Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AlexanderK: “Χρειάζεται να κάνω και τα άλλα? ” Αν είναι όλα οκ το αφήνεις όπως είναι.” Φαίνεται οκ... Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ερώτηση... Είχα την stable και είπα να δοκιμάσω κάτι στην xtrv. Έκανα wipe cache system κλπ. Άφησα μόνο data και sd. Δουλεύει κανονικά χωρίς να έχασα κάτι. Χρειάζεται να κάνω και τα άλλα? Sent from my MI 5s using Tapatalk
Πέρασα τη stable. Μεγάλη διαφορά σε αυτονομία (2.40 στο 50%) και επιδόσεις (151800 antutu) και πολύ smooth... Μάλλον θα μείνω εδώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
Παράθεση από mixaliscy: “Είναι σύμπτυξη της Thunder του Gkalen με την Gtv Αυτό είναι το πλάνο. Σιγά σιγά να ενοποιηθούν και να γίνουν 1 ” έχει κάποιο αρνητικό η gkalen? ρωτάω σαν άπειρος...
Πρώτο θέμα δεν μπορώ να κάνω toggle position στα quick switches. Έχει κανένα κόλπο? Sent from my MI 5s using Tapatalk Edit το βρήκα. Δεύτερο θέμα...τα εικονίδια μικραίνουν?
Παράθεση από kyrgeo1978: “Και ένα πρόχειρο βιντεακι που έφτιαξα youtu.be/sXH5m_jC_uM :)” Gkalen για το απλό mi5s υπάρχει? Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Παράθεση από taksidiotis: “Τώρα κατεβάζω την νέα rom από το γνωστό eu site,για να δούμε. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν θες πες μου και εμένα από την κατεβάζεις...αύριο θα χρειαστεί να φλασαρω Sent from my LG-H850 using Tapatalk