Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 181.

• όντως έτσι άναβε παλιά ο φακός. σε μένα όχι πλέον. πατώντας το μεσαίο κουμπί εμφανίζει μόνο ποιες εφαρμογές τρέχουν.

• έβαλα την 3.9 fixed από το Σάββατο & έκανα & επαναφορά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες. κανένα θέμα! όλα ωραία & ανθηρά! ευχαριστώ για άλλη 1 φορά τους συντελεστές. περίμενα για να γράψω τα παραπάνω & μόλις τόκανα άρχισε να μου βγάζει το πρόβλημα με τα e-mail! λες & το΄κανε επίτηδες!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Ποιός θέλει να δοκιμάσει την Kit Kat σε Hongmi/Redmi 1 WCDMA ? Θέλετε μήπως να δείτε πως τα πάει η συσκευή σας με την Kit Kat 4.4 ? Σε λίγο θα σας έχουμε έτοιμη μία ROM βασισμένη στο νέο λειτουργικό της Google. Και φυσικά όπως πάντα με MIUI V5 + GTV 3.8” ” Αναμένουμε εναγωνίως αρκεί, αν κάτι πάει στραβά, να μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην 3.8 χωρίς πρόβλημα!!! στην 4.2 εννοώ

• ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ

sothatz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πήγαινε στα downloads ή στον μπλε πίνακα της ανακοίνωσης (δες στην αρχή) & πάτα "MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_3.8) είναι έτοιμη για Download". ανάλογα με την έκδοση που έχεις (WCDMA ή TDMA) κατέβασε το αντίστοιχο αρχείο. εκεί υπάρχουν επίσης & οδηγίες για εγκατάσταση.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μεγάλωσα στην Θεσ/νίκη (Nεαπολίτης) και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη.” Για το αυτό ταιριάξαμε, άτιμο κάρμα, και εγώ μεγάλωσα στην Επτάλοφο. Αθήνα αναγκαστικά λόγω δουλειάς.” Aν και είμαστε κάπως OffTopic, Επτάλοφο δούλευα στο μαγαζί με τα φωτιστικά του Θείου μου. Αξέχαστες εποχές. GUYS από την Θεσ/νίκη, με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δωθεί, θα κανονίσω να συναντηθούμε όλοι για καφεδάκι εκεί στην παραλία. :t…

• καιρός!

sothatz - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

προσπαθώ να ρυθμίσω τον καιρό από την εφαρμογή της 3.8 ρομ αλλά ενώ βάζω την πόλη μου βγάζει μήνυμα "δεν εντοπίστηκε δίκτυο". Τί κάνω λάθος; όποιος έχει την λύση ας την μοιραστεί παρακαλώ! επίσης πως θα γίνει να βγάλω εικονίδιο με καιρό & θερμοκρασία στην 1η οθόνη;

• την βάλαμε κι αυτή! Με 'γειες! Άντε & σ' ανώτερες (εκδόσεις)! Άμποτε & να δούμε & κιτ-κατ.

• 3.- Σωτήρης-sothatz αν & για παραλία λέγαμε!!!!

• Κατεβάζουμε την ROM (3.5α) στο πισί καλύτερα όπου για ν' αναγνωρίσει την συσκευή πρέπει να έχεις εγκαταστήσει τον mtkdriver που θα το βρείς από το google. Μετά το κατέβασμα & αφού προσέξεις το αρχείο που κατέβασες να έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό που λέει δηλ. 293ΜΒ-που φαίνονται μετά το κατέβασμα ως 299ΜΒ-, την περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής μας. Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής μας & θα σου βγάλει μήνυμα ότι έ…

• Να το παρω?

Μήνυμα

Παράθεση από Astrolabe: “Το σκεφτόμουν και για Redmi Note αλλά με φοβίζει η οθόνη των 5,5 inches, πιστεύω μετά η συσκευή χάνει την ιδιότητα της φορητότητας και της ευχρηστίας. Στο Red Rice κείμενα διαβάζεις σχετικά άνετα ή σε κουράζει αυτή η διαδικασία? Βασικά με ενδιαφέρει να διαβάζω άρθρα και κάποια κείμενα pdf για τη δουλεία μου.” πήρα το ρύζι τον Γενάρη & πριν 1 μήνα επειδή ήταν ευκαιρία το Note3 που είναι 5,5'. Έχω για όλα τ' άλλα το ρύζι & για διάβασμα το Note! Να σκεφθείς ότι παρόπλισα & …

• hongmi ή 1s

Μήνυμα

αυτό που πόσταρες το λέει ξεκάθαρα ότι είναι το red rice 1s με snapdragon, καλύτερο απ' ότι το ΜΤΚ το απλό. Φαίνεται άλλωστε & στο σκορ του Antutu, όπου το δικό μου το απλό έβγαλε 16372. βάλε & μια κάρτα 32άρα να είσαι άρχοντας.

• ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΙΑΟΜΙ

sothatz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

αν έχει επεξεργαστή ΜΤΚ πρέπει να κατεβάσεις στο πισι σου τους αντίστοιχους οδηγούς. χτύπα στο google mtkdrivers & κατέβασέ τους. μετά θα το αναγνωρίζει κανονικά

• Να το παρω?

Μήνυμα

δεν θα έχεις πρόβλημα. κάνω τα πάντα με το ρύζι, από διάβασμα, τηλέφωνο, ταινίες, τραγούδια κι ότι άλλο. ποτέ δεν έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει ραμ. επίσης απ' ότι παρατήρησα μένουν πάντα το λιγότερο 200ΜΒ ελεύθερα. άρα με το snapdragon θα έχεις πιστεύω & καλύτερη διαχείριση μνήμης. πολύ καλή δουλειά κάνεις το clean up επειδή απελευθερώνει μνήμη. γενικά το κινητό πετάει με mt6589 άρα.... βέβαια εγώ θα σκεφτόμουν & το redmi note διότι οι ίντσες είναι όπως & τα άλογα στα αυτ/τα, ποτέ δεν είναι αρκετέ…

• την έβαλα κιόλας! δεν σας προλαβαίνω! ευχαριστώ & πάλι.

• Να το παρω?

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “Καλησπερα σε ολους και απο μένα. Χθες εκανα την παραγγελια απο Minideal οπως και ο @DownUnder με την ιδια ισοτιμια και μεθοδο. Στο θεμα των συσκευων μηπως πρεπει να προστεθει και το 1S; Για να μην χανεται ο μπουσουλας. Κατι τελευταιο. οποιος ειναι κατοχος, ας μοιραστει τις εμπειριες του με τις ρομ. Απότι ειδα, ειναι αρκετες. Εαν ηδη υπαρχει θεμα(thread), δεν το πηρε το ματι μου. Η τελευταια Stable που αναρτηθηκε πριν λιγες μερες, πως ειναι;” Στην 1η σελίδα μπες εκεί που λέει…

• Παράθεση από zk750: “Παράθεση από zk750: “Μετά την επανεκκίνηση μου, δείχνει το ΜΙ και μετά τίποτα, δεν φορτώνει. Προσπάθησα να μπω TWRP αλλά πάλι δεν κάνει τίποτα. Τι να κάνω; Η οθόνη μένει λίγο φωτισμένη, ούτε δείχνει ότι φορτίζει” Τελικά έκανα επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση” έλεγξες αν το αρχείο ζιπ που κατέβασες έχει το ίδιο μέγεθος μ' αυτό που γράφει; Στην συγκεκριμένη περίπτωση 292ΜΒ. Αν δεν είναι τόσο (για την ακρίβεια το αρχείο γράφει 292 ενώ δίπλα του λέει 299 & κάτι) τότε δεν είναι …

• λοιπόν! έβαλα & την 3.5. Όλα καλά, όλα ανθηρά! Αναρωτιέμαι όμως γιατί μόνο 2 downloads σε πέντε ώρες; Λες να κοιμούνται τα παιδάκια; Ή ξέρουν κάτι που εγώ δεν ξέρω;(!) Διόρθωση: 5 τα downloads Παρεπιπτόντως αρχηγέ ακόμη περιμένω το μετάλλιο απ' το facebook!!! Που να προλάβεις θα μου πεις. Σωστό κι αυτό. τι να πω; δεν παίζεσαι! κοιμάσαι ποτέ ή είσαι παραπάνω από ένα πρόσωπο;

• παιδιά είδα ότι ανέβηκε η 3.5 για το ρύζι & την κατέβασα. Λέει ότι επιλέγουμε μεταξύ δύο εκδόσεων WCDMA - TDMA αλλά δεν λέει ούτε που βρίσκονται αυτές ούτε πως επιλέγουμε την κατάλληλη. Μήπως εννοεί ότι είναι και οι δύο στο ίδιο ζιπ; Και αν ναι πως επιλέγουμε αυτή που πρέπει; Επίσης δεν είναι ανεβασμένη στην 1η σελίδα του θέματος αυτού όπως οι προηγούμενες. Εκεί έχει ακόμη την 3.1

• δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επιλέξεις προτιμώμενο δίκτυο. απλά πριν, στην αρχική οθόνη όπου έδειχνε την μπάρα του σήματος έλεγε & τι σήμα ήταν δηλαδή Η ή G, ενώ τώρα όχι