Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 187.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από gallinda: “Παίζει να μπεί η marshmallow στο Redmi 3 ? γνωρίζει κανείς? ” ή κάνεις υπομονή (ίσως και αρκετή)ή βάζεις κάποιες beta cm που έχουν βγει ” Ένα link please!

• Τέλος καλό όλα καλά, ευχαριστώ κυρίως τον Dimitris Hanias για το χρόνο και τη βοήθειά του!

• Είναι μισή ώρα τώρα κολλημένο στην MI οθόνη χωρίς τις 3 τελείες του android. Πιστεύω δεν είναι νορμάλ.

• Ακόμη είναι κολλημένο στην ΜΙ οθόνη και χωρίς να αναβοσβήνουν οι τελείες του android...

• Μπήκα τελικά στο TWRP μέσω fastboot, και τώρα φλασάρω το zip που υπάρχει ήδη από την πρώτη επιτυχή εγκατάσταση που έκανα το απόγευμα. Τελείωσε ήδη, περιμένω το boot, για να δούμε...

• Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Δοκίμασες αρκετές φορές για να μπει σε recovery? Είχες περάσει κανονικά την ελληνική με κανονικό ξεκλείδωμα? Αν ολα αυτά είναι οκ δοκίμασε αφού μπαίνει σε fastboot να περάσεις πάλι το twrp σύμφωνα με τον οδηγό που εγκατέστησες την ελληνική rom Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασα και συνεχίζω να δοκιμάζω αλλά τίποτα. Ναι την είχα εγκαταστήσει κανονικά και με ξεκλείδωμα κανονικά. Ακόμη και τώρα κάνω check για ξεκλείδωτο bootloαder και είν…

• Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από turbomiui: “Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s. Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω. Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί. Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery. Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode. Τί μπορώ να κάνω? ” Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό εδώ. ” Το δοκίμασα ήδη αλλά δε μπορώ να τον ακολουθήσω διότι προϋποθέτει να μπεις σε recover…

• Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s. Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω. Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί. Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery. Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode. Τί μπορώ να κάνω?

• Ευχαριστώ, όλα μια χαρά!

• Ευχαριστώ για τα link. Η ρομ που φαίνεται στο screenshot είναι η chinese developer? (Έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά)

• Καλησπέρα. Παρέλαβα ένα 3s με τη rom που φαίνεται στο screenshot, και θέλω να του περάσω την ελληνική. Τί ενέργειες πρέπει να κάνω? Ξεκλείδωμα και μετά κατευθείαν με updater το zip αρχείο? <a href=t86wd3.png">

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από alexmorak: “ ” ” αλλά μια αναβάθμιση θα πάρουμε σίγουρα , δεν υπάρχει αμφιβολία , τώρα αν είναι η 6 ή 7 (δηλαδή του χρόνου ) δε ξέρω , σίγουρα θα έρθει ” Του χρόνου??? Μέχρι τότε πιθανότατα όλοι θα έχουμε το redmi 5!

• Παράθεση από alexmorak: “πως και πως το περιμένουμε εμείς.... ” Μάλλον στο περίμενε θα μείνουμε!

• Ακουστικά Xiaomi-Προσφορά

turbomiui - - HeadPhones

Μήνυμα

Μετακινείστε το παιδιά please, εδώ μιλάμε για redmi 3

• Περιμένω ένα redmi 3s pro για ένα φίλο. Το ζήτησα με official rom (από vickmall) Προκειμένου να περάσω ελληνική ρομ χρειάζεται η γνωστή διαδικασία (ξεκλειδώματα κλπ) που ισχύει και για τα redmi 3/pro?

• Redmi 3 pro vs Redmi 3s

turbomiui - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από georgeth50: “Εγω πήρα στην αρχή το pro αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. κολουσε συνέχεια και τρεμοπαιζε ή οθόνη. Το αλλάξω με το 3s και ή διάφορα είναι πολύ εμφανής. ” Έχεις καταλάβει ότι προφανώς είναι ελαττωματική η συσκευή (ή η rom που φορούσε) έτσι?

• Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!

• Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Περιμένω και ένα δεύτερο redmi 3 από vickmall για ένα φίλο. Το ζήτησα με official rom (αγγλικά-κινέζικα) Μετά το ξεκλείδωμα θα μπορέσω να περάσω την ελληνική rom (dev ή stable) με τον updater χωρίς να μπλέξω με flashtools κλπ?

• Παράθεση από voyager: “Τα νεύρα μου................... πέρασα την GTV 7.3 stable 7.3.2.0 και πάλι δεν αναγνωρίζει το μόντεμ.. Μάλλον έχει αλλεργία στην ελληνική ρομ...... Επιστροφή στην κινέζικη και πάει προς τις αγγελίες.... ” Και θα πείς στον αγοραστή ότι δεν περνάει με τίποτα η ελληνική ρομ?

• προβλημα με xiaomi redmi note 3

turbomiui - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Εδώ είναι το νήμα του redmi 3, όχι του note