Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-169 από 169.
-
Είχα πρόβλημα σύνδεσης και νόμισα ότι δεν ανέβηκε, sorry. Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα δοκιμάσω την ROM που μου στείλατε και τα ξαναλέμε.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12647/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12648/
-
1. Recovery έχω το Team Win Recovery Project 3.0.0-0 2. Factory reset έκανα και με τους 2 τρόπους. 3. Η συσκευή είναι το Redmi 2 4G 1gb RAM 2014811 και τα αρχεία που κατέβασα είναι:xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_GTV-6.3.31 και xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_GTV-6.4.7.
-
Την πρώτη φορά προσπάθησα μέσω updater, μετά μέσω recovery, στην συνέχεια έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δοκίμασα και με τους δύο τρόπους. Απ' ότι διάβασα χθες δεν χρειάζεται να μετονομάσουμε το αρχείο αναβάθμισης, αλλά δεν κατάφερα να την κάνω παρόλο που που δοκίμασα και μετονομάζοντας το αρχείο σε update.
-
Στο Redmi 2 δεν κατάφερα να περάσω την 6.3.31, ούτε και την 6.4.7, παρόλο που δοκίμασα όλους τους διαθέσιμους τρόπους, ακόμα και factory reset. Τι κάνω λάθος ;; Η συσκευή μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μένει με την τελευταία ROM 6.3.3. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω με το MiPCSuite, απλώς το αναφέρω, το Usb Debugging είναι ενεργοποιημένο, απλώς με το MiPCSuite έχω μια πλήρη εικόνα των περιεχομένων του τηλεφώνου και έχω εύκολο Backup και στον υπολογιστή.
-
Καλησπέρα, έχω το Redmi 2 και με την νέα gtv 6.1.14 δεν αναγνωρίζεται το τηλέφωνο από το MiPCSuite στον υπολογιστή, σαν συσκευή φαίνεται από το Laptop, τι μπορεί να συμβαίνει; Κατά τ' άλλα δουλεύει μια χαρά.
-
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευημερία σε όλους τους Έλληνες. Μπράβο σε όλη τη κοινότητά μας, για την πρωτιά στην ψηφοφορία.
-
Ένα Like και από 'μένα στο FB !!!!!