Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 183.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Μια τελευταία ερώτηση που έχω κάνει αρκετές φορές αλλά δεν παίρνω απάντηση.. ποια είναι η διαφορά της Google camera με την miui? Ποια είναι καλύτερη? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις φωτογραφίες και επομένως δε μπορώ να σου αναφέρω τις διαφορές τους στις επιμέρους παραμέτρους, το βέβαιο είναι πως η κάμερα google βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από τη miui.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Αν το κάνω αυτό λογικά όμως δεν θα μου εμφανίζει τα νέα email Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Εντάξει. Διάλεξε τι θέλεις. Πάντως δε νομίζω πως είναι πρόβλημα η εμφάνιση της γραμμής.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από MIUI_ART: “Από τις ρυθμίσεις >> Διαχείριση εφαρμογών >> Mail >> κάνε μία διαγραφή δεδομένων, αλλά μετά ίσως χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα mail Accounts που έχεις. ” Μπααα πάλι τίποτα Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Μήπως είναι το background service του mail; Το λέω γιατί μου βγάζει κι εμένα για την εφαρμογή Greenify την ίδια ακριβώς γραμμή που όμως αν θέλω να μην εμφανίζεται, πατάω πάνω της και απενεργοποιώ την επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων".
-
Παράθεση από maikmaik: “@geogian πάρε το από εδώ Σε μένα δουλεύει αυτή που σου πρότεινα. Μόνο που στη selfie camera απενεργοποιώ το Hdr+ Από το Redmi Note 5 μου με TapatalE ” Είσαι ήρωας. Τώρα δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από maikmaik: “@geogian Πως προσθέτεις την Γραμμή; Πρέπει να είσαι root και μετά να δώσεις τα δικαιώματα και να κάνεις επανεκκίνηση. Η το καλύτερο αν είσαι με magisk εγκατάσταση του module Camera 2api enambler. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Όλα τα παραπάνω γίνονται κανονικά. Δεν υπάρχει πλέον το module Camera 2api enabled στο magisk. Ας μας πει πάντως κάποιος αν κατάφερε να του δουλέψει η GCam.
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από geogian: “Καλημέρα. Έχει βρει κανείς GCam που να δουλεύει σε whyred με την 8.12.13; ” @geogian Δοκίμασε αυτή: GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk Από εδώ: Google Camera Port: Arnova8G2 apks Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: All Ported Google Camera APKs for Redmi Note 5 Whyred Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δυστυχώς η GCam δεν λειτουργεί. Ενώ προσθέτω τη σχετική γραμμή στο build.prop δοκιμάζοντας με το camera2 …
-
Καλημέρα. Έχει βρει κανείς GCam που να δουλεύει σε whyred με την 8.12.13;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από geogian: “Whyred ” Πρέπει να βρεις το κατάλληλο mod που δουλεύει σε κάθε έκδοση (ναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Xiaomi παίζει με τις βιβλιοθήκες της κάμερας, οπότε δεν δουλεύουν όλα τα mods σε όλες τις εκδόσεις όπως λίγο πολύ γινόταν στο MIUI 9). Ξεκίνα με Arnova από το thread του XDA και αν δεν δουλέψει από εκεί και πέρα είσαι στο ψάξιμο. ” Ευχαριστώ, θα κάνω δοκιμές και θα ενημερώσω αν βρω κάποια να δουλεύει.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από geogian: “Καλησπέρα παιδιά. Πήγα από stable 10.0.2 σε developer 8.12.6 της κοινότητας και η google camera δε λειτουργεί ενώ έχω ενεργοποιήσει camera2 API. Μου διαφεύγει κάτι; ” Σε ποια συσκευή ? ” Whyred
-
Καλησπέρα παιδιά. Πήγα από stable 10.0.2 σε developer 8.12.6 της κοινότητας και η google camera δε λειτουργεί ενώ έχω ενεργοποιήσει camera2 API. Μου διαφεύγει κάτι;
-
Καλημέρα Με το fix στο whyred έφτιαξαν οι ρυθμίσεις και η ονομασία της πυξίδας αλλά η GCam δυστυχώς δεν ανοίγει. Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας με τις 2 τελευταίες developer έτσι έβαλα την 10.0.2 stable της κοινότητας μέχρι να δούμε τη συνέχεια.
-
Σε whyred έχουμε: 1. Δεν ανοίγουν οι Ρυθμίσεις 2. Δεν ανοίγει η GCam 3. Η πυξίδα εμφανίζεται με περίεργο όνομα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Καλημέρα. Είδα στην 8.11.1 το VOLTE να είναι ενεργό. Υπήρχε και πριν και δεν το είχα προσέξει ή τώρα ενεργοποιήθηκε;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geogian: “Μια ερώτηση. Δεδομένου ότι η ARΩΜΑ δεν εγκαθιστά κάποια πράγματα και τα εγκαθιστούμε μόνοι μας από το .zip της rom, τα αρχεία GPS/europe/etc/gps.conf και το DPI/;/build.prop που είναι μέσα στο zip της rom τα βάζουμε κάπου στα αρχεία του τηλεφώνου; ” Καλύτερα να τα αφήσεις ως έχουν γιατί θα έχεις προβλήματα αν πειράξεις αρχεία συστήματος. ” OK
-
Μια ερώτηση. Δεδομένου ότι η ARΩΜΑ δεν εγκαθιστά κάποια πράγματα και τα εγκαθιστούμε μόνοι μας από το .zip της rom, τα αρχεία GPS/europe/etc/gps.conf και το DPI/;/build.prop που είναι μέσα στο zip της rom τα βάζουμε κάπου στα αρχεία του τηλεφώνου;