Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 181.
-
μεταφορά αρχείων από sd σε sd
sothatz - - Ο καφενές μας
Μήνυμααύριο θα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσω. δεδομένου ότι προσφέρει & μεταφορά από android σε apple αισιοδοξώ ότι κάτι θα γίνει. ευχαριστώ
-
Μήνυμαδυστυχώς είχα ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή όταν έκανα την αντιγραφή. καμιά άλλη ιδέα?
-
Μήνυμαστο Hongmi έχω μια sd 8 γίγα γεμάτη κατά τα 5.5 γίγα. Τώρα που θέλω να βάλω μεγαλύτερη με ποιόν τρόπο θα μεταφέρω τα αρχεία από την παλιά στην καινούργια? Δοκίμασα ν' αντιγράψω τ' αρχεία στο πισι έτσι ώστε να βάλω μετά την νέα κάρτα & να τα περάσω εκεί. Ωστόσο μου αντέγραψε λιγότερα από 4 γίγα & έβγαλε μήνυμα ότι κάποια αρχεία δεν αντιγράφονται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει.
-
Παιδιά, για το τεράστιο έργο που κάνετε ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο επειδή ειμαι παντελώς άσχετος με το έργο που επιτελείτε μόνο αυτό μπορώ να πώ και ότι ... Είστε αστέρια!
-
gapps
Μήνυμακάτι, κάποιος να βοηθήσει?
-
gapps
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/community/wsif/…Red-Rice-miuiandroid-com/ αλλά και οποιαδήποτε πρόσφατη καθώς & στην τελευταία
-
gapps
Μήνυμαπαιδιά, στην σελίδα των Rom's η συντόμευση που παραπέμπει στην εγκατάσταση των Gapps δεν λειτουργεί. Βγάζει μήνυμα ότι ο φάκελος που ψάχνετε δεν βρέθηκε. Καμιά άλλη λύση για εγκατάστασή τους υπάρχει?
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΆψογος! Σε ότι αφορά τις κρίσεις περί της συσκευής συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη και σ' ότι αφορά το κουμπί διότι πράγματι έχει θέμα λόγω θέσης. Τώρα αν όσα λες για το λογισμικό τ' απέκτησες εμπειρικά ο θαυμασμός μου αγγίζει τα ουράνια γιατί ποτέ δεν θάκανα κάτι τέτοιο μόνος μου. Το μόνο θέμα που προέκυψε όσον αφορά τη δική μου συσκευή κι αυτό μόλις χθες είναι ότι κόλησε η αρχική οθόνη & δεν ξεκλείδωνε οπότε ευτυχώς με κλείσιμο/άνοιγμα επανήλθε μόνο του.
-
Σύνδεση Hongmi με PC
ΜήνυμαΥπόχρεως όπως πάντα!
-
Σύνδεση Hongmi με PC
ΜήνυμαΝαι, μου βγάζει μήνυμα & είναι τσεκαρισμένη η επιλογή αποθ. χώρου. Βέβαια δεν την έβγαζε πάντα. οχι δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα & σε κανένα μηχάνημα, τί πρέπει να κάνω γιατρέ μου? Μήπως υπάρχει ήδη σχετικό θέμα?
-
Σύνδεση Hongmi με PC
ΜήνυμαΓεια σας παλικάρια! Συμβαίνει το εξής, εκπληκτικό κατ' εμέ. Είχα συνδέσει 1η φορά το τηλέφωνο με το πισι του γραφείου & ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Miui_Art έβαλα ελληνικά κλπ. Όλα καλά. Όταν είπα να βάλω καμιά ταινία να δω πως παίζει & κανα βιβλίο σε pdf & epub ήμουν σπίτι & όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να αναγνωρισθεί το τηλέφωνο ούτε από το νετμπουκ που έχω ούτε από το λάπτοπ. Εκατό φορές προσπάθησα κανένα δεν το αναγνώριζε. Και τα τρία μηχανήματα έχουν ΧΡ & στα 2 τελευταία χρησιμ…
-
πρόβλημα2
Μήνυμαείσαι Θεός! όλα πήγαν καλά Ευχαριστώ & πάλι
-
πρόβλημα2
Μήνυμαεννοείς τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ή κάποιες άλλες; Γιατί τώρα με τα ελληνικά σ' αυτό το μενού βρίσκω: Ρυθμίσεις=>, σύστημα=>, αντίγραφα & επαναφορά=>προσωπικά δεδομένα=>επαναφορά εργοστ. ρυθμι=>επαναφορά τηλεφώνου. ρωτάω μη κάνω καμιά στραβή
-
πρόβλημα2
ΜήνυμαΠαίδες τα φώτα σας παρακαλώ. Αφού όλα πήγαν καλά με το δικό μου τηλ. σε όμοιο (Red Rice) μιας φίλης όταν τι πρωτάνοιξα & ήταν σ' αγγλικά πάτησα κάτι, ανάθεμα την ώρα & την στιγμή, με αποτέλεσμα να εμφανίζει στην 1η οθόνη slide up. Υποθέτω μάλλον ότι μιμούνταν το iphone. Τόσερνες προς τα πάνω και έμπαινες στο μενού. Αφού βάλαμε έναν launcher (Go launcher ) καταφέραμε μέσω play store και το συμμορφώσαμε κάπως πλην όμως δεν μπορείς να σώσεις νέο νούμερο γιατί πατάς προσθήκη στις επαφές & δεν γίνετα…
-
πρόβλημα
Μήνυμαναι. αφου εκεί ειναι. Βασικά ακολούθησα πιστά τις οδηγίες & διάλεξα τον φάκελο αυτόν
-
πρόβλημα
Μήνυμαοκ. Όλα πήγαν τέλεια! Ευχαριστώ & πάλι
-
πρόβλημα
Μήνυμασυγνώμη εκ των προτέρων αν οι ερωτήσεις είναι χαζές: 1.- που βρίσκετε ο φάκελος Security Center? 2.- αριστερό touch button δεν υπάρχει. Έχει 2 κουμπιά στα δεξιά, το on-off & το volume+- Επίσης όταν συνδέω το τηλ στο πισι μου εμφανίζει δύο δίσκους εκ των οποίων ο 1 έχει 822ΜΒ & ο 2 8GB, οπότε υποθέτω ότι το 1ο είναι η μνήμη του τηλ & το 2ο η SD κάρτα. Σε ποιο απ τα δύο βάζουμε το φάκελο? ευχαριστώ
-
πρόβλημα
ΜήνυμαMόλις πήρα την συσκευή & πριν κάνω οτιδήποτε πήγα settings, about phone, πάτησα system update & μούβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση την 5.0., οπότε την εγκατέστησα