Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 183.
-
Τώρα βέβαια ενώ μπήκα κανονικά στην ελληνική ρομ, αν κλείσω το τηλέφωνο και πατήσω τα πλήκτρα για να μπω recovery, αυτό μπαίνει σε fastboot mode. Για να μπουτάρει ξανά στην ελληνική πρέπει να πατήσω το κουμπί power παρατεταμένα. Τι κάνω τώρα για να φτιάξει;
-
Έβαλα κατ αρχάς fastboot και έκανα ξανά τη διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής ρομ. Μου κόλλησε ξανά σε fastboot mode, έτρεξα το script και πατώντας το κουμπί power μπουτάρισε στην ελληνική ρομ, επιτέλους.
-
Επιτέλους μπουτάρισε το κινητό. Ευχαριστώ @geoanto555
-
@geoanto555 όταν λες το τρέχεις, πως γίνεται αυτό;
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Επειδή όμως έμπλεξε το πράγμα, βρήκα τη fastboot rom και την έβαλα ξανά με mi flash. Όμως κάποιος καλός άνθρωπος θα βοηθούσε πολύ αν έκανε ένα οδηγό για το πέρασμα της ελληνικής ρομ σε MI 9T.
-
και τι το κάνω αυτό τωρα αφου ειμαι σε fastboot mode
-
Δε δουλεύει ο σύνδεσμος για να κατεβάσω το αρχείο
-
Είμαι σε fastboot mode και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Πες αν θέλεις πως ακριβώς να ενεργήσω
-
Στην 10.3.15.0.PFJEUXM
-
Αυτό twrp_davicni_3.3.1_30-09-2019_red_ss_miui-11
-
Παράθεση από paulk: “Παράθεση από geogian: “Καλημέρα Ακολούθησα τον "Γενικό οδηγό εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ σε όλα τα κινητά xiaomi" σε κινητό Μι 9Τ για να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_9.9.26_v11-10. Όλα έγιναν κανονικά και στο τέλος έδωσα την εντολή fastboot reboot όπως λέει ο οδηγός και περιμένουμε υπομονετικά να ανοίξει το κινητό μας στην καινούρια μας ρομ. Έλα όμως που το κινητό έχει κολλήσει σε fastboot mode και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κάποιος καλός άνθρω…
-
Καλημέρα Ακολούθησα τον "Γενικό οδηγό εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ σε όλα τα κινητά xiaomi" σε κινητό Μι 9Τ για να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_9.9.26_v11-10. Όλα έγιναν κανονικά και στο τέλος έδωσα την εντολή fastboot reboot όπως λέει ο οδηγός και περιμένουμε υπομονετικά να ανοίξει το κινητό μας στην καινούρια μας ρομ. Έλα όμως που το κινητό έχει κολλήσει σε fastboot mode και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να βοηθήσει την κατάσταση;
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “@geogian Αν δεν μου εξηγήσεις τι ακριβώς πρόβλημα έχεις, δε θα μπορέσω να σε βοηθήσω. ” @VAG-ZAG Το πρόβλημα γενικότερα είναι πως οι Gcam παρουσιάζουν προβλήματα στις τελευταίες ρομ. Όμως όπως γράφω και στη συζήτηση για το whyred ευτυχώς το έλυσα για το δικό μου κινητό. Δε ξέρω αν και οι υπόλοιποι το έχουν λύση στην 9.8.29
-
Παράθεση από maikmaik: “Σε μένα πλέον κρασάρουν όλες και στην 9.8.29 Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Κάνε μια δοκιμή απεγκαθιστώντας όλες τις gcam που τώρα έχεις. Μετά εγκατέστησε τη κάμερα του the_dise και μετά καπάκι τις δικές σου και πες μας αν λειτουργούν. Σε μένα που είχα το ίδιο πρόβλημα προς το παρών είναι ΟΚ
-
Παράθεση από vanni: “@maikmaik Εχω την προηγούμενη xtrv 9.8.15 και χρησιμοποιώ αυτήν της φωτό2ab457f167c321b14feca26dc29af47c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Εγκατέστησα αυτή την κάμερα από εδώ celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-the_dise/ και πράγματι δουλεύει κανονικά στην 9.8.29. Επίσης μετά εγκατέστησα και τις Gcam που χρησιμοποιούσα και δεν μου δούλευαν με τις τελευταίες ρομ και ως εκ θαύματος μέχρι στιγμής λειτουργούν και αυτές θαυμάσια.
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “@maikmaik τι εννοείς να μη δουλεύει? Στο δικό μου, μια χαρά δούλευε κ δουλεύει... ” Καλά είναι γνωστό πως η gcam έχει πρόβλημα. Εσύ πως τα καταφέρνεις και είσαι μια χαρά. Δώσε μας τα φώτα σου!!!
-
Παράθεση από maikmaik: “Βάλτε μέσα στο buid.prop του vendor : persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.HAL3.enabled=1 Επανεκκίνηση και δοκιμάστε πάλι τις κάμερες Εγώ δοκίμασα αυτήν και δουλεύει: marlin-ku: GC_6.3.020_flame_01.apk Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Σε μένα δε δουλεύει ούτε αυτή παρά της γραμμές που έβαλα στο buid.prop του vendor. Η μόνη κάμερα που δουλεύει στο τηλέφωνο μου είναι αυτή Gcam_6.2.030_Advanced_V2.1beta6.190514.0331.apk - Google Drive Με τις ρυθμίσεις που…
-
Παιδιά υπάρχει τρόπος ρύθμισης ώστε να μην πέφτει πάνω στο αναλογικό ρολόι ο καιρός στη κουρτίνα με τούς διακόπτες μετά την εφαρμογή των patches;
-
Παράθεση από geogian: “Καλημέρα Εγκατέστησα την 9.7.11 στο whyred και στη χρήση μπαταρίας μου εμφανίζει την εφαρμογή com.miui.systemui.devices.overlay με κατανάλωση 65%. Μήπως γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται; ” Τώρα μετά από χρήση 1 ημέρας η παραπάνω εφαρμογή εξαφανίστηκε και επανήλθε στη κανονική λειτουργία η χρήση μπαταρίας.