Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 440.
-
Παράθεση από ronin13: “Εχω την αίσθηση ότι είναι θέμα script, γιατί σε forum του εξωτερικού βρήκαν ότι υπάρχει ο κώδικας αλλά είναι απενεργοποιημένος στα μικρότερα μοντέλα. Τον ενεργοποιησαν χρήστες και δούλευε μια χαρά. Έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο παρόν νήμα. ” νομίζω δεν κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν...
-
πολύ ωραίο το καινούργιο bootanimation με το 8αρι!
-
Παράθεση από johnjor: “Βλεπω οτι μετα απο τοσο καιρο που εκανε να βγει η Ρομ για το Mi5s ειναι η ιδια με την προηγουμενη.Δεν βγηκε καινουργια; ” όχι δεν έχει βγει άλλη και εγώ την περιμένω.
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από Exploticon: “πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express... ” Φίλε καλησπέρα,Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01. Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών. Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGC…
-
Καμιά αναβάθμιση για mi5s θα έχουμε? Έχουν βγει διάφορες... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από Giannisagal: “@MIUI_ART διορθωθηκε?????? ” αν εννοείς το 4g σε mi5s που πέρασα την fixed δεν έχει διορθωθεί.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Βγήκαν νέες ROM (Fixed) για τα Mi-5S (Capricorn) & Mi-5S Plus (Natrium) για το πρόβλημα με τα Random FCs. Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM, στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Το πρόβλημα με το 4g υπάρχει ακόμα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από AlexanderK: “στο xiaomi eu πρέπει να έχουν ανεβάσει καινούργια rom για mi5s ” Αν χρειαστεί θα ανεβάσουμε Update.. ” για να δουλέψουν επέστρεψα στην προηγούμενη
-
στο xiaomi eu πρέπει να έχουν ανεβάσει καινούργια rom για mi5s
-
σε mi5s δεν έχω 4g!
-
Παράθεση από gto: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gto: “Την Ελληνική stable έχω. ” Ναι είχα δει screenshot σου.. ” Σήμερα καλύτερα είναι. Έχουν πέσει τα σχετικά ποσοστά και δείχνει να κρατάει καλύτερα παρόλο που έχει μεγαλύτερο talk time.NFC έχει δουλέψει κανένας με ανέπαφες ; Εγώ που το προσπάθησα δεν δούλεψε. ” Εμένα μου δούλεψε κανονικά και πέρασα στοιχεία μιας κάρτας σε μία εφαρμογή. απλά ήθελε λίγο ψάξιμο για τον αισθητήρα και την ήταν στο πάνω μέρος της συσκευής.
-
βγήκε global stable για mi5s
-
Παράθεση από Readiness: “Update το νεο SuperSU το κάνουμε? ” όχι μην το κάνεις. θα έχεις θέμα σε επόμενη αναβάθμιση
-
μου έβγαλε αναβάθμιση το supersu. την κάνω ή όχι?
-
Τι ενημερώθηκε σήμερα? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Για mi5s θα δούμε καμιά stable? Sent from my MI 5s using Tapatalk