Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 130.
-
Παιδιά νέος κάτοχος πλέον και εγώ. Έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες. Ενώ όταν τραβάω στην οθόνη φαίνεται κάπως οκ (και λέω κάπως γιατί υπάρχουν λίγα χιόνια) όταν την αποθηκεύει λοιπόν είναι πολύ θολή.στις 2 τελευταίες ρομ 7.9.7--7.9.8. συμβαίνει το ίδιο. Δεν γνωρίζω αν θα συνέβαινε και με την global γιατί με το που παρέλαβα το κινητό πέρασα την ελληνική. Συμβαίνει και σε άλλον;
-
Τι παίζεται ρε παιδιά με την Κίνα και τα στέλνουν πλέον με (hermes courier?) Δύο παραγγελίες από gearbest και banggood τιε έστειλαν με hermes. Εκτός ότι καθυστέρησαν ήδη διάβασα σχόλια στο google ότι η συγκεκριμένη έχει παραδώσει πακέτο χωρίς το προϊόν αλλά και έχουν κλέψει πακέτα τα οποία φαίνεται σαν να έχουν παραδωθεί. Έχετε άποψη-εμπειρια πάνω σε αυτό;
-
Εγω είμαι με 7.6.15. φαίνεται να δουλεύει σωστά μιας και δεν έχω γνώμη από άλλες ρομ. Πιστεύω η επόμενη να είναι καλύτερη. Επόμενη από την 7.6.22 εννοώ =============== Ιουν 25th 2017, 9:42pm =============== Να ρωτήσω κάτι που με τρώει; Η οθόνη του μου φαίνεται κάπως θολή. Βλέποντας full hd βίντεο στο youtube σε σχέση με το mi4c που έχει η γυναίκα η διαφορά είναι αισθητά πιο καθαρή σε λεπτομέρειες στο mi4c. Παίζει να είναι θέμα ρομ? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρει στο κινητό; Η έπεσα …
-
Έχω θέμα με το fingerprint. Αφού επιλέγω κλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα δεύτερη επιλογή είναι να διαλέξω έναν κωδικό...όλα καλά μέχρι εδώ.. έπειτα μου ζητάει να βάλω δάχτυλο. ε εκεί δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Να φταίει η ρομ; Στην προηγούμενη δούλευε τέλεια. Μάλιστα στο σημείο αυτό κρασαρει το κινητό.
-
Παιδιά για βοηθήστε λίγο.με την επιλογή ανέβασμα φωτογραφίας δεν μου ανοίγει τον φάκελο με τα αρχεία μου. Είμαι από την εφαρμογή του κινητού. Από το λάπτοπ όμως μου λέει ότι το αρχείο είναι Αϊ μεγάλο και δεν μπορεί να ανέβει. Υπάρχει κάποιο αλλο εικονίδιο μέσω εφαρμογής ώστε να μπορώ να ανεβάσω φωτο?
-
την ξανά κατεβάζω και δοκιμαζω. =============== Ιουν 23rd 2017, 11:10pm =============== Λοιπον. Επιλέγω πακέτο εγκατάστασης, κάνει αποκρυπτογράφηση, πατάω να κάνει επανεκκίνηση και με πετάει σε ρεκοβερυ. Από εκεί προσπαθώ να ξανά κάνω εγκατάσταση την ρομ αλλά δεν την περνάει. Τι τρέχει και κουράστηκα να το ανοίγω κλείνω;;