961588f9a906f2e2f9bba36.jpg Στάλθηκε από το …
-
Vernee Thor
ΜήνυμαΓια δεύτερη συσκευή και με τέτοια τιμή πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να την αγοράσει κανείς. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,το ίδιο γίνεται και στο δικό μου εις την ελληνική γλώσσα παρακαλώ ( τριμερής κλήση) ,λες και είναι συνδιάσκεψη!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα! Μόλις τέλειωσε και στο δικό μου η εγκατασταση και περιμένουμε πως θα πάει.Ευχαριστούμε!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Είχα βάλει δικό μου ήχο εδώ και πολλές Ρομ πίσω αλλά ποτέ δεν είχα θέμα.Αλλαξα σε default ήχο και καλεί κανονικά....περίεργο....χμμμμ.Ευχαριστώ για την βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παίδες, σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι με τη νέα Ρομ δεν ακούγεται ο ηχος κλήσης όταν με καλούν(λες και είναι στο αθόρυβο).Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα...κατεβαίνει και στο δικό μου και βλέπουμε...Τις ευχαριστίες μας! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα,για φραγή κλήσεων : τηλεφωνο- πηγαίνεις στον αριθμό που θέλεις να κάνεις φραγή - πατησε το βελάκι δίπλα στον αριθμο- σου εμφανίζει κάποιες επιλογές χαμηλα- πατησε στο "περισσότερα"- και μετά επιλεγεις φραγή.Και είσαι έτοιμος.Από το εικονίδιο Ασφάλεια έχει μέσα επιλογή "λίστα φραγων" και βλέπεις τα τηλέφωνα που έκανες φραγή. Όταν λέμε "άγνωστος αριθμός" εννοούμε ότι δεν γνωριζουμε τον αριθμο.Στην απόκρυψη αριθμού έχω την εντύπωση ότι δεν γινεται φραγή.Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθο…
-
Flash την 6.4.7 στο Redmi Note 2 έπειτα από την 6.3.31 η οποία 4-5 έσβηνε το τηλ χωρίς να το καταλάβω.Από χθες το βράδυ που την φλασαρα δεν έχω διαπιστώσει κατι προς το παρόν βεβαιως-βεβαιως...Anyway , τις ευχαριστίες στους ιθύνοντες του forum! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
vierinha_paok, μπαίνεις στο άλμπουμ κανονικά ,βλέπεις τους φακέλους σου και σερνεις με το δάχτυλο σου προς τα κάτω όπου εμφανίζεται ένα λουκέτο και σου ζητάει τον κωδικό(που προφανώς είχες βάλει).Έτσι είναι στο Redmi Note 2 που έχω και προφανώς και στο δικό σου.Καλημέρες... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά προς το παρόν στο Redmi Note 2 ...Ευχαριστιομαστε ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άψογος!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,φλας στο Redmi Note 2 και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.Thnx!!! Keep walking! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk