Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 169.
-
Έχω την τελευταία stable από 9/1/21 "xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote6Pro_V12.0.1.0.PEKMIXM_v12-9" και TWRP 3.4.0-21-11-2020 by geoanto555. Απλά προσπάθησα να περάσω την Νέο Re-Compile γιατί με την προηγούμενη rom η μπαταρία έφευγε νερό.
-
Έχω την τελευταία stable από 9/1/21 "xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote6Pro_V12.0.1.0.PEKMIXM_v12-9" και TWRP 3.4.0-21-11-2020 by geoanto555. Απλά προσπάθησα να περάσω την Νέο Re-Compile γιατί με την προηγούμενη rom η μπαταρία έφευγε νερό.
-
Καλησπέρα, στο tulip δεν ξεκινάει η εγκατάσταση από τον updater, αλλά και από TWRP μου βγάζει κάποιο σφάλμα #7 και δεν προχωράει η εγκατάσταση.
-
Καλησπέρα, στο tulip δεν ξεκινάει η εγκατάσταση από τον updater, αλλά και από TWRP μου βγάζει κάποιο σφάλμα #7 και δεν προχωράει η εγκατάσταση.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Theodore: “Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία. Είδα χθες το βράδυ (με έκπληξη θα έλεγα) ότι βγήκε νέα Stable rom V12.0.1.0.PEKMIXM_v12-9 για το Redmi Note 6 Pro(tulip). Την κατέβασα βεβαία, αλλά από τις διάφορες συζητήσεις εδώ, βλέπω πολλά προβλήματα στην V12. Τι παίζει ;;; :/” Καλημέρα, την πέρασα τελικά την νέα stable v 12 στο tulip, αν και με παίδεψε λίγο, για την ώρα δείχνουν όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Theodore: “Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία. Είδα χθες το βράδυ (με έκπληξη θα έλεγα) ότι βγήκε νέα Stable rom V12.0.1.0.PEKMIXM_v12-9 για το Redmi Note 6 Pro(tulip). Την κατέβασα βεβαία, αλλά από τις διάφορες συζητήσεις εδώ, βλέπω πολλά προβλήματα στην V12. Τι παίζει ;;; :/” Καλημέρα, την πέρασα τελικά την νέα stable v 12 στο tulip, αν και με παίδεψε λίγο, για την ώρα δείχνουν όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία. Είδα χθες το βράδυ (με έκπληξη θα έλεγα) ότι βγήκε νέα Stable rom V12.0.1.0.PEKMIXM_v12-9 για το Redmi Note 6 Pro(tulip). Την κατέβασα βεβαία, αλλά από τις διάφορες συζητήσεις εδώ, βλέπω πολλά προβλήματα στην V12. Τι παίζει ;;;
-
Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία. Είδα χθες το βράδυ (με έκπληξη θα έλεγα) ότι βγήκε νέα Stable rom V12.0.1.0.PEKMIXM_v12-9 για το Redmi Note 6 Pro(tulip). Την κατέβασα βεβαία, αλλά από τις διάφορες συζητήσεις εδώ, βλέπω πολλά προβλήματα στην V12. Τι παίζει ;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχεις βάλει κάποιο custom θέμα μήπως” Θέματα από αυτά που υπάρχουν στην εφαρμογή του κινητού όχι κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις > reboot > ενεργοποίηση εκ νέου της επιλογής” Το 'χω κάνει δύο φορές, πάλι δεν εμφανίζεται η ημερομηνία στην φωτογραφία, το θέμα είναι ότι λόγω της δουλειάς μου, μου χρειάζεται η ημερομηνία στις φωτογραφίες (να φαίνεται πάνω στην φωτογραφία). Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στην μεγάλη παρέα, Έχω παρατηρήσει εδώ και μερικές αναβαθμίσεις (δεν ξέρω πόσες, τώρα το πρόσεξα) δεν μου εμφανίζει την ημερομηνία στις φωτογραφίες παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την σχετική λειτουργία.593e73345d6ff5aa0c47094f0763ace4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα παρέα, επιτέλους σήμερα ήρθε και το ξεκλείδωμα για το νεό μου Redmi Note 6 pro, Ξεκλείδωσε μια χαρά, από εδω και πέρα περνάω κατ' ευθείαν την νέα rom ή πρέπει να περάσω TWRP πρώτα και μετά την rom ??? ” Το ότι "σήμερα ήρθε το ξεκλείδωμα" πως το κατάλαβες; Ακολούθησες ξανά τη διαδικασία ξεκλειδωματος του bootloader; Ή σου ήρθε κάποια ειδοποίηση; Περιμένω κι εγώ, γι'αυτό. ” Οχι οχι, το παρακολουθούσα συνέχεια μέσω του Mi unlock, απλά έπρε…
-
Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα κατάφερα να το ξεκλειδώσω το καινούριο μου redmi note 6 pro και πέρασα με επιτυχία θα έλεγα την τελευταί ελληνική rom 9.3.28, όλα δείχνουν καλώς, πάμε για δοκιμές και να δούμε και την διαχείρηση της μπαταρίας ........
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα παρέα, Καλό μήνα. Και με την πρωτομηνιά ήρθε και το νέο, μεγιά μου !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61268/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61267/
-
Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά, πριν από λίγο πέρασα την νέα stble rom στο kenzo, όλα πήγαν καλά στην αναβάθμηση μετά από FR, αλλά όταν ζητάω να επαναφέρω αντίγραφο ασφαλείας από mi cloud μου βγάζει μύνημα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή και να στείλω αναφορά. Στην περίπτωση επαναφοράς από USB stick συνδέεται κανονικά αλλά δεν γίνεται η επαναφορά, ενώ φαίνεται ότι δεν δουλεύει και το στικάκι (δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι). Μήπως να ξαναπεράσω την rom στα καπάκια ???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό μήνα σε όλους !!!!!!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαχαχα, καλημέρα από Καστοριά, ..... 3ο .........
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από Theodore: “Καλημέρα στην όμορφη παρέα, μετά από αρκετά μεγάλη απουσία από εδώ, λόγω φόρτου εργασίας, θα ήθελα να μου πει κάποιος, (αν ξέρει) εάν μπορούμε να περάσουμε την προηγούμενη rom στο kenzo, χωρίς factory reset, επειδή με την καινούρια rom 8.9.20 έχει κάποια κολλήματα η συσκευή και καθηστερούν να ανοίξουν δι'αφορες εφαρμογές και γενικά είναι πολύ αργή σε σχέση με προηγούμενες rom. ” μπορείς να την περάσεις μόνο με wipe cache + dalvic cache χωρίς πρόβλημα…