Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 169.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Επιτέλους σήμερα (μετά από ένα και μισό μήνα) ήρθε η πολυπόθητη οθόνη για το kenzo μου, αντικαταστάθηκε με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω. Περνάμε τώρα και την νέα arΩma 8.3.8 και βλέπουμε τα αποτελέσματα από αύριο. Πρώτη παρατήρηση ....... δεν δουλεύει η google camera, μικρό το κακό !!
-
Δεν θα τα καταφέρω τελικά, οικογενειακές υποχρεώσεις Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φέτος θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ, ελπίζω να τα πούμε από κοντά εκτός απροόπτου. 100.gif
-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια !!!!!!!!
-
+1, πάει και η σημερινή 024046hcb11bf9acxc1wcj.jpg Greece Fan site for MIUI fans in Greece. 6810 Likes Liked
-
+1 024046hcb11bf9acxc1wcj.jpg Greece Fan site for MIUI fans in Greece. 6025 Likes
-
Πάμε γερά Miui-hellas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 024046hcb11bf9acxc1wcj.jpg Greece Fan site for MIUI fans in Greece. 4172 Likes Liked
-
+1 και σήμερα 024046hcb11bf9acxc1wcj.jpg Greece Fan site for MIUI fans in Greece. 3462 Likes Liked
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Άντε και καλή επιτυχία, η πρώτη ψήφος από μένα ως theodore67.
-
Καλησπέρα κι από 'μένα, μετά από τρεις μέρες λειτουργίας της 8.1.4 σε kenzo, το τηλέφωνο κολλάει πιο συχνά, δεν λειτουργεί η google camera και η κατανάλωση μπαταρίας από android είναι πιο ψηλά από πριν, πολύ αργή ανταπόκριση σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές (ειδικά σε παιχνίδια μέσω wifi), δεν φταίει η σύνδεση διότι ο browser τρέχει κανονικά. Κολλήματα τρώει και όταν κλείσω μία εφαρμογή για να επιστρέψει στην αρχική οθόνη, δεν δουλεύει και ο σαρωτής, αυτά για την ώρα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php…
-
Απ Παράθεση από linuxilakis: “Mido ” Ευχαριστώ πολύ, από που το καταλαβαίνουμε ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όόόόλη την ομαδάρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά ειρήνη και υγεία σε όλον τον κόσμο, καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε. Αφού πέρασα την καινούρια arwma rom 7.12.28 στο kenzo, όλα πάνε καλά, εκτός από την εφαρμογή της google camera δεν λειτουργεί και την κατήργησα, πολλή μεγάλη χρήση του android 47,5% όπως θα δείτε στο screenshot, και πολλά κολλήματα όταν έχω ανοιχτές πάνω από 2 εφαρμογές, μπαταρία σε πάρα πολύ καλό επίπεδοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47891/ Τώρα κάτι ακόμ…
-
Καλημέρα κι από 'μένα, και καλό μήνα. Πέρασα χθες το βράδυ την καινούρια 7.11.30 στο kenzo, όλα δείχνουν καλά αλλά το android έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, όπως φαίνεται στο screenshot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46667/ Αν υπάρξει κάποιο άλλο θέμα θα το δούμε τις επόμενες μέρες ...... ευχαριστούμε για την υποστήριξη .....
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Theodore: “Δεν προσθέτω τίποτα πέρα από την rom και ότι εφαρμογές περιλαμβάνει, έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει arwma για το armani για να διαλέξεις εφαρμογές. ” Μήπως τότε κάνεις restore εφαρμογές και δεδομένα πέρα του Mi Cloud; πχ από titanium; ” Λες να ΄ναι απ' αυτό ;; κάνω επαναφορά από back up, από την εφαρμογή του κινητού.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα κι από 'μένα, σε kenzo με την καινούρια rom μία μικρή αύξηση της κατανάλωσης, στο redmi 2 το ίδιο και στο armani η εφαρμογή των μηνυμάτων δεν δουλεύει όπως και στις τελευταίες 3 roms παρόλο που έκανα και factory reset και format data τα μηνύματα δεν θέλουν να δουλέψουν anyway όλα καλά. ” Μήπως βάζεις κάποιο παλιό SMS 160 MOD μετά το flash της ROM και έχεις πρόβλημα στην εφαρμογή Μηνυμάτων; Αν ναι, ξαναπέρασε τη ROM χωρίς να βάλεις τίποτα …
-
Καλησπέρα κι από 'μένα, σε kenzo με την καινούρια rom μία μικρή αύξηση της κατανάλωσης, στο redmi 2 το ίδιο και στο armani η εφαρμογή των μηνυμάτων δεν δουλεύει όπως και στις τελευταίες 3 roms παρόλο που έκανα και factory reset και format data τα μηνύματα δεν θέλουν να δουλέψουν anyway όλα καλά.