Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 181.
-
έχεις δίκιο. παρ' όλο που το έχω στο προτιμώμενο δεν εμφανίζει στο σήμα τα γράμματα Η & G που εμφάνιζε παλιά. Είναι άραγε πρόβλημα αυτό; Και τι συνέπειες έχεις; Άν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.
-
ερώτηση: μπορούμε να παραλείψουμε την εγκατάσταση ενδιάμεσης ρομ; να πάμε δηλαδή απ' την 3.0 κατευθείαν στην 3.5 όταν βγεί ή πρέπει να τις περνάμε όλες με την σειρά;
-
Παράθεση από bandit650: “εβαλα τη νεα ρομ τη 3 . πολυ καλη και χωρις προβλημα στο touch. επιτελους σωστα ελληνικα!!! μπραβο σε οσους κοπιασαν για το αποτελεσμα. τι σκορ σας βγαζει στο antutu? σε μενα πρωτη μετρηση μετα απο τη εγκατασταση εδειξε 14091 και σε δευτερη μετα απο επανεκινηση 15057. η πλακα ειναι πως ειμαι κατω απο το redmi :lol:” πριν έβγαζε 15015 & τώρα με την 3.0 βγάζει 16372. Δεν ξέρω όμως αν όντως έχει ουσιαστική διαφορά σε κάτι
-
πριν από κανα 3ωρο την πέρασα & είναι όλα καλά & ανθηρά. δεν θα κουρασθώ να ευχαριστώ για πολλοστή φορά όσους προσπάθησαν & συνεχίζουν να προσπαθούν για το όλο εγχείρημα.
-
<p>Παράθεση από billap: “Γειά σας μόλις σήμερα πήρα το ριζάκι μου και έβαλα κατευθείαν την rom σας.. Και εγω εχω πρόβλημα μ&epsi…
-
Παράθεση από cy67: “καλή σας μέρα Προσωπικά είχα τη εντύπωση ότι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τη νέα version.Tους λόγους τους αναφέρω σε προηγούμενα ποστ αλλά ο βασικός λόγος ήταν το γεγονός ότι έβλεπα λάθη που υπήρχαν στη προηγούμενη version και τα οποία στη νέα είχαν διορθωθεί. Στη προσπάθεια μου να βρω το λάθος εγκατέστησα την παλιά ρομ [Stable 13.0] Xiaomi Hongmi - Red Rice που είχαμε πριν αρχίσουν τα παιδιά τις μεταφράσεις. Αυτή η ρομ πέρασε κανονικά. Μετά από αυτό ξανά πέρασα την τελευταία …
-
Παράθεση από bandit650: “κατεβασα και εγκατεστησα τη τελευταια ρομ . το κατεβασμα εγινε με ταχυτητες 500 - 550 κβ/λ (εχω 6 αρα συνδεση) . εγινε η εκατασταση καθως και του ζιπ με το ρουτ. εγκατασταθηκε επιτυχως και ειναι και ρουτ. ΑΛΛΑ το τηλ ειναι τελειως διαφορετικο οσον αφορα το touch. βασικα δε σουλευει τοσο καλα οσο πριν. σε σημειο να μη μπορω ουτε να αλλαξω θεση στα εικονιδια στη επιφανεια εργασιας. αυτο ειναι περιεργο γιατι εχω δοκιμασει 4 ρομ και καμια δε ειχε αυτο το προβλημα. μηπως ρυθμ…
-
Προσοχή να έλεγχετε το μέγεθος των αρχείων γιατί έτσι την πατησα κι εγώ. Δηλ. Έδειχνε οτι το κατέβασε αλλά ηταν το μισό οποτε δεν εγκαταστάθηκε. Το ξανακατεβασα. Την κατεβασα κ την έβαλα σε 10'. Ευχαριστώ κ παλι την ομάδα.
