Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-130 από 130.

• Ή αγορά εσταλει από vickmall πριν λίγη ώρα. Μάλιστα με ειδοποίησε ή Selina για όσους την γνωρίζουν ότι ελενξε ή ίδια το κινητό έβαλε δική τής sim έκανε κλήση..ελενξε το wifi την φωτογραφική,την οθόνη τα χρώματα..με λίγα λόγια όλα. Μου έστειλε και κάτι φώτο από την ώρα του ελέγχου. Άραγε το έχουν σύστημα να το κάνουν σε όλους ή απλά ήμουν τυχερός;;;

• κλειδωμενος bootloader?

Capamble - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Πληρωσα παραπάνω αλλά εγώ ζω Γερμανία. Στην Ελλάδα δεν το ρισκαρεις αυτό γιατί σίγουρα θα περάσει τελωνείο.

Μήνυμα

Από vickmall .πιστεύω σε 5 μέρες να παραλαβω λόγο του ότι επελεξα express αποστολη

Μήνυμα

Την ίδια απορία με εσένα έχω και εγώ. Αλλά έκανα την αγορά πριν από 2 ώρες. Το τι θα προκύψει δεν γνωρίζω.

• SG POST

Capamble - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Μεταξύ 8-14 ίσως. Αυτό που βλέπω είναι ότι αρκεί να φύγει από εκεί λόγο πολλών δεμάτων. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• SG POST

Capamble - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μην αγχονεσαι καθόλου. Είναι συνηθισμένο αυτό το στάτους. Κάποια στιγμή θα αλλάξει. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση παιδιά.. Led ειδοποιησεων έχει το εν λόγο κινητό; Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδιά αύριο θα κάνω την αγορά. Μπορείτε να μου πείτε από πιο κατάστημα είναι καλύτερα να το πάρω και το σημαντικότερο με ποιά τον να το ζητησω; Σαφώς και θέλω ελληνικά να υπάρχουν αλλά για να μην έχω θέματα θέλω να δουλεύουν όλα ρολόι. Ευχαριστώ

• φιλε despotas το συγκεκριμένο κατάστημα είναι σωστό έχεις ξανά αγοράσει ?

• καλως σας βρήκα παιδιά. Καλή ανάγνωση να έχουμε