Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 214.

• Οπότε εν αναμονή της επομενης stable για whyred σε pie...

• Οθόνη

ManosSk - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Δουλευα το rn3 pro το "ηρωικό" kenzo για περίπου 1 χρόνο με αρκετά περισσότερο ράγισμα, χωρίς καμία προστασία και μέχρι που το άλλαξα για το rn5 δούλευε ακόμα! Μόνο κάτι χνούδια από τα υφάσματα της τσέπης μάζευε αλλά και πάλι δούλευε το άτιμο! Δεν είναι συμβουλή αυτό, απλά αναφορά μιας και μου το θύμισε... Τώρα βέβαια τζαμάκι από την πρώτη στιγμή

• Δεν βρήκα να υπάρχει κάπου και δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα που ρωτάω, αλλά μιας και έχω αυτή την συσκευή και μιας και έχει ενεργοποιημένο το ARB γράφω εδώ. Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε το ARB κάποιας rom πριν να την εγκαταστήσουμε; Ή κάποιος οδηγός/πίνακας με γνωστα ARB σε διάφορες roms; Για παράδειγμα έχω την τελευταία xtrv dev στη συσκευή μου με anti4 και θέλω να μεταβώ σε κάποια xtrv stable ώστε να δω αν συνεχίζει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την φόρτιση. Πώς μπορώ να δω τι anti έχε…

• Θα έχουμε σήμερα νέα rom ή θα πάμε την άλλη εβδομάδα λόγω των αργιών των Κινέζων;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

ManosSk - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πέρασα την xtrv 9.4.25 κάνοντας format data, αλλά επειδή δεν είχα χρόνο να ξαναστήσω το τηλέφωνο, ξαναφλασαρα την 9.4.18 και προσπάθησα να κάνω restore από twrp ένα backup που είχα πάρει. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά στην εκκίνηση κολλούσε αμέσως μετά την οθόνη που ζητάει το pin της κάρτας sim και δεν περνούσε στην αρχική οθόνη. Φαλάσαρα την 9.4.25 από αυτό το σημείο και άνοιξε κανονικά αλλά δεν επερνε τον κωδικο ξεκλειδωματος. Έκανα reset τον κωδικό από …

• Σε whyred όλα καλά μέσω ΟΤΑ. Ευχαριστούμε! Βέβαια να πω ότι όπως και με την προηγούμενη, έκανε διακοπές (3 ή 4) κατά την διάρκεια της λήψης από τον updater. Αυτό δεν δημιουργεί κάποιο θέμα στο τελικό αρχείο, αλλά πρέπει να έχεις το νου σου να συνεχιζεις το κατέβασμα κάθε που σταματάει. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος αυτό το θεμα.

ManosSk - - Recoveries

Μήνυμα

Εγω την πέρασα μέσα από την προηγούμενη. Install-->επιλέγεις τον αποθηκευτικό χώρο-->επιλέγεις install image-->βρίσκεις το αρχείο και μετά όταν σε ρωτήσει για partition επιλέγεις recovery.

ManosSk - - Recoveries

Μήνυμα

Σε whyred η 3.3.0 εγκαταστάθηκε και όλα καλά. Ευχαριστούμε!

• Οχι. Μόνο σπίτι από φορτιστή πρίζας.

• Ηράκλειο, Κρήτη. Τώρα το άφησα στον φορτιστή κανένα 20λεπτο και δεν κόλλησε. Τι να πω, θα ψαχτώ αν βρω κάποιον να γίνει ένα τσεκ.

• Ναι και άλλο καλώδιο έχω δοκιμάσει. Σκέφτομαι μήπως είναι θέμα hardware αλλά πάλι δεν θα το έκανε συνέχεια; Τώρα μπορεί να το βάλω στον φορτιστή και να φορτίσει κανονικά, αύριο να το ξαναβάλω και να κολλήσει.