-
ό,τι πεις αρχηγέ ω! αρχηγέ παρεμπιπτόντως υποψιάζομαι ότι δεν κοιμάσαι ποτέ! να μας πεις το μυστικό
-
Παράθεση από cy67: “Παράθεση από sothatz: “Αρχηγέ πήγα να ελέγξω αυτό που είπες παραπάνω για το root & είδα ότι στην συσκευή μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έχω βάλει την gtv 1.2. Στο μενού Ασφάλεια έχει κλείδωμα οθόνης-πληροφ. ιδιοκτήτη-το κουμπί λειτ. κλει.-αυτόματο κλείδωμα & ασφ. απορρήτου. επίσης το cpu-z λέει ότι δεν είναι ροοτ η συσκευή. ερώτηση: πρέπει να είναι ροοτ & αν ναι πως γίνεται αφού έχω το παραπάνω μενού;” Τι συσκευή έχεις φιλε ? από οτι καταλαμβαινω έχεις red rice. Τα παιδιά πά…
-
φιλέ μου μην πηγαίνεις στο εικονίδιο "ασφάλεια" που έχει το κλειδι υπάρχει ξεχωριστό για τα με το ίδιο όνομα αλλά με εικονίδιο εναν σταυρό μέσα σε ασπίδα. Εκεί θα το βρεις! Κ γω έτσι σκαλωσα! Ευχαριστώ το βρήκσ. Μόνο που στο δικό μου είναι απενεργοποιημένη η εντολή αυτή. Επομένως το ερώτημα αν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ή όχι παραμένει. Όποθιος ξέρει κάτι ας μας το πει.
-
Αρχηγέ πήγα να ελέγξω αυτό που είπες παραπάνω για το root & είδα ότι στην συσκευή μου δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έχω βάλει την gtv 1.2. Στο μενού Ασφάλεια έχει κλείδωμα οθόνης-πληροφ. ιδιοκτήτη-το κουμπί λειτ. κλει.-αυτόματο κλείδωμα & ασφ. απορρήτου. επίσης το cpu-z λέει ότι δεν είναι ροοτ η συσκευή. ερώτηση: πρέπει να είναι ροοτ & αν ναι πως γίνεται αφού έχω το παραπάνω μενού;
-
Μπράβο παλικάρια! Είστε άπαιχτοι
-
Να το παρω?
Μήνυμανα το πάρεις με κλειστά μάτια. άπαιχτη συσκευή
-
που ανέβηκαν ρε παιδιά & δεν τις βρίσκω;
-
Παράθεση από efkolo: “Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου, μαζί με ένα μεγάλο μπράβο. Τώρα για τη διαδικασία έψαξα γιατί είμαι άσχετος και βρήκα αυτό: 1.Κατεβάζουμε την Rom και την μεταφέρουμε στην SD Card. 2.Τρέχουμε την εφαρμογή από το κινητό μας με το όνομα updater. 3.Πατάμε Menu και Select Installation Pack. (επιλέγουμε το αρχείο που κατεβάσαμε) 4.Κάνουμε εγκατάσταση 5.Κατά την ολοκλήρωση του θα ερωτηθείτε να γίνει επανεκκίνηση στο κινητό. Επιλέξτε ΝΑΙ. Αν υπάρχει λάθος παρακαλώ βοηθήστε. Αν όχ…
-
παιδιά νομίζω ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα θέμα για το πως γίνεται η εγκατάσταση της νέας ρομ για τους αρχάριους σαν & μένα. εγώ βρήκα τις οδηγίες από παλιότερο θέμα. εαν υπάρχει κάπου & δεν το είδα σόρυ
-
Χρηστες red rice
Μήνυμακι εγώ τόχω από τέλη Γενάρη με την απλή θήκη (τώρα πλαστική ή σιλικονούχα θα σας γελάσω) & την προστασία οθόνης όπως τα παρήγγειλα. του πέρασα & την miui στα ελληνικά & σήμερα την ελληνική έκδοση. όχι μόνο κανένα παράπονο γιατί δουλεύει άψογα & είναι ταχύτατο σε όλα του αλλάείμαι ενθουσιάσμένος απ' την χρήση του μέχρι στιγμής. το μόνο που άλλαξα ήταν η 8άρα sd που είχα παραγγείλει με μια νέα 32άρα. κι όταν έρθει η ώρα για αλλαγή πάλι xiaomi θα πάρω!
-
όλα καλά την κατέβασα & την εγκατέστησα χρόνος κατεβάσματος 30' με 24 υποτίθεται σύνδεση. ένα μπράβο & ένα ευχαριστώ σε όλους που τα κατάφεραν είναι πολύ λίγο. αισιοδοξώ ότι θα μου δοθεί ευκαιρία ανταπόδοσης εντυπώσεις θα μεταφέρω αργότερα αφού την επεξεργαστώ
-
μεταφορά αρχείων από sd σε sd
sothatz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαZioa είσαι μεγάλος όπως & το true image. μετέφερα όλα τ' αρχεία από την μια κάρτα στην άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα. ευχαριστώ & πάλι