Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 169.
-
Βλέπω ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια (έλειψα καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), τι γίνεται με τις καινούριες ROM; Οι XTRV εγκαθιστούνται με τον παραδοσιακό τρόπο ή έχουμε κάτι διαφορετικό ;;;;;;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Theodore - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, wipe data, dalvic και cache, και εγκατάσταση της 6.9.22. Για δοκιμή το έκανα και μάλλον πέτυχε γιατί δεν μου παρουσίασε πρόβλημα από χθες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΚαλησπέρα MIUIers, πέρασα κι εγώ την νέα GTV 6.9.22 πριν από λίγο, απευθείας με καθαρή εγκατάσταση από την τελευταία stable, πάμε τώρα για δοκιμή και τα λέμε λίαν συντόμως !!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19926/
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την κοινότητα, αφού απέκτησα κι εγώ πριν από ένα μήνα περίπου το Redmi Note 3 Pro 2 ram 16 rom, με stable 8άρα, αποφάσισα να παίξω λίγο κι εγώ με την νέα dev, αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση, πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία που περιγράφεται στον παραπάνω οδηγό ή μπορώ να την περάσω απευθείας μέσω TWRP ??
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “αν μπεις recovery θα δεις οτι πλεον εχεις το πορτοκαλι twrp. Στο εβαλε η rom.” Παράθεση από Theodore: “Παράθεση από pechr: “αν μπεις recovery θα δεις οτι πλεον εχεις το πορτοκαλι twrp. Στο εβαλε η rom.” Ή rom δεν έκανε καμία αλλαγή, τώρα κατεβάζω την twrp που μου πρότεινες και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μετά από εγκατάσταση της νέας twrp ολα πήγαν καλά, σ' ευχαριστώ φίλε pechr Κάτι άσχετο τώρα, πως μπορούμε να μετακινήσουμε εφαρμογές…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “αν μπεις recovery θα δεις οτι πλεον εχεις το πορτοκαλι twrp. Στο εβαλε η rom.” Ή rom δεν έκανε καμία αλλαγή, τώρα κατεβάζω την twrp που μου πρότεινες και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@Theodore εχεις fdd εκδοση. Κανε αυτο που σου προτεινε ο @jpastos και μετα θα χρειαστει να κανεις factory reset απο το twrp πριν εγκαταστησεις την νεα rom. Εγω θα εκανα ομως και κατι ακομη πριν ξεκινησω ολα αυτα. Θα αλλαζα το twrp με twrp by mic που ειναι πιο συγχρονο μπας και το σφαλμα το αντιμετωπιζε επιτυχως.” Ή διαδικασία που έκανα είναι ή εξής : twrp - factory reset - επανεκκίνηση twrp και instal την νέα rom. Την δεύτερη φορά έκανα και wipe data, cache, dalvic cache, δε…
-
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα προσπάθησα να περάσω ξανά την νέα ROM, xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V8.0.2.0, στο Redmi 2 1gb 4G, αλλά και πάλι απέτυχε η εγκατάσταση από την προηγούμενη stable V7. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, προσπάθησα και με factory reset μόνο, αλλά και με wipe data, cashe και dalvic cashe. Μία βοήθεια παρακαλώ ....... στέλνω και screenshot.
-
Καλημέρα παίδες, πέρασα κι εγώ την νέα xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V8.0.2.0, στο Redmi 2 1gb 4G, με factory reset, wipe cashe, dalvik αλλά στην εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα error 7 και το παράτησα. Είχε και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ??
-
Καλησπέρα παίδες, για το Redmi 1s και Redmi 2, θα έχουμε stable V8 και αν είναι δυνατόν πότε περίπου ;;
-
Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
ΜήνυμαΜπράβο παίδες ... το περιμένω κι εγώ από μέρα σε μέρα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Theodore: “Σε reddmi2 μετά από δύο μέρες δουλεύει πολύ καλά, αλλά έχω την εντύπωση πως αδειάζει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Redmi 2” Τώρα που σερφάρω με χρήση δεδομένων κινητής και συνδεδεμένο τον φορτιστή παρατηρώ μία σχετική υπερθέρμανση στον επεξεργαστή. Redmi 2
-
Σε reddmi2 μετά από δύο μέρες δουλεύει πολύ καλά, αλλά έχω την εντύπωση πως αδειάζει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Redmi 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “@Theodore μήπως έχεις adblock; Αν ναι απεργοποίησε το για το forum αυτό. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0” Θα το ελένξω αργότερα, ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο με το θέμα ..... γιατί δεν μπορώ να υποβάλω ερώτηση ή σχόλιο από τον Η/Υ στο forum ;; ενώ από το κινητό γίνεται αλλά δυσκολεύομαι λίγο στο γράψιμο. Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα την 6.6.23, και μετά από δύο μέρες τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, στα θέματα υπερθέρμανσης όλα καλώς, δεν ζεσταίνεται ούτε κατά την διάρκεια χρήσης ούτε κατά την φόρτιση, στο θέμα του ήχου κλήσης που είχα αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα δεν διορθώθηκε, εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση κάπου στο μενού για ξεχωριστό ήχο κλήσης στις δύο sim. Να σας συγχαρώ και πάλι, ή ομάδα κάνει θαύματα !!! Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παίδες. Να σας συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε για μας. Πέρασα την νέα έκδοση την Κυριακή που μας πέρασε και αυτό που παρατήρησα από την πρώτη ώρα είναι ότι ζεσταίνεται πολύ κατά την διάρκεια των κλήσεων ομιλίας. Ένα δεύτερο είναι ότι δεν έχει την δυνατότητα να επιλέξετε ξεχωριστό ήχο κλήσης για τις δύο κάρτες sim. Κατά τα λοιπά βελτιώθηκε λίγο ή ταχύτητα γενικά. Στάλθηκε από το Redmi2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας !!!
-
Καλησπέρα παίδες, δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω λόγω προβλήματος στον Η/Υ. Τέλος καλό όλα καλά. Η καινούρια ROM GTV-6.4.14 πολύ καλή, λύθηκε κατά κύριο λόγο το πρόβλημα με την μπαταρία, αλλά και με το wi-fi που είχα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας. Ένα θεματάκι μόνο, δεν αναγνωρίζεται η συσκευή (Redmi 2) από τον Η/Υ σε win7, δεν βρίσκει drivers από windows update, πού μπορώ να τους βρω χειροκίνητα ?