Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 169.
-
Ναι θέλω να περάσω την Ελληνική, να δοκιμάσω και την arωma. Βέβαια το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα πρόβλημα που εντόπισα (με την βοήθεια του geoanto555, και τον ευχαριστώ πολύ) το οποίο κατά 90% είναι αστοχία υλικού,δεν δουλεύει το touch panel σε ένα σημείο, όπως φαίνεται στο συνημμένο. =============== Αυγ 20th 2017, 9:23pm =============== Καλησπέρα και πάλι, υπάρχει λύση σ' αυτό το πρόβλημα ??? Μέρες τώρα προσπαθώ να το λύσω αλλά μάταια, έχω προσπαθήσει με όλους τους οδηγούς που δίνετε άλλα twrp r…
-
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πέρασα την twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo μέσω adb σε fastboot mode αλλά όταν κάνω επανεκκίνηση της twrp μου ζητάει κωδικό. Τι γίνεται σ΄αυτήν την περίπτωση; Πρώτη φορά το βλέπω. Έχω Global 8.2 Stable 8.2.4.0 η οποία δεν είχε recovery, και το λέω αυτό γιατί όταν πατούσα volium+ και power μου εμφάνιζε το περίγραμμα του τηλεφώνου και το καλώδιο τροφοδοσίας είτε κουμπωμένο στο τηλ. (αν το είχα συνδεδεμένο σε κάποια πηγή) είτε εκτός αν δεν έπαιρνε τροφοδοσία από πουθενά.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Theodore - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο θέμα είναι οτι έχω γενικά πρόβλημα με το Laptop (τα Windows είναι αυθεντικά) ειδικά στην εκκίνηση και στην επανεκκίνηση απελπιστικά αργό. Θα το κοιτάξω πάντως από το Bios, ευχαριστώ.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Theodore - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες, προσπαθώ να απενργοποιήσω τον έλεγχου της ψηφιακής υπογραφής στα Windows 10 χ64, όλα καλά με την πρώτη εντολή αλλά στην δεύτερη μου βγάζει αυτό το μήνυμα: C:\WINDOWS\system32>bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON An error has occurred setting the element data. The value is protected by Secure Boot policy and cannot be modified or deleted. Τι μέλει γενέσται ????
-
RE: RE:
ΜήνυμαΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈκανα τα τέστ και αυτά είναι τα αποτελέσματα.....b976f331ef2e8bf39617c114e93075eb.jpge25267ccc1a34a0ae0bb955e0fbdf355.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην παρέα, στο redmi note 3 pro 2/16 που έχω, μετά από αναβάθμιση στην τελευταία XTRV rom, στο κέντρο της οθόνης δεν λειτουργεί το touch. Τώρα νομιζωντας ότι φταίει η rom πέρασα την νέα stable, αλλά δεν άλλαξε κάτι, καμμιά ιδέα ????? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλη μία σήμερα
-
4η ψήφος, καλημέρα
-
Πάνω από 1000 ψήφους μπροστά από την δεύτερη Ινδονησία, 3η ψήφος σήμερα κι από 'μένα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλη την κοινότητα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017.
-
+2 χτυπάμε πρωτιά, πάμε γερά !!!
-
Έπεσε κι από 'μένα η πρώτη ψήφος (theodore67), καλή χρονιά να έχουμε χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους της κοινότητας και στους ανθρώπους που ασχολούνται ακατάπαυστα για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από myst77: “Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα και από 'μένα, προχθές πέρασα την νέα XTRV/GTV 6.12.15, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τις κλήσεις αφού κατεβάσω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη ώστε να τερματίσω την κλήση, αφού πατήσω αρκετές φόρες το πλαϊνό κουμπί είτε ανοίγει, είτε απλά κλείνει ο συνομιλητής μου και ενεργοποιείτε η οθόνη, άλλες φορές κατά την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης δεν ενεργοποιείται η οθόνη (όχι πάντα) και μου βγάζει μήνυμα να πατήσω ταυτόχρο…
-
Καλησπέρα και από 'μένα, προχθές πέρασα την νέα XTRV/GTV 6.12.15, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τις κλήσεις αφού κατεβάσω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη ώστε να τερματίσω την κλήση, αφού πατήσω αρκετές φόρες το πλαϊνό κουμπί είτε ανοίγει, είτε απλά κλείνει ο συνομιλητής μου και ενεργοποιείτε η οθόνη, άλλες φορές κατά την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης δεν ενεργοποιείται η οθόνη (όχι πάντα) και μου βγάζει μήνυμα να πατήσω ταυτόχρονα τα πλήκτρα back + Vol up για να απενεργοποι…
-
Μετά από τρείς μέρες όλα καλά χωρίς σοβαρά προβλήματα εκτός από το σήμα wifi (χαμηλή ένδειξη, ακόμα και κοντά στο ρουτερ) af1c113f0f74aab53a4fa1b7b3f943ca.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από renosxatzi: “Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Φοράω την XTRV 6.11.3. Το ίδιο συμβαίνει και στου κουμπαρου μου. ” Για κάποιο λόγο φταίει το TWRP Recovery.Δοκίμασε να κάνεις flash με Fastboot το TWRP Recovery για την συσκευή σου, μήπως έχει να κάνει κάτι με το TWRP. Εδώ το TWRP Recovery => TWRP_natrium.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other ” Μου το ΄κανε και σε μένα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης αλλά αν ξετικάρεις το "zip signature verificati…