Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 183.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geogian - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Είμαι έτοιμος, όποιος θέλει να δοκιμάσει ας μου στείλει να μην χώνω συνέχεια τον @geogian. Εχω 2 με μια μικρη διαφορά σε κερνελ. Το ενα θα ειναι με τον βασικο κερνελ της ρομ και ελπίζω να ρολάρει σωστά ” Στείλε να τα δοκιμάσω τώρα.
-
geogian - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@geogian άλλη μια δοκιμή αν μπορείς... /twrp_davinci_3.3.1_18-11-19_stock ” Τώρα πήγαν όλα καλά και έχουμε επίσης αποκρυπτογράφηση του /data partition. Ευχαριστούμε.
-
geogian - - Recoveries
ΜήνυμαΕνώ εγκαθίσταται χωρίς σφάλμα, δίδοντας την εντολή fastboot reboot με κρατημένο ή χωρίς το πλήκτρο Volume UP, δε μπαίνει σε recovery αλλά σε fastboot mode. Λίγη δουλειά ακόμα @geoanto555......!!
-
geogian - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geogian: “αποκρυπτογράφηση του /data partition ” όποιος μπορεί ας το δοκιμάσειtwrp_davinci_3.3.1_18-11Θα ” Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και σου λέω το αποτέλεσμα.
-
Αυτή η έκδοση έχει πρόβλημα με τις κάρτες SIM και το σήμα στο MI 9T. Γύρισα στην προηγούμενη.
-
geogian - - Recoveries
ΜήνυμαΠράγματι εγκαθιστώντας το TWRP που αναφέρεται εδώ: xiaomi.eu/community/threads/9-11-14.53327/ έχουμε την αποκρυπτογράφηση του /data partition HMK20/MI9T: Update your TWRP via fastboot to be able decrypt /data partition Code: fastboot flash recovery TWRP_davinci_10.img
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουν γίνει αλλαγές στο script εγκατάστασης της ROM ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε με το χέρι. Αν παρόλα αυτά κάποιος αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ας το αναφέρει. ” Κι όμως σε μένα εμφάνιζε μετά την επανεκκίνηση ένα μήνυμα λάθους και στις ρυθμίσεις η λέξη "ρυθμίσεις" εμφανιζόταν ιερογλυφικά. Αυτά διορθώθηκαν μετά το σβήσιμο των περιεχομένων στο φάκελο που ανέφερα.
-
Σε mi 9T/K20 είναι όλα ΟΚ. Απλά πρέπει να σβήσετε όπως έχει ειπωθεί και από άλλους ότι υπάρχει στο φάκελο /data/system/package_cache γιατί μπορεί να σας εμφανίσει μηνύματα σφάλματος κλπ
-
Παράθεση από EGW4321: “καλημερα.στο twrp twrp_raphael_3.3.1_30-09-2019_red_ss που περασα δεν μου αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο ενω εχω κανει format data εχω βαλει miui 11 9.10.10 xtrv ” Mετά την εγκατάσταση android 10, μπαίνεις στο σύστημα, στη συνέχεια από το TWRP κάνεις format data μπουτάρεις στο σύστημα και ξανακάνεις format data από το TWRP. Σε μένα έτσι αναγνώρισε σωστά τον αποθηκευτικό χώρο.
-
geogian - - Recoveries
Μήνυμα''Θα βοήθουσε για αρχή να κάνεις format data για να δεις αν αλλάξει κάτι. Πρώτα θα μπεις στο σύστημα όμως κ θα ξαναγυρίσεις σε twrp για να είμαστε σίγουροι .'' @geoanto555 έκανα format Data μπουταρα και ξαναέκανα format Data και το recovery έστρωσε.
-
Παράθεση από mula: “Καλησπέρα, η κάμερα του xtreme κρασαρει συνέχεια όταν πατάω την επιλογή wide ή tele. Έχει κανείς αυτό το πρόβλημα? Επίσης στο τελευταιο λινκ η gcam λειτουργεί μια χαρά απλά δεν έχει επιλογή για wide νομίζω. ” όχι. δουλεύει κανονικά Βέβαια έχω το mi 9t
-
geogian - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα Δυστυχώς έχω διαμορφώσει το τηλέφωνο γιατί πάω εξωτερικό την άλλη εβδομάδα και αν κάνω format data θα πρέπει να το ξαναστήσω (5 ώρες δουλειά). Όμως όταν πέρασα τη ρομ έκανα format data. Όταν επιστρέψω θα μπορούσα να το κάνω.
-
geogian - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 εγκατέστησα στο Mi 9T και με τη βοήθεια σου την τελευταία ελληνική ρομ 10-11 με το δικό σου recovery. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από δύο πράγματα στο recovery. 1. Όπως είπαμε δεν δημιουργείται φάκελλος TWRP στον εσωτερικό χώρο. 2 Τα ονόματα των φακέλλων όταν πας να κάνεις install στο recovery έχουν την μορφή πχ FQ39Hy1MOWu+RyuR και έτσι δε μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις USB που φαίνονται κανονικά για να κάνεις εγκατάσταση. Όταν κάνεις αναβάθμι…
-
Σ ευχαριστώ πολύ. Αν μείνει χρόνος θα προσπαθήσω.
-
Δουλεύουν πλέον όλα κανονικά. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν υπάρχει φάκελλος TWRP στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Σ ευχαριστώ για το χρόνο σου.
-
Έχω μπει μετά απ αυτά που είπες στο recovery. Πες τι κάνω τώρα
-
μισο λεπτό και σου λέω
-
Έτρεξα αυτό Flash_TWRP Δεν μπήκα με κουμπιά στο TWRP Έκανα format και instal