Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 153.
-
Ok maddoctor Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται ....κατά το δοκούν... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,εγώ έχω παραμείνει στην 5.12.3 γιατί ή τελευταία διαβάζω πως έχει θέματα και και ειμαι πολύ ευχαριστημένος,μπαταρία κλπ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,ψήφισα και γω από χτες το απόγευμα αλλά δεν με βλέπω στη λίστα που ανακοινώθηκε μέχρι τις 22:00 .... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, χθες παρέλαβα από Gearbest ένα άλλο μέλος της οικογένειας Xiaomi, το Redmi Note 2/16gb.Το τηλέφωνο πραγματικά είναι vfm .Ακολούθησα τον οδηγο με fastboot και φλασαρισμα την τελευταία GTV rom και όλα πήγαν μια χαρά ,απροβληματιστα.Ο οδηγός είναι πραγματικά κατατοπιστικοτατος.Συγχαρητήρια στους dev για την εξαιρετική δουλειά.Keep walking! Thnx! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5.11.12 στο Redmi 1s και όλα OK! Ευχαριστούμε ! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5.11.5 στο REDMI 1S και όλα οκ μέχρι τώρα.Keep walking !!! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο HM 1S σε πολύ καλά επίπεδα ή μπαταρία.Από τις 8 το πρωί με 3G και συνεχόμενο σκάλισμα και ή μπαταρία στο 20% τώρα...έχουμε κάβα και δεύτερη βεβαίως βεβαίως! Χαχαχα Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,μόλις φλασαρα την 5.11.1 και δουλεύει μια χαρά στο HM 1S.Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5.10.22 στο Redmi 1s δουλεύει απροβληματιστα! Thanks! Καλημέρα! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magnifique!!!Well done! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλό φαίνεται,θα τον δοκίμασω και εγώ. Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΚαι στην 5.9.24 το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει,μόνο όταν είναι στο background.Προφανώς πρέπει να το διορθώσουν στο viber Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Τελικώς κατέβηκε το link 5.9.17 προς το παρόν χωρίς προβλήματα...keep walking...ευχαριστω Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ καταρχήν, αδυναμία φόρτωσης σελίδας! Τα νεύρα μου! Θα προσπαθήσω αύριο και θα ενημέρωση.Και πάλι ευχαριστω caeser Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ πιθανό,κατσε να τους πάρω ένα τηλ να τους μπινελικωσω Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην κοινότητα.Προσπαθώ εδώ και τόση ώρα να κατεβασω την 5.9.17 για το redmi 1s και το download είναι υπερβολικά αργό.(1 ώρα ) .Έχει πρόβλημα το αρχείο? Υπάρχει ή δυνατότητα με νέο link στο thread ? Ευχαριστω Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και το λέει κάποιος που είχε ios...τις "καλές" εφαρμογές τις πληρώνεις στο apple store ενώ στο playstore τις αντίστοιχες τις έχεις free, τις περισσότερες ... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστό αλλά δύσκολο να φύγει κάποιος από Android σε ios...το αντίστροφο συμβαίνει ... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk