Παράθεση από NasDriver: “Τα κουμπώνεις καλά ? Θέλουν λίγη πίεση για να κουμπώσουν ” εκτός fm δουλεύουν κανονικά. και σε κλήσεις και σε μουσική.μόνο το ραδιόφωνο δεν τα αναγνωρίζει
μου κάνεις θέμα το κινητό με ακουστικά και fm. έχω τα ακουστικά ανοίγω fm και μου λέει δεν είναι συνδεδεμένα. βγάζω βάζω ακουστικά και παίζει κανονικά. θέμα software; το κάνει σε άλλον ή να αρχίζω να ψάχνομαι για εγγύηση; είμαι σε 9.5.19.0 stable.
Παράθεση από lorys1810: “παιδια ειχα οπως ειπα και πριν την official global beta 8.7.12 και περασα την official global stable 9.5.19.0 μεσω updater την πηρε την ρομ αλλα εδω και 5 λεπτα εχει μεινει στο logo mi να περιμενω και αλλο ?” Ναι αργεί αλλά θα ανοίξει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από fanismarg: “Τελικά πως θα περάσω μια Official rom οποία να ναι για να το στείλω πίσω; είμαι με XTRV 8.7.10... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δοκίμασε με τον updater
Παράθεση από andrianily: “σε aosp σε οτι ρομ η κινητο παω και συνδεσω το mihome ξεκινωντας απο 5,3,13 χωρις ειδοποιησεις και κανοντας ενημερωση μεσα απ την εφαρμογη δουλευει τελεια αρκει να μην ειναι miui roms” @Sotiris_s Οπότε αρχίζει και βγαίνει μια άκρη... Χμ...η aosp πάει καλά στο note? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από andrianily: “λοιπον εχω ενα μι μαχ2 και ena op6 στο mimax2 αποφασισαν να χαθουν οι ειδοποιησεις ενω το log δουλευε κανονικα αλλαξα ρομ απο miui stable 9.5.4 σε 8.1.0 ressurection remix εβαλα το mi home 5.3.13 (χωρις ειδοποιησεις να δουλευουν) και μεσα απο την εφαρμογη εκανα ενημερωση στην 5,3,19 και ερχονται ειδοποιησεις κανονικα με σερβερ κινας ομοιως και στο op6 με αναβαθμιση μεσα απ την εφαρμογη οχι απο playstore ειναι λεσ και μπανναρει τις μιουι ρομς, οχι συσκευες θα δοκιμασω αρ…
πως μπορώ να κάνω share μία συσκευή και να βλέπω και τις ειδοποιήσεις τις; υπάρχει μέγιστο νούμερο χρηστών που θα έχουν συνδεθεί πάνω σε ένα λογαριασμό;