Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Σε ευχαριστω πολυ.πηρα τηλ την νοβα και μου κατεβασαν σε καναλι 8.και τωρα εχω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ιντερνετ στο κινητο.
-
εχω forhtnet. δεν ξερω αν ειναι αυτοματο.απλα ο αντρας μου ειχε αλλαξει τους κωδικους γιατι μας κλεβανε ιντερνετ αλλες συσκευες.θα προσπαθισω να μπω στην σελιδα τις νοβα μηπως καταφερω να αλλαξω το καναλι
-
απλο εχω βαλει.ονομα και χρονο! ποιο απλο δεν γινεται.
-
το εκανα αλλα δυστυχως τα ιδια παλι
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31983/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31983/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31983/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31983/ =============== Μαρ 12th 2017, 8:16pm =============== εχω κανει εκαι σε κινητο και σε ρουτερ.σε αλλα δεν εχω μπει γιατι ειναι κλειδωμενα.απο εχτες προσπαθω να μπω στο δικο μου και τπτ.γιαυτο σας ζαλιζω με ερωτησεις (συγνωμη κιολας)
-
βλεπει και αλλα δυκτια,απλα δινω τον κωδικο του δικου μου ρουτερ αλλα δεν κανει την συνδεση.
-
Καλησπερα.μολις εχτες μου κανανε δωρο το Xiaomi redmi pro4 32g και δεν συνδεεται με το ρουτερ του σπιτιου μου,ενω με το παλιο μου κινητο δεν εχω θεμα.επιδει δεν ξερω και πολλα για το κινητο θα μπορουσε καποιος να με κατατοπιση πως θα κανω το κινητο να μπαινει απο το ρουτερ του σπιτιου μου? ευχαριστω