Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 440.
-
ερώτηση...αν κατάλαβα καλά...αν πάω από arb 4 σε arb4 δεν έχω πρόβλημα. αν πάω δηλαδή από 8.7.12 beta σε 9.5.19.0 stable που είναι και οι 2 arb4 δεν έχω πρόβλημα. σωστά; μπορώ να φλασάρω με αυτόν τον οδηγό [TUT] Flashing Official Recovery ROM WITH LO… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro από τη στιγμή που υπάρχει η recovery rom της 9.5.19.0?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xarhs28: “Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από Xarhs28: “Γινεται να πας σε 9.5.19.0 πλέον χωρίς να brickαρει η συσκευή σου. Πριν το κάνεις όμως ας πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον έμπειρο ” H 9.5.19 έχει κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΤΑ. Δεν έχει recovery/fastboot. ” Full OTA Link (recovery ROM) for 9.5.19 : http://bigota.d.miui.com/V9.5.19.0.O...a6bc7e_8.1.zip” Πώς το κάνουμε εγκατάσταση; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από psybill: “Μέσα στο ΣΚ ασχολήθηκα λίγο να βρω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Aqara για android. είχα κατεβάσει και παλιότερα μια έκοδση αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω registration με αριθμό τηλεφώνου. Με αυτή δίνεις email και σου στέλνει ένα κωδικό για να ολοκληρώσεις την εγγραφή. Βέβαια για να δουλέψει πήρε μισή μέρα περίπου αφού έκανε συνέχεια time out. αν κατάλαβα καλά πρέπει να επιλέξεις region US ή China για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εγγραφή. Με region Greece ούτε εγγρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από Sotiris_s: “@AlexanderK είχα το ίδιο πρόβλημα είχα δοκιμάσει τα πάντα , 10δες hard reset, ακόμη κ την διαδικασία προετοιμασίας κινητού προς πώληση έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα... έψαξα πολύ αλλά άκρη δε βρήκα... είχα δυο mido στο σπίτι κ ένα iphone 5s... το δικό μου mido ξαφνικά δεν είχε ειδοποιήσεις από mihome , ενώ όλα τα άλλα είχαν... παρέμεινε μυστήριο το γιατί... επαιζε μονο η καμερα απο ευρωπαικο σερβερ... ” Έβγαλες άκρη; Της …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “@AlexanderK είχα το ίδιο πρόβλημα είχα δοκιμάσει τα πάντα , 10δες hard reset, ακόμη κ την διαδικασία προετοιμασίας κινητού προς πώληση έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα... έψαξα πολύ αλλά άκρη δε βρήκα... είχα δυο mido στο σπίτι κ ένα iphone 5s... το δικό μου mido ξαφνικά δεν είχε ειδοποιήσεις από mihome , ενώ όλα τα άλλα είχαν... παρέμεινε μυστήριο το γιατί... επαιζε μονο η καμερα απο ευρωπαικο σερβερ...” Έβγαλες άκρη; Της γυναίκας ένα s9+ δουλεύει άριστα Sent from my Redmi …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fatsas7: “Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link για την 9.5.19 γιατί δεν μου έρχεται ota;;;;;;” miui-blockota-whyred_global-V9.5.17.0.OEIMIFA-V9.5.19.0.OEIMIFA-cc0bb35c12-8.1.zip Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk