Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 181.
-
Παράθεση από epkakas: “Κάποιες ώρες χρήσης στην 4.9.19 στο hongmi μετά από full wipe και όλα βαίνουν καλώς με ταχύτητα και χωρίς πρόβλημα.” και γώ την έβαλα από το πρωί (με τον παλιό τρόπο & χωρίς full wipe) και δουλεύει άψογα. Το μόνο που παρουσίασε στο τέλος της εγκατάστασης ήταν ότι κόλλησε αλλά τελικά ολοκληρώθηκε μια χαρά. Φοβερή διαχείριση μνήμης καλύτερη από κάθε άλλη έκδοση. Ένα ακόμη ευχαριστώ στα παιδιά για την καλή τους δουλειά.
-
Παράθεση από billisdim: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από billisdim: “Εκανα και γω την αναβάθμιση στο note πριν λίγο, ολα οκ προς το παρόν. Το μονο οτι η νεα εφαρμογη ταυτοποίηση-αναγνωριση συσκευής σου λέει να κανεις αναβάθμιση άμεσα, μάλλον στην κινεζικη Ρομ. Edit: Μπήκα απο ενα file manager βρήκα την εφαρμογή antifake.apk την διέγραψα και όλα κομπλε.” Για δωσε το path που βρηκες το antifake.apk :S” Δεν θυμάμαι ακριβώς. Μέσα στη μνήμη συσκευής πάντως είναι όχι στην εξωτερική sd. Αρκετά εύκολα…
-
πραγματικά έχει πρόβλημα. κολλάει & δεν ανοίγει με τίποτα
-
Παράθεση από maktsiot7: “ευχαριστώ ρε παίδες, λέω να περάσω και εγώ την ελληνική αλλά είναι η πρώτη φορά που το επιχειρώ και το φοβάμαι λίγο αν και φαίνεται εύκολη η διαδικασία θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?” βάλε την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου για να ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε. η διαδικασία εγκατάστασης ρομ είναι εύκολη & δεν θάχεις πρόβλημα
-
άρτι αφιχθείς από διακοπές έβαλα την 3.20 από την 3.15 (!) που είχα με τον παλιό τρόπο γιατί το ΟΤΑ δεν δούλευε στην 3.15. απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν καλά & η διαχείριση μνήμης δείχνει εξαιρετική με ελεύθερα πάνω από 350ΜΒ & κάποιες φορές πάνω από 400. Βέβαια οι πόντοι στο antutu μειώθηκαν στα 14000 & κάτι ψιλά αλλά το θέμα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς κολλήματα. Για οτιδήποτε άλλο θα ενημερώσω. Μπράβο στους αρμόδιους για την καλή δουλειά τους.
-
Παράθεση από maktsiot7: “Καλησπέρα παιδιά ,να κάνω μια ερώτηση ? όταν λέει (Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας) εννοει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού η την εξωτερική κάρτα sd που βάζουμε ?” την εξωτερική sd
-
αποστολή πληροφοριών από xiaomi
sothatz - - Ο καφενές μας
Μήνυματο είδατε αυτό εδώ? Η Xiaomi στέλνει κρυφά πληροφορίες σε κινεζικούς servers
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Και σε μένα.” και σε μένα εδώ και καιρό αυτό έβγαζε αλλά δεν μπορούσα να κάνω αναβάθμιση λόγω του θέματος με το οτα. Θανάση, έχω ακόμη την δικιά σου 3.15 και αν θες το πιστεύεις αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο την αφήνω τόσο καλύτερη γίνεται!! εννοώ ότι εμφανίζει ελεύθερη μνήμη μέχρι και 514ΜΒ. Περιμένω βέβαια την 3.17 αλλά δεν νομίζω να την προλάβω πριν φύγω για διακοπές.
-
έκανα αναβάθμιση μέσω του updater της miui γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Απ' ότι φαίνεται η διαχείριση της μνήμης είναι φανταστική μιας & μου εμφάνισε ελεύθερη μέχρι & 478ΜΒ. Βέβαια στο antutu το σκορ έφτασε μόνο μέχρι 13500 (σε σχέση με το 13100 της 3.15) αλλά αυτό δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν κάνει τόσο καλή χρήση της μνήμης. Ευχαριστούμε αρχηγέ για όλα τα καλούδια που μας παρέχεις.
-
Βάλαμε & την 3.15 λοιπόν. Αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης. Είδα μέχρι 439ΜΒ ελεύθερα ενώ πριν δεν ξεπερνούσε τα 300 & κάτι ψιλά. Βέβαια στο antutu μου 'βγαλε 13050 ενώ πριν είχε 16600. Ωστόσο νομίζω πως η μνήμη παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην καλή λειτουργία της συσκευής. Για το ΟΤΑ θα δείξει. Ευχαριστώ & πάλι για την καλή δουλειά.
-
πες καλύτερα πως ζηλεύεις!!!!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αν δεν πειράξεις πώς θα μάθεις. Που να δεις χτες. 16 συνεχόμενες ώρες μπροστά στο pc. Ξαναφρέσκαρα το iGo μου μετά από 5 χρόνια (skins, aps, TTS voices). Μεγάλος χαμός μέχρι να βγάλεις άκρη στα σχετικά forum. Αλλά το κατάφερα. Μου μιλάει με αγαπάει και με φροντίζει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τώρα είμαι έτοιμος για το οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο και με τα πόδια. Η πλάκα είναι ότι με αυτά και μ' αυτά ξέχασα να κλείσω ξενοδοχείο. :-D” Εσύ κοιμήσου & …
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Το δικό μου μετά από καθαρή εγκατάσταση της 3,14, φορμάτ της καρτας και χώρισμα της σε 2 pαrtitions (fat 32 & ext4) ώστε να παίζει το ling2SD και με επιπλέον χώρο για τις εφαρμογές, παρατηρώ ότι στα καλά καθούμενα το τηλέφωνο κάνει minimise την εφαρμογή που τρέχει στο προσκήνιο. Επίσης το TapaTalk τρώει κολλήματα (παγώνει στο άνοιγμα του θέματος) όταν πάει να ανοίξει ένα θέμα του Xiaomi-Hellas και μόνο σε αυτό το FORUM. Στα άλλα forum δουλεύει κανονικά.” Να μην το πειρά…
-
κέντρο, για να συγκλίνουμε όλοι, ανατολικοί & δυτικοί & που 'στε.....υπάρχουν & λεωφορεία!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Άρα πείτε μέρος και ώρα και έφτασα.” Ακριβώς!
-
όταν έρθεις ...σφύρα! πιο πάνω έχει το τηλέφωνο του Gr_Macedon
-
σύνδεση με pc
Μήνυμαδυστυχώς ούτε κι αυτό δούλεψε
-
σύνδεση με pc
Μήνυμαέχει ξεχωριστούς οδηγούς για τα διάφορα windows οπότε τρέχεις το ανάλογο