Καινούργιος κάτοχος προερχόμενος από note 5. Δεν βλέπω όμως στο φόρουμ τμήμα για το pocophone. Θα δημιουργηθεί; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Παράθεση από TasVas: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από TasVas: “Κάτι θα ανακοινωθεί το πρωί αλλά θα φανεί. ” Τι θα ανακοινωθεί; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν ξέρω. Εχθές το είδα από την επίσημη σελίδα.” Android pie σε mi8 για Κίνα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
θυμάμαι ότι η κινέζικη debloated sto Mi5s ήταν η αγαπημένη μου...αλλά και εκεί θυμάμαι τις έβαζα μία μία...δεν θα μπω όμως σε αυτή τη διαδικασία. απλά ρώτησα αν υπάρχει κάτι να το δοκιμάσω...πάμε για φορματ πάλι
ήθελα να δοκιμάσω μία custom ρομ που να βασίζεται στην κινέζικη stable miui 10. την πέρασα κανονικά, φαινόταν πολύ καλή...αλλά δεν μπορούσα να κάνω επαναφορά τις εφαρμογές από google. το έχει συναντήσει κανείς;
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από AlexanderK: “Xiaomi RN 5 AI GLB||Camera English Camera discussion group from @nhappymann Rus Camera Group @xrn5cam Telegram: Contact @xrn5cameng Για δοκίμασε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Δεν μπορώ να βρω πως μπορείς να την κατεβάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκες στο telegram? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από AlexanderK: “και πέρασα την 8.8.28 ” Είναι η rom που δίνεται στους global beta tester της xiaomi.” Λογικά την δοκιμάζουν 2 μέρες και την δίνουν στο κοινό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk