Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 169.

• Μετά από τέσσερις μέρες με την arωma 7.11.2 στο kenzo όλα πάνε καλά, και μπαταρία μιάμιση μέρα με φούλ δεδομένα και wifi. μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι έπαψε να λειτουργεί η εφαρμογή αναβάθμισης αλλά μόνο μία φορά, μάλλον ήταν τυχαίο !! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45526/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45527/

• Παράθεση από makisfz: “@Theodore πάρε από το dragontt ακουστικό θα πάρεις και ένα δώρο δεν είσαι ο μόνος που την πατάει με το ακουστικό. Έχω ένα από Redmi3 ido δεν ξέρω αν κάνει στο kenzo, ψάξε το να δεις αν κάνει μου είναι άχρηστο αν κάνει να στο στείλω Redmi Note 3 pro ” Στις φωτογραφίες από dragon-tt φαίνονται ίδιααν και η γωνία λήψης είναι διαφορετική, τώρα τι να πω ??? Πριν λίγο το είδα σε κατάστιμα από ali express, δίνει το ίδιο και για τις δύο συσκευές.

• Παράθεση από em56464: “Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα κι από 'μένα, χθες το βράδυ πέρασα την νέα rom στο armani και όπως την προηγούμενη το πρόβλημα με τα μυνήματα παραμένει. Σε redmi 2 όλα καλά. Στο kenzo θα την περάσω σήμερα, αφού ήρθε επιτέλους η οθόνη και την περάσω το απογευματάκι. ” στο αρμανι εγω εχωτην 7.10.26 βεβαια εκανα φορματ ντατα γιατι μου εβγαλε και καποια αλλα προβληματακια και μετα το φορματ επελεξα στησιμο νεας συσκευης και οχι επαναφορα...... απο την ημερα εκεινη ολα τελεια…

• Καλησπέρα κι από 'μένα, χθες το βράδυ πέρασα την νέα rom στο armani και όπως την προηγούμενη το πρόβλημα με τα μυνήματα παραμένει. Σε redmi 2 όλα καλά. Στο kenzo θα την περάσω σήμερα, αφού ήρθε επιτέλους η οθόνη και την περάσω το απογευματάκι.

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα στην παρέα. Περάστικε η νέα xtrv 7.10.19 στο redmi 1s, με κάποια προβλήματα, όπως το ότι δεν μπορούμε να στείλουμε μηνήματα και δεν ανοιγει η εφαρμογή της αναβάθμησης. Έκανα ξανά την εγκατάσταση μετα από Factory Reset αλλά το πρόβλημα παραμένει. Για τα υπόλοιπα τις επόμενες μέρες. ” Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι αν δεν βαριέσαι να κάνεις και format data. Μετά, οπωσδήποτε ένα "reboot to recovery" για να ξαναφορτώσουν σωστά τα partition…

• Καλησπέρα στην παρέα. Περάστικε η νέα xtrv 7.10.19 στο redmi 1s, με κάποια προβλήματα, όπως το ότι δεν μπορούμε να στείλουμε μηνήματα και δεν ανοιγει η εφαρμογή της αναβάθμησης. Έκανα ξανά την εγκατάσταση μετα από Factory Reset αλλά το πρόβλημα παραμένει. Για τα υπόλοιπα τις επόμενες μέρες.

• Παράθεση από makisfz: “Αν βρεις σε καλή τιμή από Ελλάδα εννοείτε Redmi Note 3 pro ” Μου έστειλε το link ένας φίλος Οθόνη Και Μηχανισμός Αφής Xiaomi Redmi Note 3 / Note 3 Pro Μαύρο 150mm | FixMobile Store

• Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από Theodore: “Και τώρα η καλή ερώτηση: Ηοθόνη που μου προτείνετε κοστίζει 46 δολάρια, τι παίζει με το τελωνείο ?? ” ειναι ρισκο, πριν κανα μηνα μια οθονη 35e δεν περασε τελωνειο .Αν περασει 15+24%φπααπο aliexpres υπαρχουν και καλες οθονες τι θα σου βγει θα την δεις οταν την βαλεις ” Άμα πάμε στα 55+ € δεν είναι καλύτερα να πάρουμε μια απο΄Ελλάδα και να γλυτώσουμε όλη την ταλαιπορία και το αγχος ???

• RE:

Theodore - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nakomi: “Καλησπέρα παιδιά. Μόλις άλλαξα SIM και πήγα σε cosmote. Απ ότι θυμάμαι το kenzo δεν υποστηρίζει 4g 800 μπάντα. Θυμάμαι σωστά ή υπάρχει κάποια λύση με κάποια ρύθμιση;” Εγώ στο kenzo δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με την cosmote ούτε με την wind Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “150mm είναι το kenzo και το hennessy 152 είναι το Kate δεν υπάρχει άλλο κάπου χάνεις 2mm Redmi Note 3 pro ” !?!?!? Και τώρα η καλή ερώτηση: Ηοθόνη που μου προτείνετε κοστίζει 46 δολάρια, τι παίζει με το τελωνείο ?? Για αυτήν εδώ μία γνώμη ?? for Xiaomi Redmi Note 3 Pro 150mm LCD Display Touch Screen Digitizer with Frame Assembly Note 3 Tested Repair Spare Parts-in Mobile Phone LCDs from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Μούφα ??? Στάλθηκε απ…

• Παράθεση από spideman3: “Στο ανωτέρω site που σε είπε ο @makisfz το αναφέρει ως RN3Pro SE. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σωστά, εγώ έχω το RN3Pro, και είναι 148 mm, αυτό είναι το πρόβλημά μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makisfz: “Αν θέλεις καλή οθόνη κοίτα dragon-tt Όσες φορές πήραμε από κει και εγώ και τα παιδιά από Λάρισα ήταν πολύ καλές Redmi Note 3 pro ” Τις έχω δει, αλλά το πρόβλημα μου είναι οι διαστάσεις, και κολώνω λίγο να παραγγείλω Πριν καιρό είχα παραγγείλει και σκέτο tuch panel αλλά ενώ είναι 150mm περισεύει λίγο πάνω και κάτω από την οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην ομαδάρα, πρόβλημα μεγάλο .......... εκεί που όλα πήγαιναν μιά χαρά στο kenzo μετά την νέα ROM arΩma_7.10.12 , ήρθαν οι δυο τρομάρες, δείτε screenshot. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα προυπήρχε, αλλά σε μία μόνο γραμμή, τώρα όμως με την δεύτερη δεν μπορώ να πληκτρτολογίσω τα PIN για να δουλέψει το τηλέφωνο. Εν τω μεταξύ έχω παραγγείλει από τα τέλη του Αυγούστου μία οθόνη από Κίνα αλλά έχει κολλήσει απ' ότι φαινεται από το tracking No σε κάποιο Κ.Δ. των ΕΛΤΑ. Έχω σκοπό να παραγγείλω ε…

• Καλημέρα, μετά από 10 περίπου μέρες λειτουργίας με την arwma 7.9.21 όλα δουλεύουν πολύ καλά εκτός από την κατανάλωση της μπαταρίας που είναι πολύ μεγάλη (με ιδια χρήση), και κατά την χρήση του τηλεφώνου αυξημένη θερμοκρασία (ομιλία, σερφαρισμα κ.τ.λ.) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, σήμερα πέρασα την νέα 7.9.21 στο kenzo, όλα καλά μέχρι στιγμής

• Καλησπέρα στη παρέα κι από 'μένα. Χθες και σήμερα (επιτέλους, βρήκα λίγο χρόνο) πέρασα τις καινούριες ROM στις 3 συσκευές μου (redmi1s, redmi 2 και redmi note 3 pro), αυτό που παρατήρησα σε πρώτη φάση είναι ότι δεν δουλεύει η νέα εφαρμογή της κάμερας στο RN3 (μου βγάζει μήνυνα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα), στο redmi 2 αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Θα τα επεξεργαστώ λίγες μέρες και θα επανέλθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στους ανθρώπους που παλεύουν για μας.

• Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Έχω λάβει 3 διαφορετικά mail με τις νέες ROM και μπερδεύτικα λίγο, ποιά απ' όλες πρέπει να κατεβάσω και να την περάσω στο KENZO μου ?? Τα είναι κατά σειρά: 1.https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15e67c7f691ddaae 2.https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15e68df5756c716e 3.https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15e6963f759ebd69 ευχαριστώ πολύ.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

Theodore - - Recoveries

Μήνυμα

Καλαησπέρα NasDriver, ξεκίνησε η συσκευή, αφού βαρέθηκα να περιμένω μετά από καμιά ώρα κράτησα πατημένο το power για να κλείσει, αλλά αυτή έκανε επανεκκίνηση και ξεκίνησε κανονικά. Makis1024, απ' όσο θυμάμαι δεν μου είχε βγάλει κάποιο σφάλμα σε εγκατάσταση twrp, από δικά μου λάθη στις εγκαταστάσεις τις ROM ναι, μου έδινε κάποια σφάλματα, αλλά μετά από προσεκτικές ενέργειες περνούσαν κανονικά.

Theodore - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι, σήμερα πέρασα την twrp 3.1.X.X με fastboot (πέρασε και λειτουργεί) και περιμένω να ξεκινήσει μετά από επανεκκίνηση (ευχαριστώ τους geoanto555, George Kaggelaris, makisfz, makis 1024) Θα ήθελα να αναφέρω και κάτι ακόμα που αντιμετωπίζω, να μου πει κάποιος τι είναι και αν διορθώνεται ή αν το έχετε ξαναδεί .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41770/ Το Νο 1 το πρωτοεντόπισα την τρίτη φορά που έκανα αναβάθμιση την ROM κάπου στις αρχές του 2016. Το Νο 2 το είδα μετά από…

Theodore - - Recoveries

Μήνυμα

Πως θα κάνω format data από την στιγμή που δεν έχω recovery ούτε κινέζικη ούτε twrp. Υπάρχει τρόπος να περάσω την καινούρια ROM (Ελληνική) μέσω εντολών adb ???