Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 181.
-
Παράθεση από giannisag: “ερωτηση......... εχει τυχει σε καποιον να κολλησει ο proximity sensor η το φανερωσε με την 5.7.9 ??????? το ειχα στην τσεπη μου και αντι να ειναι μαυρη η οθωνη οταν με καλεσαν ηταν αναμμενη και οταν απαντησα και πηγα να τερματησω την κληση για να αναψει η οθoνη πατησα το power για να κλησει!!!!!” μου το έκανε & μένα αρκετές φορές ... αλλά απ' ότι φαίνεται έφτιαξε μόνο του μετά από 1 επανεκκίνηση!
-
και σ' αυτήν την ρομ παραμένει το θέμα κολλήματος οθόνης όταν στο τέλος της κλήσης απομακρύνεις το τηλέφωνο απ' το αυτί! έχεις κανείς καμιά λύση γι αυτό; κάτι έγραψε κάποιος για καλιμπρέϊσιον. ισχύει αυτό & πως γίνεται;
-
Παράθεση από mparaxir: “Χειρότερη ρομ για το κινητο μου δεν έχει ξαναβγει η μπαταρία από τις 7 το πρωί με ανοικτά δεδομένα μόνο και ελάχιστο παιχνίδι στα κλέφτα λογου δουλειας φτάνει στο 14 τις εκατό ραγδαία η μπαταρία τελειώνει. Όλο αυτό μέχρι τις 11 το πρωί ούτε μισή μέρα δεν αντέχει η μπαταρία πλεον Ασε που κολαει συνέχεια σέρνεται το κινητο. Άντε να βγει καμία ρομ την παρασκευη καλή. Αμα συνεχιστεί έτσι με βλέπω να γυρνάω σε καμία v5” Γιατί άραγε; Για μένα είναι μια απ' τις καλύτερες ρομ. Μή…
-
στο δικό μου ρυζάκι δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα! μετά από 2 σχεδόν 3 μέρες λειτουργίας, η δε μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες ρομ
-
Καμιά εντύπωση απ' την νέα ρομ παιδιά;
-
κι εγώ μέσα!
-
μέχρι στιγμής 2 φορές πάγωσε η οθόνη & δεν ανταποκρίνονταν, οπότε και τις 2 έβγαλα την μπαταρία. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;
-
σωστά τα λες. Αυτά δείχνει στην αρχή & μετά γράφει μόνο πόσα είναι ελεύθερα. Αυτό το δεύτερο δεν μου το εμφανίζει πάντα & δεν ξέρω γιατί.
-
μέχρι στιγμής πολύ καλή η 5.5.29 σε όλα της. Το μόνο που κάνει εμένα είναι μετά το καθάρισμα της μνήμης να μην βγάζει μετά πόσα ΜΒ είναι ελεύθερα, εν'ω όταν κάνει καθάρισμα τα γράφει.
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Σε αυτό, μήπως ξέρετε, πως μπορώ να δω τις επόμενες ημέρες την πρόβλεψη του καιρού? Ή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα...?” Αν σύρεις την οθόνη προς τα πάνω θα τις δεις! Ήδη στην φωτό που βάζεις φαίνονται οι ημερομηνίες.
-
Έτσι δείχνει & σε μένα αν & είναι νωρίς ακόμη για σίγουρα συμπεράσματα. Αυτό που παρατήρησα όμως στην προηγούμενη 5.24 που είχα,& δεν νομίζω ότι ήταν η ιδέα μου, είναι ότι αποκόμιζα την εντύπωση πως κάθε μέρα που περνούσε η ρομ γινόταν & πιο σταθερή (!), λες & είχε δυνατότητα αυτοβελτίωσης. Είχε κανείς άλλος αυτή την εντύπωση; Αυτό που θέλω να πω είναι πως ίσως απαιτείται κάποιο διάστημα μέχρι να σταθεροποιηθεί η ρομ από μόνη της.
-
Παράθεση από geo221: “Στο δικό μου Mi-3w, με την τελευταία αναβάθμιση (24-4-2015), όσον αφορά τη λειτουργία του ραδιοφώνου στα FM, συνεχίζει να υπάρχει και λειτουργεί άψογα, απλά προστέθηκε και το ιντερνετικό ραδιόφωνο, με το οποίο δεν ασχολούμαι.” και σε μένα το ίδιο, όπως & με την προηγούμενη ρομ
-
Παράθεση από kostaskk: “Καλησπέρα. Πέρασα τη νέα GTV 5.4.17 στο redmi note 3g και μετά το Fix του και μόλις τελείωσα μου έβγαλε μέσω Updater ενημέρωση 5.4.10 Τι ακριβώς είναι αυτό; δεν είναι πιο παλιά rom από την5.4.17; Παρακαλώ τα φώτα σας!!” Φυσικα. Αυτο λενε οι παραπανω. μην την κατεβασεις
-
εμμένω ότι είναι πολύ ωραία η 5.4.17 πλην όμως η μπαταρία φεύγει σαν το νεράκι!
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από cas21: “Λοιπον κοκκινοριζακιδες δουλευω την ελληνικη μας 5.4.17 καποιες μερουλες και θελω να μοιραστουμε εντυπωσεις και προβληματισμους . Κατα την προσωπικη μου αποψη η ρομ ειναι καλη,σταθερη με αρκετα καλη διαχειρηση ram και με την καταναλωση μπαταριας σε ικανοποιητικα επιπεδα. Οι μαμισιες εφαρμογες δουλευουν ολες μια χαρα και δεν μου εχει συμβει κανενα fc.Ουτε και σε αλλες εφαρμογες που εγκατεστησα. Προβληματακι ειναι οτι με επενεκκινηση χανονται η επα…
-
Ακόμη ένα μπράβο για την καλή σας δουλειά! Μέχρι στιγμής απ' όσα είδα δουλεύουν όλα κανονικά. Έχω μόνο τα εξής δύο θέματα: 1.- δεν εμφανίζει τα ονόματα στο αρχείο κλήσεων & 3.- παλιά πατώντας το αριστερό πλήκτρο έβλεπα ποιες εφαρμογές έτρεχαν & τις έκλεινα με το κυκλάκι. Άλλαξε αυτό ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Και φυσικά δεν μπορώ να δω την διαθέσιμη μνήμη. Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη
-
Παράθεση από dimpet: “Σε hongmi 1 η νεα rom δεν αφήνει καθόλου ram. Hongmi” Αλήθεια λες! Την έβαλα μόλις βγήκε & κάποια στιγμή με 5-6 εφαρμογές ανοικτές μου εμφάνισε ελεύθερη ραμ 85ΜΒ! Μόλις τώρα έκανα επανεκκίνηση & μου 'βγαλε 448ΜΒ με όλες τις εφαρμογές κλειστές. Θα δείξει αργότερα μέσα στην μέρα. Μάλλον κάτι τρώει πόρους.
-
Ευχαριστούμε για την νέα ρομ!
-
απάντηση στον φευγάτο!!! ναι, αυτή είναι η τελευταία. μην σκας πάντως. Κι εγώ αν έπαιρνα τηλ τώρα το 1s θα έπαιρνα, αλλά & το χόνγκμι που έχω εδώ κι ένα χρόνο πετάει. δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.