Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 124.
-
Παράθεση από stauros2653: “δοκιμασε να πατησης για μερικα λεπτα τα πληκτρα,μπας και συνελθει.ισως να εμεινε απο μπαταρια.. ” Δύσκολο αυτό μιας που είχα 45%μπαταρία όταν έγινε. Επίσης το φορτισα και είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Πολύ απογοητευμένος με την xiaomi. Mono to note 4 είχα ευχαριστηθεί.
-
Τα δοκίμασα όλα αυτά που γράφεις, αλλά σε όλα έβγαζε κατά την διαδικασία διάφορα errors. Όταν σταμάτησε να λειτουργεί ήταν συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σε fastboot, πάτησα επανεκκίνηση και τότε έκλεισε μόνιμα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε fastboot με τα κουμπιά δε σε βάζει; Είσαι ακόμα με ξεκλειδώτο bootloader; ” Με τίποτα δεν ανοίγει το κινητό. Νεκρωσε εντελώς, δεν το έχω ξσναδει ούτε το έχω ακούσει να γίνεται αυτό. Βέβαια με ξεκλειδώτο bootloader είμαι, αλλιώς δεν θα είχα περάσει καμία xtrv rom από την κοινότητα.
-
Εγω τα καταφερα και το brickara το κινητο σε τετοιο σημειο που δεν ανοιγει καν με κανενα τροπο. ΑΚολουθησα βημα βημα τις οδηγιες για αναβαθμιση σε miui13 και στη μεση της εγκαταστασης μου εβγαζε errors, ξαναπερασα μεσω fox την 12.5.9, ξαναπροσπαθησα, ειχα αλλα errors μετα, προσπαθησα να περασω officcial global δεν με αφηνε ως που εκλεισε η οθονη και δεν ανοιγει το κινητο με τιποτα. Καμια προταση?
-
απο οτι εψαξα παντως δεν βρηκα καποιο apk για Non root συσκευη, οποταν θα μπεις σε σκεψεις παλε.. Εγω παντως δεν βρισκω καποιο σοβαρο λογο να κανω root την συσκευη, μιας που εχω βολευτει με καποιες Non root εφαρμογες και ρυθμισεις. Τωρα αν ειναι τοσο καλη και βασικη αυτη η εφαρμογη που λεςμ τι να πω.. Ακους διαφορα παντως εσυ με τα ηχεια του κινητου, ή αλλαζει η ποιοτητα φοροντας ακουστικα?
-
Χάχα το κατάλαβα αμέσως μετά εγώ..
-
1. Σε poco x3 pro πάντως έχει σοβαρά θέματα η εγκατάστασης της 13. Μπορεί κάποιος να μας πει πως θα περάσουμε την rom;
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από bilias78: “σκεφτομαι να περασω το για λιγο το magisk ισα ισα για να βγαλω τις διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου και του chrome που με εχει πρηξει) και μετα να το απεγκαταστησω. Την τελευταια φορα που το εκανα, δηλ εγκατασταση και απεγκατασταση το magisk πετυχε θεωρειτε οτι υπαρχει καποιο ρισκο και οτι μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα? ” Αν είναι μόνο για αυτό μην κάνεις root καί χρησιμοποιήσεις magisk. Για τον Chrome συγκεκριμένα υ…
-
Παράθεση από nikapos: “Παράθεση από bilias78: “Ευχαριστω. Καποιος αλλος τροπος να βγουν οι διαφημισεις χωρις root υπαρχει? ” to adaway εχει μεθοδο χωρις ροοτ, με vpnπαρεπιπτοντως, με το magisk ποια μεθοδο χρησιμοποιησες για να βγαλεις τις διαφημισεις? εγω χρησιμοποιω τη ροοτ εκδοση το adaway.. ” Ουτε που θυμαμαι, τομονο που θυμαμαι καλα εινια οτι δεν θελω να το ξανακανω γιατι ειχα παιδευτει παρα πολυ με περιεργα εξτρα προγραμματα και εντολες και ειπα δεν αξιζει τοση ταλαιπωρια. Και ισως να μου ε…
-
Ευχαριστω. Καποιος αλλος τροπος να βγουν οι διαφημισεις χωρις root υπαρχει?
-
σκεφτομαι να περασω το για λιγο το magisk ισα ισα για να βγαλω τις διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου και του chrome που με εχει πρηξει) και μετα να το απεγκαταστησω. Την τελευταια φορα που το εκανα, δηλ εγκατασταση και απεγκατασταση το magisk πετυχε θεωρειτε οτι υπαρχει καποιο ρισκο και οτι μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα?
-
Περίμενα την 13 για poco x3 pro, ξέρουμε γιατί δεν έχει βγει ακόμα;
-
MIUI Hellas XTRV ROM
Μήνυμαεπειδη δεν ξερω ποια sites ειναι εμπισταμ αν θες αυριο να την ανεβασεις θαμ ου εκανες χαρη, επισης η διαδικασια μεσω orange ειναι η ιδια? Ειμαι λιγο ασχετος ακομα γι αυτο ρωταω αναλυτικα..
-
MIUI Hellas XTRV ROM
ΜήνυμαΑξιζει δηλ να τον περασουμε κι εμεις? Αν ναι, εχεις οδηγιες και που τον βρισκουμε?
-
θα περιμενω την καινουρια miui 13, αν και θυμαμαι οτι ειχα κανει το λαθος και διαγραψα την εφαρμογη απο την 12,5,3 εκτοτε εχω περασει 2 rom αλλα δεν εχει μπει.
-
Δεν μπορώ να την βρω στο Playstore. Μια που βρίσκω δεν έχει καμία σχέση με αυτή που λέω πιο πάνω. Ούτε ελληνικά δεν έχει, ούτε μου την εμφανίζει στο ξυπνητήρι για να βλέπω πότε πέφτω σε βαθύ ύπνο
-
Εχω το poco x3 pro με την τελευταια stable rom 12.5.7 και ειμαι unroot. Απεγκατεστησα καταλαθος την εφαρμογη health, η οποια ετρεχε μεσα απο το ξυπνητηρι και κατεγραφε-μετρουσε στον υπνο σου τους παλμους και ποσες ωρες ησουν σε βαθυ υπνο, οπως επισης ηχογραφουσε και το ροχαλητο. Μου εστειλε ενας φιλος απο εδω τον παρακατω συνδεσμο για να κατεβασω την εφαρμογη, αλλα κατα την εγκατασταση της μου βγαζει το παρακατω σφαλμα. Xiaomi Health APKs - APKMirror Εννοειτε οτι εχω δωσει δικαιωματα σε εφαρμογε…