Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 153.
-
Αν θέλαμε ios , θα παίρναμε iPhone,iPad κλπ...ποιος ο λόγος ? Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
GTV-5.9.10 στο HM 1S προς το παρον δείχνει ότι δουλεύει καλά.Από μπαταρία μάλλον κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την 5.9.1 . Αυταααα.... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, 5.9.1 στο redmi 1s ,σαν πρώτη ματια όλα φαίνονται οκ , ευχαριστώ! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! 5.8.27 σε redmi 1s OK! Thanks!!! Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ, ευχαριστω και παλι!
-
Μολις την περασα και πραγματι δειχνει αψογη admin...ευχαριστω!
-
ΟΚ,θα την δοκιμασω οπωσδηποτε ! Ευχαριστω!
-
Καλησπερα στην κοινοτητα.Περασα και γω την V6 στο hongmi και διαπιστωσα οτι 1) ο πλοηγος δεν ανοιγει ,μπαινω με dolphin, 2) τα μηνυματα κρασαρουν,Ποτε προβλεπεται η διορθωση των σφαλματων και πως γυρναω στην [Stable 29.0] Xiaomi Hongmi - Redmi 1 (GTV-5.2.13). Ευχαριστω και συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας.
-
Huawei Ascend P6
trainspotting - - HUAWEI
ΜήνυμαΕυπροσδεκτη! Καλησπερα
-
Καλησπερα.Οπως εχει ηδη αναφερθει,η μεταφορα στην sd γινεται με την εφαρμογη link2sd. Προυποθεση να ειναι root η συσκευη.
-
Απ: Huawei Ascend P6
trainspotting - - HUAWEI
ΜήνυμαΔεν χάνουμε και τίποτα να τις δοκιμαζουμε...:D
-
Huawei Ascend P6
trainspotting - - HUAWEI
ΜήνυμαΕυχαριστω για την αποκριση
-
Συγχαρητήρια!
-
Huawei Ascend P6
trainspotting - - HUAWEI
ΜήνυμαΚαλησπερα στην κοινοτητα. Ενας φιλος εχει το Huawei Ascend P6, του το εφεραν απο Κινα , wcdma , ελληνικα και κινεζικα ως γλωσσες. Υπαρχει καποια ελληνικη rom εκτος την unofficial miui rom την οποια και βρηκα μεσα στο φορουμ? Ευχαριστω.
-
xiaomishop
ΜήνυμαΣε 3 μέρες θα το εχεις στα χέρια σου...Προφανώς τη Δεύτερα.Καλοριζικο.
-
Αυθεντικά Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα,το link απο το youtube ποιο είναι; να το δοκιμασουμε...
-
Αγαλια- αγαλια γίνεται η αγουριδα μέλι... υπομονη,εμείς σας περιμένουμε και ευχαριστουμε
-
Μολις περασε η 3.19.0 στο Hongmi red rice, μια χαρα δειχνει.