Windows 7 έχουν και τα 2. Τώρα στο άλλο λαπτοπ φλασάρει κανονικά! Μάλλον θα έφτεγε ότι στο πρώτο που δοκίμασα, είχα παλιότερα περάσει adb drivers και παρόλο που τους απεγκατέστησα και πέρασα τους νέους, βάσει του οδηγού, κάτι θα είχε μείνει και "μπερδευόταν" το σύστημα.
Λοιπόν κατέβασα την rom εγκατέστησα τους drivers μπαίνω σε fastboot και όταν πατάω refresh στο miflash tool μου βγάζει στην πάνω μεριά της οθόνης του κινητού "press any key to shutdown" Ενώ το miflash tool το βλέπει, με το που γίνει αυτό το χάνει!
Ορίστε ένα screenshot Μήπως υπάρχει και κανένα link για την china fastboot που χρειάζομαι; Edit. Από την στιγμή που φοράω την 9.5.17 μπορώ να περάσω από εκεί και πάνω σωστά; Βρήκα την china stable 9.6.4 σε fastboot από εδώ Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms[25-12-18] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Αν έχω καταλάβει σωστά μπορώ να προχωρήσω με αυτήν.
Παρέλαβα σήμερα το redmi note 5 4/64. Είναι η έκδοση MEE7S και έχει την MIUI Global Stable 9.5.17.0 (OEIMIFA) Κατά την εκκίνηση το κινητό στο κάτω μέρος της οθόνης γράφει "Ξεκλείδωτο". Αυτό σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και προχωράω κανονικά στην εγκατάσταση της rom που θέλω; Στις ρυθμίσεις επίσης το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ" είναι γκριζαρισμένο και γράφει "Το bootloader είναι ήδη ξεκλειδωμένο". Ακόμα στο "Κατάσταση ΜΙ ξεκλειδώματος" αναφέρει "Ξεκλείδωτο". Μπαίνοντας σε fastboot το MI Unloc…
Καλησπέρα σας, αύριο παραλαμβάνω το εν λόγω κινητό. Έχω το redmi note 3 pro αλλά μετά την 1000στή τούμπα του έσπασε η οθόνη (ελπίζω και το note 5 να βγει το ίδιο ανθεκτικό και καλό τηλεφωνο). Δουλεύει ακόμα και με σπασμενη οθόνη βέβαια, μόνο τα πλήκτρα πλοήγησης έχουν θέμα! Στο note 3 pro έχω την ARΩMA και θέλω να βάλω την ίδια και στο note 5 ή έστω να το κάνω root για να βγάλω τις περιττές εφαρμογές. Θα ακολουθήσω πάλι την ίδια διαδικασία ξεκλειδώματος; Αίτηση, αναμονή κλπ. Την προηγούμενη φορά…
Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα και από εμένα! Δύο μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάζω.... Τελικά 2:40π.μ. σήμερα κατάφερα να βάλω την rom!!! Είχα την global stable 9.5.xxx και μετά από official unlock του bootloader, εγκατάσταση twrp και ακολουθώντας τους εδώ οδηγούς πλέον... AROMA! Ευχαριστώ πολύ!