Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 214.

• Καλημέρα σας, Μιας και απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για το ξεκλείδωμα στο curtana μου, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω, κάποια ιδιαιτερότητα;

• Καλημέρα σας, Παρέλαβα χτες το τηλέφωνο, στην έκδοση 6/128 και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Όμορφη συσκευή, γρήγορη απόκριση και γενικά φαίνεται καλή κατασκευή, με καλό κράτημα στο χέρι μου. Το δαχτυλικό αποτύπωμα βρίσκεται στο πλάι στο κεντρικό πλήκτρο, πράγμα που με ξενίζει λίγο στην αρχή, αλλά υποθέτω πως είναι θέμα συνήθειας - προσαρμογής του τρόπου κρατήματος. Οι εφαρμογές τρέχουν απροβλημάτιστα, ακόμα και όταν είναι ανοιχτές πολλές μαζί. Για παιχνίδια δεν έχω γνώμη μιας και δεν παίζω, …

• Παράθεση από sarakats85: “Εκτός θέματος...Αν θέλεις ανοιξε ενα αλλο θέμα να γράψεις τις απόψεις σου σχετικά με το θέμα.. Η ερώτηση μου ειναι σύγκεκριμενη.. ” ΟΚ, sorry για το off-topic, αλλά δεν είναι "απόψεις μου..", είναι η πραγματικότητα. Το να ηχογραφεί κάποιος ιδιώτης συνομιλίες και να τις αποθηκεύει στο κινητό του είναι παράνομο. Για τις εταιρείες ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες και προϋποθέσεις. Φιλικά το αναφέρω. Τέλος offtopic.

• Παράθεση από sarakats85: “Είναι επικίνδυνη διαδικασία; ” Η ηχογράφηση κλήσεων είναι από μόνη της μια επικίνδυνη διαδικασία.... «Η Κλήση σας Καταγράφεται» : Πότε είναι Νόμιμη και Πότε Παράνομη η Πρακτική της Καταγραφής Τηλεφωνικών Κλήσεων από Επιχειρήσεις - Law and Tech Καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας | Νομικά Blogs | Lawspot Τι προβλέπει η νομοθεσία για την καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων ; - S@fer-Internet.Gr | Μπες στο Internet με αλεξίσφαιρο %

• Από έξω. Με κάποιο κουπόνι στα 162€ το 6/128, μαζί με μεταφορικά

• Τελικά το χτύπησα! Άντε με το καλό να μου έρθει!

• Ααα κατάλαβα. ΟΚ. Πάντως φαίνεται καλή συσκευή και σε καλή τιμή. Σκεφτόμουν την αλλαγή με ταβάνι τα 150€ και τώρα βλέπω το 9s 6/128 στα 162€ και πραγματικά "ψήνομαι"...

• Αυτό λόγο xiaomi ή υπήρξε κάποιο θέμα και σταμάτησε η υποστήριξη;

• Βλέπω πως δεν βγαίνουν εβδομαδιαίες rom για το 9s. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα;

• Καλησπέρα, σκέφτομαι να προχωρήσω στο 9s 6/128 που το βρίσκω σε καλη τιμή 162€ με μεταφορικά. Πιστεύετε αξίζει; Είστε ευχαριστημένοι σαν κάτοχοι;

• Αυτή η εξέλιξη, η MIUI 12 για το whyred, σημαίνει πως θα δούμε σύντομα και την αντίστοιχη XTRV;

• Την Δευτέρα θα πάω από το κατάστημα και αν δεν είναι αναγκαστική η αλλαγή με ίδιο, θα πάρω το 8Τ και εγώ!

• Μίλησα με τον τεχνικό τηλεφωνικά και καταλήξαμε πως είναι πρόβλημα τροφοδοσίας-μπαταρίας. Είναι 7 μέρες από όταν το παρέλαβα και μου πέρασε αντικατάσταση με την μέθοδο DΟΑ. Λόγω καραντίνας και των γενικότερων συνθηκών δεν μπορεί/επιτρέπεται να το δει μιας και είναι κλειστά και η όλη διαδικασία έγινε πιο γρήγορα και φυσικά πιο απλά.

• Δεν νομίζω να μπω σε τέτοια διαδικασία (ζεστάματα, άνοιγμα χωρίς φθορές, κλπ και δεν έχω και εξουσιοδοτημένο λογαριασμό για edl) Πιο πιθανόν να το πάω στο κατάστημα που το αγόρασα...

• Οριστε και ένα βίντεο με την συμπεριφορά του. youtu.be/JFIXNhN61EE (Το χρώμα της οθόνης όταν ανάβει είναι λευκό)

• Με το miflash έβαλα την τελευταία fastboot stable για το τηλέφωνο που κατέβασα από το site της xiaomi κάνοντας clean all and lock. Με volume- αναβοσβηνει πάλι η οθόνη και φαίνεται στιγμιαία το logo του fastboot. Και κάτι άλλο, όταν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή ή υπολογιστή, δεν χρειάζεται καν να πατήσω το power, με το που το συνδέσω αρχίζει να αναβοσβήνει μόνο του! Όταν είναι εκτός φορτιστή, πατώντας power αναβοσβηνει για όσο το πατάω. Επίσης, το τηλέφωνο δεν έχει πέσει ποτέ.

• Καλησπέρα σας, Σήμερα ξεκλείδωσε το Ginkgo της συζύγου και αφού έκανα τα προβλεπόμενα και πέρασα την ελληνική rom, αποφάσισε πως δεν της άρεσε και ήθελε το τηλέφωνο όπως ήταν! Κατέβασα την τελευταία fastboot rom και την πέρασα με το flash tool. Το εργαλείο έμεινε κολλημένο στο rebooting για σχεδόν μισή ώρα και αφού πήγα να το κλείσω μόνος μου, το κινητό δεν bootαρει πλέον! Αναβοσβηνει στιγμιαία η οθόνη και τέλος. Όταν είναι συνδεδεμένο στον Η/Υ ή στο φορτιστή αναβοσβηνει συνεχόμενα. Εννοείται πω…

• Redmi Note 8, 8Τ ή Redmi Note 9s;

ManosSk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Να πω πως σήμερα έφτασε επιτέλους το τηλέφωνο! Πραγματικά πολύ όμορφο εμφανισιακά και από το λίγο που το "έπαιξα" φαίνεται σούπερ! Διαδικασία ξεκλειδωματος αμέσως και... αναμονή 168 ώρες. Υ.Γ. Ήδη το whyred μου... "κάνει νερά" Αλλά το άτιμο... είναι έρωτας!

Μήνυμα

Τελικά παράγγειλα το 8 στα 149€! Τώρα που θα βλέπω την γυναίκα μου με αυτό, λέτε να μου βγάλει κανένα "ξαφνικό" πρόβλημα το whyred... και να "αναγκαστώ" να το αλλάξω και εγώ;

Μήνυμα

Αυτό μόλις κοίταζα και εγώ! Στα 150€ και με δυο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας πιστεύω είναι πολύ καλό deal. Ίσως να περιμένω μέχρι την Παρασκευή και αν δεν αλλάξει κάτι θα το "χτυπήσω". Το 9 με τον Mediatek καλύτερα να το αποφύγω, έτσι δεν είναι;