Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 187.
-
Σε mi note 3 (jason) παρατηρώ το εξής: Φλασάρω τη ρομ (επιτέλους android 9) και το supersu zip για να ρουτάρω. Ενώ η συσκευή φαίνεται root (δουλεύει το adaway κανονικά, o solid explorer παίρνει κανονικά root δικαιώματα και προβάλλει τον root κατάλογο), παρόλα αυτά τόσο το titanium όσο και το root uninstaller δεν δουλεύουν διότι δεν παίρνουν root δικαιώματα (ώστε να ξηλώσω κάτι άκυρα app). Γιατί συμβαίνει αυτό?
-
Παράθεση από giannnis12: “Παράθεση από turbomiui: “Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε πατώντας το αριστερό πλήκτρο να σου εμφανίζει το μέγεθος της διαθέσιμης ram? Σε ένα ido που έχω το εμφανίζει (π.χ 1,5 GB από 3 GB διαθέσιμα), στο mido γίνεται? ” Αν έχεις MIUI, ρυθμίσεις- αρχική οθόνη-κατασταση μνήμης ” Σωστός!
-
πρόβλημα με ήχο κλήσης
Μήνυμαredmi 5 με τελευταία global rom (10.2.2.0 αν θυμάμαι καλά) παρουσιάζει από προχτές το εξής: Το καλούν και αυτό δεν κουδουνίζει παρά μόνο εμφανίζει τoν καλούντα στην οθόνη. Με επανεκκίνηση στρώνει αλλά αργότερα το ξαναεμφανίζει. Αναγκάστηκα του έκανα και factory reset, έστρωσε για μια μέρα και μετά ξανά μανά! Έχει τύχει σε κάποιον?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν διαβάσετε την ανακοίνωση θα δείτε πως αναφέρει.... Δεν έχουν βγει ακόμη ROM για παρακάτω συσκευές: MI9SE, HMS2, MI9, RedMi Note 5/PRO, RedMi Note 3 PRO (Kenzo), RedMi Note 4X (Mido), RedMi 3 PRO (Omega) ” Θέλει διόρθωση αυτό, άλλο το 3 pro (ido) και άλλο το omega
-
Καλή μας επιτυχία!!
-
Παιδιά χαιρετώ. Μου έδωσαν ένα redmi note 4 (mtk) 3/64GB κινέζικη version (έχει κινέζικα στο κουτί). Το κινητό δε φορτώνει τη ρομ--> εμφανίζει το λογότυπο MI --> μετά δείχνει την ένδειξη android με τις 3 τελείες να αναβοσβήνουν.... και μένει για πάντα εκεί. 1. Το κινητό δεν έχει ξεκλείδωτο bootloader ούτε φυσικά περασμένο twrp. 2. Θεωρώ απίθανο η κάτοχος να είχε ενεργοποιήσει usb debugging (δε ξέρει κάν τι είναι) 2. Μπαινει σε fastboot με power on + vol down 3. Μπαίνει σε Mi-recovery 3.0 με powe…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από amavroudis: “Περνωντας του supersu ναι, όλα καλά θα είναι. Χωρίς αυτό θα έχεις τούβλο, μη δοκιμάσεις να bootαρεις. ” Δεν σε κατάλαβα.1) Αυτό που περιέγραψα θα δουλέψει?2) Σε ποια περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα? ” Θα δουλέψει με αυτό που λέτε με τον φίλο @amavroudis , αλλά να έχεις υπόψιν σου ότι σε κάθε αναβάθμιση θα χάνεις και twrp και SuperSu, για εμένα η καλύτερη λύση είναι πέρασμα μετά το ξεκλείδωμα , twrp και στην συνέχεια xtrv a…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι έτοιμες 9 νέες Stable XTRV & AROMA ROM για τις παρακάτω συσκευές. Mi-5C (Song/Meri) Mi-Max 2 (Oxygen) RedMi 3S/3X/PRO (Land) RedMi Note 5A (Ugg) RedMi Note 5A Lite (Ugglite) RedMi 5 (Rosy) RedMi 5A (Riva) RedMi 4 PRO (Markw) RedMi 4A (Rolex)” Γνωρίζετε αν υπάρχει πρόβλεψη για miu 9 (stable) στο ido? Νομίζω είναι ίσως το μόνο που έχει ξεμείνει στην 8.
-
Υπάρχει πρόβλεψη για redmi 3 (ido) να πάρει 9? Γνωρίζει κάποιος?