Καλημέρα, επανέρχομαι με το θέμα με τις ειδοποιήσεις.. Τώρα έχω ειδοποιήσεις σε όποια κίνηση έχω βάλει να μου δίνει ειδοποίηση ότι εκτελέστηκε η ειδοποίηση (results notifications) Δεν έχω ειδοποίηση ότι έχει γίνει η κίνηση αλλά ότι έχει εκτελεστεί η ειδοποίηση χωρίς να έχει εκτελεστεί στο note 5 . σε άλλα κινητά (s9+ και note 3 pro) λειτουργεί κανονικά
δεν έχεις άδικο. απλά σκέψου έχω το τηλέφωνο 20 μέρες και δεν έχω ειδοποιήσεις στο mihome. τις τελευταίες μέρες άρχισαν και έρχονται αλλά πολύ αραιά και που. το θέμα είναι ότι σε οποιοδήποτε τηλέφωνο βάλω τα στοιχεία μου λειτουργεί άμεσα. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται το λογισμικό του κινητού. (Σκέψου ότι τον Μάρτιο είχα περιστατικό στο σπίτι και από τότε σαν προσωρινή λύση με τους αισθητήρες θέλω να έχω οποιαδήποτε στιγμή την εικόνα ποιες πόρτες έχουν ανοίξει σε ποιο δωμάτιο υπάρχε…
Παράθεση από kostas_thess: “@AlexanderK δες το λινκ εδω ειναι απο το επίσημο φορουμ One Plus Camera (Whyred) - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” να φανταστώ χρειάζεται root και ενεργοποιημένο το api?
Παράθεση από kostas_thess: “@George Kaggelaris , @maikmaik τελικά με το viper4android είχα ενεργοποιημένο και τον ισοσταθμιστή της συσκευής γιαυτό δεν λειτουργούσε. Τα κατάφερα λοιπόν. Για την gcam δεν βρήκα καμία που να δουλέψει στο 100% κ απο ότι κατάλαβα έχουν θέματα ακόμα. κράτησα μια που δουλευει άψογα με το hdr+ στην πίσω κάμερα. Δοκίμασα και την κάμερα του OnePlus6, πολύ καλή (χωρίς hdr+) με πολλές δυνατότητες στις Manual ρυθμίσεις και σε αρχεία raw.” Μπορείς να βάλεις κανένα λινκ από τις…