Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 124.
-
Επαναφορα εφαρμογησ health
Μήνυματο γραναζι δεν με αφηνει αν το πατησω, με πεταει στο πισω φακελο απευθειας. Δεν ξερω και πως να το ψαξω αυτο στο ιντερνετ
-
Μήνυμααυτη που βλεπω στην φωτο σου ειναι η εφαρμογη απο οτι θυμαμαι. Κοιτα τι μου βγαζει σαν σφαλμα. Εχω την τελευταια stable12.5.7.
-
Μήνυμαοχι δεν ειχα ποτε Huawei band, πιθανοτατα να εινιαι η εφαρμογη που λεει ο φιλος Apos, την κατεβασα στο κινητο αλλα δεν μου επιτρεπει να κανω εγκατασταση εφαρμογων συστηματος απο ανεπισημα καναλια. Tο προσπαθσα απο file manager και απο xplore manager, στις οποιες εφαρμογες εχω δωσει δικαιωμα για εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες αλλα τιποτα. Καμια βοηθεια?
-
ΜήνυμαΑπεγκατεστησα καταλαθος μια εφαρμογη (νομιζω λεγοντα health με λογοτυπο μια καρδια και ηταν και στα ελληνικα) η οποια ετρεχε μεσα απο το ξυπνητηρι και κατεγραφε-μετρουσε στον υπνο σου τους παλμους και ποσες ωρες ησουν σε βαθυ υπνο, οπως επισης ηχογραφουσε και το ροχαλητο. Ξερει καποιος ποια εφαρμογη ειναι για να την βρω και να την εγκαταστησω παλι?
-
ελεγα μηπως ειχε νοημα για τις ταινιες που βλεπω μεσω netflix ή αυτες που εχω κατεβασμενες στην sd. Αν ειναι να εχουμε διαφημισεις κα μπερδεματα, μια χαρα ειμαστε και ετσι με στερο ηχο.
-
Για όσους δεν είναι root, το dolby υπάρχει κάπου για αγορά;
-
Εχω το παρακατω θεμα. Προσπαθω να κανω update μεσω twrp και πηγαινοντας να κανω wipe πριν την εγκατασταση μου βγαζει τα παρακατω errors. failed to mount data (omvaslidargument) failed to mount data/media/TWRP/.twrps failed to mount dalvik. Το παρακαμπτω, κανω κανονικα εγκατασταση και επανεκινηση, το κινητο δουλευει μια χαρα, αλλα εχω την απορια αν εχω καθαρισει σωστα το κινητο πριν απο καθε Update. Κανω κατι λαθος?
-
Σε poco x3 pro η τελευταία ενημέρωση δεν γίνεται μέσω ΟΤΑ. Θα αλλάξει αυτό;
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα...δικαιώματα κλπ ” nai αυτο ηταν σε ευχαριστω πολυ, δεν το σκεφτηκα αυτο..
-
Καλησπερα, Την ωρα που πηγαινω για υπνο μου αρεσει να βαζω μουσικη η να ακουω κατι απο το youtube και να με παιρνει ο υπνος. Ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να σταματαει την οποια εφαρμογη τρεχει οπως και το wifi? Εχω δοκιμασει καποιες οπως cozy timer και sleep timer ομως μου παρουσιαζουν και οι 2 το εξης προβλημα. Κλεινουν κανονικα την εφαρμογη μετα το χρονικο περιθωριο που εχω ορισει, ομως για το wifi μου βγαζει καθε φορα το μηνυμα της φωτο και μου ζηταει καθε φορα να επιλεγω για αποδοχη. Νο…
-
Καλησπερα, Την ωρα που πηγαινω για υπνο μου αρεσει να βαζω μουσικη η να ακουω κατι απο το youtube και να με παιρνει ο υπνος. Ξερει καποιος καποια εφαρμογη που να σταματαει την οποια εφαρμογη τρεχει οπως και το wifi? Εχω δοκιμασει καποιες οπως cozy timer και sleep timer ομως μου παρουσιαζουν και οι 2 το εξης προβλημα. Κλεινουν κανονικα την εφαρμογη μετα το χρονικο περιθωριο που εχω ορισει, ομως για το wifi μου βγαζει καθε φορα το μηνυμα της φωτο και μου ζηταει καθε φορα να επιλεγω για αποδοχη. Νο…
-
ξερουμε μηπως τι διορθωνει η ΚΑΘΕ τελευταια rom? Μπορουμε να το βλεπουμε καπου αυτο?
-
Manual battery calibration.
ΜήνυμαΑξιζει να κανω καλιμπραρισμα σε poco X3 5 μηνων με περασμενη XTRV stable ή οχι?
-
Μπραβο ρε μαγγες που μας βοηθατε με αυτα τα κολπα. Αν μπορουσε καποιος να τα μαζεψει σε ενα καινουριο thread ολα, θα ηταν ευχης εργον αυτο.. Να πω οτι η ελληνικη XTRV τα σπαει απο θεμα μπαταριας, στις αρχες την εκραζα, αλλα μαλλον χρειαζοταν να στρωσει λιγο το κινητο με καποιες επανεκινησεις και φορτισεις ..
-
το λεω γιατι η XTRV εχει διαφορετικα τοποθετημενα τα εικονιδια και αντι για την συντομευση φακο, εχει τα δεδομενα που προσωπικα δεν τα χρειαζομαι. Ελεγα μηπως και γινοταν.