μια χαρα καμερα εχει φιλε...απλα το γ4 ειχε απιστευτη καμερα οταν βγηκε...δεν αποτελει μετρο συγκρισης... για υπερηθρες μπες στα εργαλεια εχει μια εφαρμοφη τηλεχειριστηριο... τωρα τα καλωδια αμα παρεις ανταπτορες τα κρατας ολα...
αυτο ειναι το μονο θετικο...η μεταβατικη περιοδος ειναι παντα κακη, αλλα η αλλαγη αυτη επρεπε να εχει γινει εδω και 10 χρονια τουλαχιστον θανατος στο κλασσικο usb των 3 προσπαθειων
εχει περασει κανεις ευρωπαικη πανω απο την ελληνικη? και αν ναι πως ? κατευθειαν απο πανω και wipe cache μονο? βγηκε σημερα η 6,12,29 επισης στο σιτε λεει locked bootloader yes, κλειδωνει το Bootloader αυτη η ρομ?
Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geotzia: “Τώρα που το τσέκαρα ούτε στο TWRP το βλέπει... ” Αν κατάλαβα .... καλά θα πρέπει να αγοράσεις καλώδιο OTG και σε αυτό να βάλεις τον μετατροπέα Usb -> Usb type c. Ετσι θα το βλέπει κανονικά το stick ” Ευχαριστώ καταρχάς γιά τις απαντήσεις,το φλασσάκι μου είναι από την μία πλευρα το μεγάλο USB και από την άλλη micro USB.Γιατί λοιπόν να πάρω καλώδιο OTG;Είναι κάτι που δεν ξέρω;Δοκίμασα όμως και με καλώδιο OTG ενός φίλου(από αυτά του…
δεν ειναι μια χαρα...το κινητο εχει μπαταρια τερας 4100mah...δυστυχως κατι σκωνει στη συσκευη και δουλευει φουλ η κεραια...μπορει να φτασει και το 80%...με την μουφα ρομ του βικμολ ειχα 6+ ωρες οθονη ανετα
με το φορτιστη του μι4 που ειναι fastcharge η συσκευη μου φορτιζει λιγο πιο γρηγορα...σε λιγες μερες θα μπορω να σας πω αναλυτικα τι κανει ο καθε φορτιστης
παιδια για καποιο λογο δυστυχως ειναι default unmount usb στο twrp...πιθανοτατα ειναι το default αυτης της εκδοσης, και πιστευω οτι οι περισσοτεροι εχουν κανει sideload τη ρομ τσαμπα