• Παράθεση από ManosSk: “Οπότε το βάζω να φορτίσει τρώει κόλλημα μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή και δεν αποκρίνεται καθόλου. Μαύρη οθόνη και πρέπει να του κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το power για να επανέλθει. ” Παράθεση από ManosSk: “Πέρασα την Global Dev Fastboot. Μετά εγκατέστησα twrp και έβαλα την xtrv 9.3.28 ξανά, ακολουθώντας τον οδηγό Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) ” Παράθεση από ManosSk: “Μετά από δύο φορτίσεις, με αρκετή ώρα στον φορτιστή, το τηλέφωνο πλέον δεν κολλ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Για να μην κάνει διακοπές όταν σβήνει η οθόνη (πέφτει σε Safe Mode το Wifi), να βάλετε το WiFi στο always ON ” Σε ευχαριστώ, αλλά ψάχνω να βρω τη ρύθμιση και δεν....

• Και σε εμένα σε whyred όλα καλά! Πρώτη φορά μέσω updater (κατέβαζα μέσω mail συνήθως και είπα σημερα να δοκιμάσω) αλλά έκανε πολλές διακοπές κατά την διάρκεια της λήψης. Συνεχιζόταν βέβαια από εκεί που είχε σταματήσει και στο τέλος δεν υπήρχε πρόβλημα με το zip αρχείο. Επίσης τα zip magisk και dolby αντιγραφηκαν κανονικά στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

ManosSk - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Και από εμένα όλα καλά με την 9.4.11 και τα 1.5b

• Καλησπέρα σας, Ενημερώνω για την εξέλιξη όσων είχα γράψει παραπάνω, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, απλά ίσως αυτά φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλο, όπως σε εμένα περιπτώσεις επίλυσης προβλημάτων από άλλους χρήστες. Μετά από δύο φορτίσεις, με αρκετή ώρα στον φορτιστή, το τηλέφωνο πλέον δεν κολλάει κατά την διάρκεια της φόρτισης, οπότε θεωρώ πως λύθηκε το πρόβλημα. Όσον αφορά το θέμα με το κόλλημα του firefox ήταν μάλλον πρόβλημα της εφαρμογής και ίσως οφειλόταν στο ότι την επανέφερα από back…

• Changelog της Miui 9.4.11 ROM (Ενημέρωση με τις αλλαγές στις ROM)

• Καλημέρα σας, Έχοντας χρόνο σήμερα το πρωί, μαζί με τον καφέ έκανα και την διαδικασία που αναφέραμε πιο πάνω. Πέρασα την Global Dev Fastboot 9.3.28 (εδώ να πω πως από βιασύνη, κλείνοντας και ξανανοίγοντας το mi flash tool δεν ξανατσέκαρα την επιλογή clean_all και κλείδωσα τον bootloader. Ξεκλείδωσα όμως άμεσα με το mi unlock). Μετά εγκατέστησα twrp και έβαλα την xtrv 9.3.28 ξανά, ακολουθώντας τον οδηγό Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) Επανέφερα εφαρμογές και ρυθμίσεις από miui ba…

• Οπότε κατεβάζω fastboot rom, την περνάω με το mi flash tool χωρίς να επιλέξω το κλείδωμα bootloader, ανοίγω το τηλέφωνο κανονικά και μετά με adb περνάω twrp αφού πρώτα ξεκλειδώσω τις εντολές με dummy.img (λόγω anti4) και φλασσάρω την xtrv που θέλω. Άλλη μια ερώτηση. Όταν περάσεις σε επίπεδο anti4 δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις σε επίπεδο χαμηλότερο;

• Την rom την έχω βάλει αφού πρώτα έκανα φορμάτ όλα τα partitions, πέρασα twrp, μετά rom και τέλος magisk. Θα δοκιμάσω και την λύση με μια fastboot (θα πρέπει να είναι anti4 έτσι δεν είναι;) ή θα περιμένω την επόμενη rom μήπως διορθωθεί. Υ.Γ. Ερώτηση πρωτάρη: Τι προσφέρει η εγκατάσταση μιας fastboot rom;