Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα το κινητό. Μπορείτε να με καθοδηγησετε με τα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να είμαι με μία ελληνική ρομ? Και ποια ρομ προτείνετε ως καλύτερη?
Καλησπέρα στην παρέα. Περιμένοντας το εν λόγο κινητό ήθελα να ρωτήσω με priority mail από banggoog 3 και πάμε για 4 μερες στάσιμο σε (The item is pre-advised) είναι λογικό; Σε πόσες μέρες έχετε παραλάβει με priority mail?
1. προσωπικα με.την τελευταία το κινητό πετάει σε όλους τους τομείς. Έχω όμως απορία. Αυτό που εμφανίζει την εικόνα της miui9 στο χώρο της αναβάθμισης είναι λογικό? 2. Ερώτηση. Screenschot πως ανεβάζω ρε παιδιά;
καλημερα παιδιά. Αξίζει η αγορά του μετά από 9 μήνες σχεδόν; Όσο αφορά σε θέμα ενημερώσεων κτλ ? Έχω διαβάσει ότι έχει και πολύ καλή κάμερα. Ισχύει; Ευχαριστώ
Το έχω ήδη δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν βοήθησε. Όχι τίποτε άλλο... αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το λεντ, ποτέ δεν χρειάστηκε να πειράξω κατι για να δουλέψει και τώρα δεν βρίσκεται λύση.[procontra] [/procontra]
με την 7.5.19 δουλεύει στο led ειδοποιήσεων σε εσάς; Δεν δουλεύει ούτε και με επιπλέον εφαρμογή. Και με την 7.5.11 πάλι δεν δούλευε. Φταίει κάτι άλλο λέτε;
Παιδιά να ρωτήσω. Εγώ που είμαι με 7.5.11 και θέλω να την περάσω από επάνω χωρίς να χαθεί τίποτα από το κινητό... Επέλεξα μέσω πακέτου αναβάθμισης αλλά με έβαλε σε ρεκοβερυ. Από εκεί τι επιλέγω τι τσεκαρω καιρό όχι μπορείτε να μου πείτε;
Δοκίμασα και με τα κουμπιά και δεν μπαίνει. Επίσης μέσω εφαρμογής πάλι δεν μπαίνει.. δοκίμασα από υπολογιστή μέσω εφαρμογών και πάλι τίποτα. Όπως επίσης και με εγκατάσταση νέας ρομ απευθείας από το κινητό. Καμία ανταπόκριση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω προβλήματα με το κινητό μετά από 3 μήνες σχεδόν με την (7.2.16 beta) Ενώ λειτουργούσε κανονικά χωρίς το παραμικρό πλέον κολλάει με πολλές εφαρμογές όπως facebook και άλλες 3.. επίσης δεν κάνει ανανέωση εφαρμογών μέσω playstore ούτε μπορώ να εγκαταστήσω κάποια μεμονωμένη παρά μόνο όταν υπάρχουν διαθέσιμες προς ενημέρωση πάνω από 3 εφαρμογές. Τότε μπορεί και τις ανανεώνει. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπορώ να μπω σε ρεκοβερυ ούτε σε fastboot ούτε μέσω υπολογιστή γι…