Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 124.
-
οκ αρκει να μην τρεχει συνεχεια στο παρασκηνιο και καταναλωνει πολυ μπαταρις. Σε ευχαριστω πολυ..
-
Κανεις ρε παιδια? Δεν μπορω να βρω λυση που εχω ψαχτει..
-
Ξερει καποιος πως μπορω να αλλαξω τα 4 βασικα εικονιδια στο ΝΕΟ κεντρο ελεγχου με καποια αλλα που θεωρω εγω πιο βασικα?
-
δεν βρισκω τον επιταχυντη παιχνιδιων σε αυτη την rom, εχει νοημα για τα παιχνιδια?
-
Που μπορώ να βρω παλιότερες εκδόσεις για το νετφλιξ και γενικά αξιόπιστες εφαρμογές για το κινητό εκτός googleplay;
-
Η άποψη μου τις 4 μέρες που έχω πέσει την xrtv rom πάντως δεν είναι και ή καλύτερη. Δυστυχώς για κάποιες βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιω όπως το ντεφλιξ, αναγκαστικα να κανω root, με αποτέλεσμα να έχω πολυ περισσοτερο διαφημίσεις απο πριν και το πιο βασικό ότι η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πριν περάσω την καινούρια rom. Υποτιθεται οτι θα εκανα ολη αυτη την διαδικασια για να εχω καλυτερα και οχι χειροτερα αποτελεσματα και χωρις πολυπολοκες λυσεις να εχω βασικες μου εφαρμογες οπως …
-
Μα υποτιθεται οτι ο πιο βασικος λογος μετα απο τιςλ ιγες εφαρμογες που εχει η χtrv, ειναι η μικροτερη καταναλωση μπαταριας. Εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος παντως απο το αποτελεσμα. Βεβαια ειμαι υπερβολικος που εβαλα custom rom σε ενα κινητο που φυσαει, αλλα ηθελα πολυ να το κανω, αλλα και παλι υποτιθεται οτι την εβαλα για καλυτερο απο ελεσμα και οχι χειροτερο. Ρωταω σαν νεος για να δω αν κανω κατι λαθος και να το διορθωσω..
-
Η άποψη μου τις 2 μέρες που έχω πέσει την xrtv rom πάντως δεν είναι και ή καλύτερη. Δυστυχώς για κάποιες βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιω όπως το ντεφλιξ, έκανα root με αποτέλεσμα να έχω πολλές διαφημίσεις τώρα, ενώ πριν δεν είχα και το πιο βασικό ότι η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πριν περάσω την καινούρια rom. Τι προτείνετε;
-
ρε παιδια εκανα πιστευω σωστα ολη την διαδικασια για root μεσω twrp και οπως βλεπετε και στις παρακατω φωτος ολα ενια σωστα, αλλα παρολα αυτα το google play δεν παιρνει πιστοποιηση. Και επανεκινησεις εκανα, αλλα δεν βλεπω διαφορα. Κανω κατι λαθος? Βασικα δεν μου περναει το τεστ της πιστοποιησης, αλλα πως φτιαχνεται αυτο?
-
Εγω ολα καλα περασα επιτελεους με επιτυχια twrp kai xtrv stable, αλλα διαπιστωσα οτι η εφαρμογη netflix δεν ειναι συμβατη πια. Πειτε μου οτι θα πρεπει να το κανω root την συσκευη για να παιζω εφαρμογες οπως αυτη.. Επισης φανταζομαι oti οταν θα θελω να περασω μια νεα stable rom θα πρεπει να το κανω χειροκινητα και οχι αυτοματα μεσω OTA?
-
Blackm76, εγω στον δικο μου υπολογιστη δεν καταφερα ουτε το ξεκλειδωμα να πετυχω και ειμαι 100% σιγουρος οτι φταινε οι drivers για AMD, με το που ξεκινησα να κανω την διαδικασια σε ενος φιλου, ξεμπερδεψα σε 5 λεπτα. ΠΡΟΣΟΧΗ με τους AMD.. Εσενα ομως πιθανον να μην εχει να κανει με drivers μια που εχεις περασει το σταδιο της συζευξης με τον υπολογιστη και μου ακουγεται πολυ κουλο αυτο που συμβαινει. Λεω μηπως τελικα τα Poco εχουν διαφορές με την Redmi-note σειρα στο θεμα του ξεκλειδωματος και περα…
-
μωρε και τι δεν εκανα και μονος και με εναν φιλο που ξερει πολυ καλα παο υπολογιστες, δεν γουσταρε με τιποτα να συγχρονιστει με το προγραμμα. Πηγα στον δικο του υπολογιστη που δεν ειναι AMD kai se 5 λεπτα το πτογραμμα το αναγνωρισε αμεσως. ΑΠλως περιμενω παλι 156 ωρες για να ξεκλειδωσει. Δεν πειραζει υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα.. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον..