Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 130.
-
την έχω περάσει στο. Μι4c χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά. Από θέμα μπαταρίας επίσης φαίνεται να καταναλώνει νορμάλ. Ένα μειονέκτημα για εμένα είναι η ένταση ήχου που χρειάζεται πολλά πατήματα για την αυξομείωση.
-
Παιδιά να ρωτησω.. από 7.2.3.0 stable μπορώ να πάω κατευθείαν στην τελευταία? Και τι χρειάζεται να προσέξω κατά την εγκατάσταση? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με mi-4c
ΜήνυμαΤην ίδια με του παιδιού που άνοιξε το θέμα. Τι καλό είναι ότι ξεκόλλησε άρα πιθανότατα να οφείλεται στην ρομ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα με mi-4c
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπιζω σήμερα. Είναι θέμα λογισμικού ή όχι; Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Το κινητό δεν έπεσε για να πω ότι το κάνει από χτύπημα άρα κάπου αλλού οφείλεται το πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Μi4c αυτός είναι ο τρόπος; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά από stable σε stable πως περνάμε νέα ρομ χωρίς να χαθούν αρχεία; Μπακαπ μπορούμε να κάνουμε; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
ΜήνυμαΕπανερχομαι παιδιά με νέα. Τελικά η κάρτα έφταιγε γιατί την έβαλα σε άλλο κινητό και πάλι δεν δούλευε ενώ άλλη κάρτα στο κινητό μου δούλευε. Δεν έφταιγε το τηλέφωνο ευτυχώς... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
ΜήνυμαΝαι. Για πες; Την έχω 2 μήνες περίπου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
ΜήνυμαΣυγνώμη δεν ανοιξα αλλά θέματα εκτός και αν την ώρα που μου έγραφε ότι δεν ήταν δυνατή η εγράφη στο θέμα τα περνούσε αυτόματα. Διεγραψτε τα και κρατήστε αυτό μόνο. Δεν έχω κωδικό στην σιμ. Δεν μου ζητάει τίποτα ...θα περιμένω απάντηση και από τον φορέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
ΜήνυμαΈχω ειδοποιήσει και περιμένω απάντηση μήπως και είναι από το δίκτυο το πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
ΜήνυμαΠαιδιά έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σε άλλον κάτοχο με mi4c να μην έχει δίκτυο? Εκλεισα 12 ώρες χωρίς και δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι πρόβλημα κινητού λέτε; Την κάρτα σιμ την αναγνωρίζει αλλά μου δίνει μόνο έκτακτες κλήσης. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο πρώτος τρόπος είναι από update τής ενημέρωσης? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δεν έχω καταλάβει εμείς που είμαστε ήδη με stable πώς περνάμε την νέα έκδοση? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και άν χάνονται όλες οι εφαρμογές?? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν άλλαξε κάτι με αυτό που λες. Έπρεπε να πάω στις εφαρμογές και από εκεί να επιλεξω να τικαρω τίς δύο τελευταίες επιλογές. Επειδή έχουμε δύο ίδια κρεβάτια τηλέφωνα στην οικογένεια ή επιλογή που εγραψες τι ανοιχτή και δουλεύει. Ίσως να είναι θέμα ρομ τελικά γιατί έχουμε διαφορετικές. Σε ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μιάς και δεν μπόρεσα να βρω κάποιο σχετικό άρθρο το γράφω εδώ μέχρι να βρεθεί η λύση. Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε το πρόβλημα και αναφέρομαι στα εικονίδια ατόμων συνομιλιών. Αφου έρχεται ειδοποίηση στην μπάρα ότι έχω μνμ οταν παταω για να ανοίξει η συνομιλία δεν ανοίγει καί απλά χάνεται. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλά δεν την βρίσκω. Θα με κατατοπισει κάποιος γνώστης; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
80s Nostalgia (games)
Capamble - - Themes Store
ΜήνυμαΤι ωραία περνουσαμε ρε παιδιά.. Ατέλειωτες ώρες στα ηλεκτρονικά. Που θα τα βρούμε αυτά τα παιχνίδια άραγε;
-
Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμη επειδή θέλω να αγοράσω ακόμη ένα.. Αν το παραγγειλω χωρίς να περάσουν κάποια Ρομ δική τους..όπως βγαίνει από εταιρία δηλαδή.. Θα μπορέσω να περάσω την ελληνική ή θα έχω προβλήματα; Υποθέτω ότι έχουν ξεκλειδωτο bootloader ακόμη στα mi4c.