Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 181.
-
επίσης άλλος λόγος είναι ότι άλλοι παίρνουν την 5.0 κι εμείς δεν πήραμε ακόμη την 4.4 και ειδικά από μια εταιρία που έφτιαξε φήμη για την καλή υποστήριξη των συσκευών της. Αν και φαντάζομαι ότι το σχόλιο του GR_Macedon είχε σκοπό αυτό ακριβώς δηλ. να πυροδοτήσει αυτή την συζήτηση, καθ' ότι ... διαολάκι!!!
-
Άντε καλή αρχή! Όσο μικρά κι αν είναι τα δωράκια αποτελεί ένδειξη ότι το φόρουμ μεγαλώνει.
-
επειδή η γλώσσα είναι πλέον από τα λίγα που δεν μας πήραν θεωρώ ότι χρήζει προσοχής. όπως είπε & η εθνική μας αοιδός "ουδείς.... άσφαλτος", στο κάτω-κάτω προκύπτει ότι σου ξέφυγε μιας και το γράφεις παρακάτω σωστά.
-
4πύρηνο γιατρέ μου!! ώπα! πιο κάτω το γράφεις σωστά. πάντα τέτοια & για την είδηση & για το άρθρο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή την εβδομάδα το RedMi Note δε θα έχει νέα ROM, οπότε μπορείς άνετα να βάλεις την 4.11.14. ;)” γιατρέ μου, για το red rise-hongmi θα υπάρξει νέα ρομ; πάντως η 4.10.10 έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας & μνήμης
-
καλορίζικος & γουρλής για μας!!!
-
πάντα ευγνώμονες! σαν πρώτη εντύπωση καλή φαίνεται, αν & κατά την εγκατάσταση ...κόλλησε η συσκευή! τελικά άνοιξε & δείχνει να δουλεύει κανονικά. προσπάθησα να κάνω αυτό MobileUncle Tools => Recovery Update και επιλέγετε το recovery.img αλλά δεν μου εμφάνισε το αρχείο. μήπως φταίει το ότι υπήρχε ήδη το MobileUncle Tools; πως θα ελέγξω αν έχω το TWRP Recovery;
-
ακόμη δεν την είδαμε!!! κι έτσι όπως πάμε αμφιβάλλω αν θα δούμε & την κιτ κατ, όταν οι άλλοι δίνουν λόλιποπ. μάλλον αρχίζει ν' απογοητεύει η xiaomi.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sothatz: “Απ' ότι ξέρω η ρομ για το red rice 1s δεν κάνει για το red rice 1 & το αντίστροφο. Γι αυτό & στα downloads υπάρχει διαφορετικός φάκελος για τις εκδόσεις του καθενός. Επομένως να περιμένουμε την 4.10.31 για το red rice 1 ή δεν θα βγει;” Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για νέα Rom.” οκ ευχαριστώ!
-
Απ' ότι ξέρω η ρομ για το red rice 1s δεν κάνει για το red rice 1 & το αντίστροφο. Γι αυτό & στα downloads υπάρχει διαφορετικός φάκελος για τις εκδόσεις του καθενός. Επομένως να περιμένουμε την 4.10.31 για το red rice 1 ή δεν θα βγει;
-
μπορώ να σου πω κατευθείαν την 2η που λες, αλλά για να ξέρεις για τις επόμενες φορές βρίσκεις την κατάλληλη για το μοντέλο σου ρομ πηγαίνοντας πάνω στο μενού downloads, επιλέγοντας ελληνικές miui rom και μετά την συσκευή σου για να δεις ποια είναι η τελευταία διαθέσιμη
-
Εσαεί ευγνώμονες παρατήρηση 1η: με το αριστερό κουμπί εμφανιζόταν οι ενεργές εφαρμογές. μέχρι τώρα μου τις έβγαλε μόνο μία φορά. Όλες τις άλλες βγάζει την αναζήτηση της google. πήγε κάπου ο task manager ή θέλει κάποιον προγραμματισμό το κουμπί & αν ναι πώς γίνεται; οκ! μάλλον το βρήκα, πλήκτρο, εκκίνηση πρόσφατου πίνακα, οπότε εμφανίζει τον μανατζερ
-
Η ύπαρξη ή μη τεχνικών γνώσεων δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την ευγένεια (τουλάχιστον) όταν απευθυνόμαστε σε άτομα που με πολύ κόπο & προσωπική θυσία δουλεύουν για μας τους υπόλοιπους ώστε ν' απολαμβάνουμε τα καλούδια των καινούργιων ρομ. Επομένως πρέπει να διατυπώνουμε τις όποιες παρατηρήσεις & προτάσεις με τον πρέποντα σεβασμό.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sothatz: “να υποθέσω ότι θ' ακολουθήσει και για το red rice ή εγκαθιστούμε την παραπάνω;” Αυτή η ROM δεν κάνει για το Hongni 1. Είναι μόνο για το Red Rice 1S. Για το Hongni δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι που να μας επιβάλει να βγάλουμε νέα ROM.” οκ ευχαριστώ
-
να υποθέσω ότι θ' ακολουθήσει και για το red rice ή εγκαθιστούμε την παραπάνω;
-
καλημέρα σε όλους! 4.10.10 ή 11 για Χόνγκμι θα βγεί ρε παιδιά ή τζάμπα περιμένω; πάντως η 4.9.30 είναι απ' τις καλύτερες μέχρι τώρα εννοώ ότι ναι μεν δεν καίγομαι να την αποχωριστώ αλλά βλέποντας την καινούργια....ζηλεύω!
-
Για Κυριακή δύσκολο το βλέπω. Δεν γίνεται καθημερινή; Καμιά Τετάρτη ας πούμε;
-
Παράθεση από xariscd: “εχω την τελαιυταια 4.9.26λοιπον εντοπισα αν προβλημα ..ενω ειχα ολο το βραδυ στο ρευμα για να φορτηση ,το πρωι ενω το ειχα στην τσεπη μου το ενιοθα ζεστο σαν να δουλεθει 100% και σε 2 ορεσ βλεπω την μπαταρια να ειναι σχεδον αδεια ..το εκανα επανεκκινιση και σταματισε αυτη η κατιφορα και αντεξε το υπολιπο τισ ημερας ...τι φταιει ?,η ρομ ?..ειναι δευτερη φορα που συνβαινει αυτο και μαλλιστα για προτη φορα βλεπω οτι η ελευθερη ραμ ειναι 400 μβ ενω ως τωρα ηταν το πολυ 270μβ ε…
-
Η προηγούμενη έτρωγε την μπαταρία εν ριπή οφθαλμού αλλά στην διαχείριση της μνήμης δεν παιζόταν, μέχρι & 475ΜΒ είχα δει ελεύθερα! Η 4.9.30 δείχνει ότι η μπαταρία διαρκεί περισσότερο από την προηγούμενη έκδοση αλλά από μνήμη είδα ελεύθερα μέχρι 350ΜΒ όχι παραπάνω, μέχρι στιγμής τουλάχιστον & με μια μέρα χρήση. Όλα τα παραπάνω δεν τα λέω παραπονούμενος απλά ως παρατηρήσεις στις διάφορες ρομ. Και πάλι ένα ευχαριστώ στην καλή ομάδα που μας προσφέρει όλα αυτά τα καλούδια. Διαβάζοντας & τα σχόλια των …
-
πραγματικά δεν παίζει τα βίντεο από την συλλογή