Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 440.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από AlexanderK: “Η απάντηση ήταν να βάλω την κάρτα στην 1η θέση ” Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω!!! Εφόσον δείς 4G+ θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώσεις. :)” Θα το δοκιμάσω απόγευμα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Η συσκευή σου είναι global δηλαδή έχει την b20 μπάντα;; Η πιο απλά στο κουτί όπου έχεις γράφει global;;” Είναι global έχει την b20 και είναι αγορασμένο από infoquest Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Καλημέρα. Νομίζω ότι την πιο επίσημη ενημέρωση θα την έχεις από την Infoquest, εφόσον μιλάς για επίσημα εισαγόμενες συσκευές. Ακόμα καλύτερα, πάρε ένα τηλέφωνο στην Cosmote, μιας και διαθέτει τη συσκευή.” Προσπαθώ να μιλήσω με Cosmote. Με ενδιαφέρει και εμένα. Απλά νομίζω ότι είναι θέμα λογισμικού. Είναι καινούργιο τηλέφωνο και έχει πολύ θέματα...ο χρόνος θα δείξει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “Σε μενα έχει γίνει το ανάποδο... Στο παλιό κινητο ξαφνικά σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις στον κινεζικο σέρβερ, και κανονικά δούλευε μόνο η κάμερα στον ευρωπαϊκό σέρβερ , ο οποίος όμως δεν έχει gateway... Στο καινούριο δουλεύουν όλα μια χαρά στον κινεζικο σέρβερ... Στο παλιο κινητό είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γινόταν τίποτα... Αλλαγή mi acount , προετοιμασία του κινητού προς πώληση.... Καθαρισμό ξανά καθαρισμο Αλλά τίποτα....Δεν βρήκα τι φταίει.... ήταν σαν να έχει φάει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jiasios: “Αλλαξε σερβερ και ξαναμπες με clean install” Σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
στο mix παιδιά είναι Nougat. έχει βουίξει το ευρωπαικό φορουμ. τους ξέφυγε?
-
Ούτε με 4g 32167d86c05ce110352cf30f8dfb86a7.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Από το πρωί 54e4d7f3612eda15b48fac039b4f83ae.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παιδιά δεν λειτουργεί η εφαρμογή σήμερα. έχει κανείς άλλος θέμα? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Στο mi5s δεν υπάρχει το εικονίδιο hd σε hd κλήσεις Sent from my MI 5s using Tapatalk