Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 187.
-
android 6 στο redmi3s
ΜήνυμαΠροφανώς, αλλά εκνευρίζομαι που το 3 μένει ακόμη σε 5.1
-
android 6 στο redmi3s
ΜήνυμαΜιας και το 3s πήρε πλέον 6, λέτε να δουλεύει και στο 3/pro?
-
Σε redmi3 pro με gtv 6.5.26 (miui7) να δοκιμάσω αναβάθμιση χωρίς wipes κλπ? Νομίζω είδα ότι κάποιοι το έκαναν με επιτυχία. Δεν έχω όρεξη για σετάρισμα από την αρχή.
-
Αναβάθμιση android
Μήνυμαπρέπει να μεταφερθεί στο topic του note παιδιά
-
Μάλλον δεν θα έχουν στο πρόγραμμα να δώσουν. Αλλιώς τί περιμένουν, να βγεί η 7?
-
να υποθέσω ότι τα redmi 3 γενικά, δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ 6?
-
Δηλαδή για να κάτσει πάνω από την 6.5.26 (miui 7), θα χαθούν όλες οι εφαρμογές-ρυθμίσεις-αρχεία κλπ? Κατάλαβα σωστά?
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαΈχεις δίκιο το λουκετάκι είναι πάντα κλειδωμένο είτε είναι ενεργό είτε όχι. Καταραμένο τσίπουρο Υπάρχει καμιά εξέλιξη για το τί να περιμένουμε την Παρασκευή?
-
Redmi 3 Pro New
ΜήνυμαRedmi 3 pro χρυσό και εγώ. Το χρώμα είναι κορυφή αν και το φοβόμουν λίγο πριν το δώ από κοντά. Τελικά είναι καλό και καθόλου χτυπητό. Πέρασα ήδη και την τελευταία ελληνική ρομ 6.5.28 μια χαρά. Ερώτηση: Παρατηρώ ότι το κουμπί που "ενεργοποιεί" το auto rotation της οθόνης δουλεύει ανάποδα. Δηλαδή όταν είναι ενεργό τότε δεν αλλάζει ο προσανατολισμός της οθόνης, όταν είναι ανενεργό τότε αλλάζει. Πρόκειται για bug?
-
Εγώ ψήνω αυτό το mi5
-
Παράθεση από NasDriver: “θες 16 μηνύματα ακόμα για να μπορέσεις να βάλεις αγγελία στο φόρουμ ” Εκτός αν βιάζεσαι οπότε στείλε μου ένα mail
-
Μείνε σ' αυτό που έχεις. Πόσο πουλάς το pro?