Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 187.
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Δοκίμασες αρκετές φορές για να μπει σε recovery? Είχες περάσει κανονικά την ελληνική με κανονικό ξεκλείδωμα? Αν ολα αυτά είναι οκ δοκίμασε αφού μπαίνει σε fastboot να περάσεις πάλι το twrp σύμφωνα με τον οδηγό που εγκατέστησες την ελληνική rom Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασα και συνεχίζω να δοκιμάζω αλλά τίποτα. Ναι την είχα εγκαταστήσει κανονικά και με ξεκλείδωμα κανονικά. Ακόμη και τώρα κάνω check για ξεκλείδωτο bootloαder και είν…
-
Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από turbomiui: “Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s. Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω. Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί. Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery. Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode. Τί μπορώ να κάνω? ” Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό εδώ. ” Το δοκίμασα ήδη αλλά δε μπορώ να τον ακολουθήσω διότι προϋποθέτει να μπεις σε recover…
-
Επανέρχομαι διότι προέκυψε πρόβλημα με ένα 3s. Είχα εγκαταστήσει κανονικά την ελληνική και κατόπιν με σκαλίσματα που έκανα για πειραματισμό, μάλλον κατάφερα να το μπρικάρω. Η συσκευή μένει σε οθόνη mi και κολλάει εκεί. Με power και volume+ δεν μπαίνει σε recovery. Με Volume- και Power μπαίνει σε fastboot mode. Τί μπορώ να κάνω?
-
Ακουστικά Xiaomi-Προσφορά
turbomiui - - HeadPhones
ΜήνυμαΜετακινείστε το παιδιά please, εδώ μιλάμε για redmi 3
-
Redmi 3 pro vs Redmi 3s
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Εγω πήρα στην αρχή το pro αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. κολουσε συνέχεια και τρεμοπαιζε ή οθόνη. Το αλλάξω με το 3s και ή διάφορα είναι πολύ εμφανής. ” Έχεις καταλάβει ότι προφανώς είναι ελαττωματική η συσκευή (ή η rom που φορούσε) έτσι?
-
Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!
-
Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Περιμένω και ένα δεύτερο redmi 3 από vickmall για ένα φίλο. Το ζήτησα με official rom (αγγλικά-κινέζικα) Μετά το ξεκλείδωμα θα μπορέσω να περάσω την ελληνική rom (dev ή stable) με τον updater χωρίς να μπλέξω με flashtools κλπ?