Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 214.
-
Καλημέρα σας, Ήρθε η ώρα για νέο κινητό στη σύζυγο (πόσο να κρατήσει το kenzo ακόμα;) και είμαι ανάμεσα σε Redmi Note 8, Redmi Note 8T (αλήθεια υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα δύο;) και σε Redmi Note 9s. Στην ίδια αρέσει το 9, αλλά διαβάζω διάφορα θεματάκια... Για την χρήση που κάνει την υπερκαλύπτουν και τα τρία τηλέφωνα, αποθηκευτικό χώρο χρειάζεται και μια αξιοπρεπή κάμερα. Για εμένα βασικό κριτήριο είναι να ξεκλειδώσω άμεσα και να βάλω XTRV και φυσικά και το οικονομικό. Κλείνω …
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Πολλοί βλέπω παινεύουν και την CorvusOS.Την δοκίμασε κανείς; ” Την έχω αρκετό καιρό και μπορώ να πω πως είναι απροβληματιστη, σταθερή και γρήγορη. Αναβαθμίσεις παίρνει περίπου κάθε 20 μέρες. Τι μόνο "θέμα" είναι πως αν έχεις συνηθίσει την κατανάλωση μπαταρίας του miui θα σου φανεί κάπως στην αρχή, μιας και τρώει πολύ! Υπάρχουν βέβαια κάποιοι custom kernels που κάπως διορθώνουν τα πράγματα με την μπαταρία, αλλά miui δεν γίνονται. Κατά τα λοιπά, η rom είναι πάρα πολύ κα…
-
Οπως ειπώθηκε και από τους προλαλλήσαντες, "ιστορική στιγμή" για το "πιστό σκυλί" whyred! Τι να πρωτοπεις για αυτό το τηλέφωνο... Πίστευα πως μετά το kenzo δεν θα έβγαζε η xiaomi άλλη τέτοια συσκευή και μετά ήρθε το whyred! Ευχαριστώ προσωπικά την ελληνική κοινότητα για την υποστήριξη οπότε την χρειάστηκα (πάντα κάποιος πρόθυμος να απαντήσει στις απορίες και να δώσει λύση στα προβλήματα), για τις προσεγμένες roms, για τα twrp, για τα διάφορα καλούδια που κατά καιρούς μας προσφέρετε και πολλά άλλ…
-
Παράθεση από ipankas: “MIUI_Hellas_XTRV_20.6.4_port_whyred_v12_10_@theprofessorRN5P.zip | by MIUIRomports for Redmi Note 5 Pro Η συγκεκριμένη αν δεν κάνω λάθος είναι Android 10 ” Δεν την είχα δει αυτή! Ξέρουμε κάτι περισσότερο; Το τελευταίο διάστημα και εν όψη της "εγκατάλειψης" από την μαμά xiaomi, έχω κάνει κάποιες δοκιμές σε AOSP roms με Android 10 και πραγματικά το τηλέφωνο πάει σφαίρα! Τώρα έχω την Havoc 3.6 και δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μάλλον κανένα πρόβλημα. Αλλά όπως κ…
-
Οπότε το αφήνουμε έτσι και αναμένουμε...
-
Μονο την επιλογή της διαγραφής.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67403/
-
Ναι το έχω κάνει ήδη αυτό, αλλά σαν επιλογή μου έχει μόνο τη διαγραφή! Το restore πουθενά! Δεν μπορώ να καταλάβω. Είπα χτες να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση και δεν μπορώ να επαναφέρω τώρα. Έχω βέβαια και twrp backup (σαν κάτι να μου έλεγε πάρε ένα και από εδώ...), αλλά όταν κάτι δεν λειτουργεί... μας βάζει στην πρίζα να βρούμε λύση Θα ξαναπεράσω την rom να δω... Update: Ξαναπέρασα την rom από πάνω, αλλά τίποτα. Έκανα επαναφορά από twrp αλλά πάλι τα ίδια. Θα κατεβάσω τώρα ξανά την rom, θα κάνω καθ…
-
Καλημέρα, η επιλογή restore στο backup χάθηκε ή κάτι μου διαφεύγει;
-
Σε whyred πάντως φαίνεται καλή rom, με τα όποια μικροθεματάκια που φυσιολογικά θα είχε μια πρώτη διανομή του miui 12. Dirty flash πάνω από την προηγούμενη.
-
Επιβεβαιώνω το θέμα του διακόπτη wifi σε whyred. Βασικά συμβαίνει από την προηγούμενη rom.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ManosSk - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, βλέπω πως για whyred έχει βγει νέο για miui 11. Έχω την έκδοση 14-04 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Να περάσω την 02-10 ή είμαι μια χαρά και έτσι;
-
Όλα καλά σε whyred! Wipe caches πριν και μετά την εγκατάσταση μόνο. Όλα φαίνονται ΟΚ.
-
Σε whyred όλα καλά και με αυτή την rom
-
Η rom για whyred από το mail έχει μάλλον ανέβει με σφάλμα και είναι μόνο 1,7mb.
-
Σε whyred όλα καλά για άλλη μια φορά! Ευχαριστούμε!
-
Έχει αλλάξει η xiaomi κάτι στο Mi Mail, γιατί δεν το βρίσκει και άρα δεν το απεγκαθιστά.
-
Επιβεβαιώνω πως δεν δουλεύει ο σαρωτής σε whyred. Το βλέπω σαν πρόβλημα από source όμως.