οποτε πριν περασω τη ρομ factory reset? επισης κατι ακομα, για καποιο λογο βλεπω πολλοι πριν κανουν οτιδηποτε στο twrp κατευθειαν κανουν ενα reboot to twrp...εχει καποιο θεμα το συγκεκριμενο και χρειαζεται?
παιδια μπορω να περασω καποια παλιοτερη ρομ χωρις να κανω κατι, κανονικα μεσα απο twrp? η αν εχω ηδη ελληνικη μπορω να περασω την ευρωπαικη απο πανω, ανεξαρτητα απο το αν ειναι πιο καινουρια η πιο παλια?
δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα για τον φορτιστη που στελνει η χιαομι... ειναι rated στα 5v/2a και δεδομενου οτι η χιαομι ειναι αρκετα τιμια εταιρια, δε βρισκω το λογο να μην ισχυουν αυτα που λεει... και κατι ασχετο με τους φορτιστες η καινουρια dev ποτε θα βγει?δυστυχως εχω θεματα σοβαρα με την μπαταρια και με κατι γραφικα οποτε θελω να αλλαξω... επισης εγω περασα την 6,12,15 στο κινητο αλλα στις πληροφοριες δεν λεει xtrv, αλλα europe...την κατεβασα απο λαθος λινκ? το αρχειο παντως…
ο φορτιστής δε παίζει κανένα ρόλο από τη στιγμή που δεν περιορίζει το ρεύμα...Αν βάλεις δύο φορτιστές έναν 5Α και έναν άλλο 2Α και οι δύο θα φορτίζουν τη συσκευή στον ίδιο ακριβώς χρονο
εγω χρησιμοποιώ αυτούς που έδινε η xiaomi (έχω από παλιότερες συσκευές) Βρες έναν που να είναι ίδιας τεχνολογίας και αγόρασε τον...Απλά καλό θα είναι να μη πάρεις κάνα φορτιστή δουλειά κινεζικό...Βρες κάτι αξιοπρεπες
Παράθεση από sourlas98: “Παράθεση από Panos Vgs: “χτες βράδυ δε μπήκε σε deep sleep το κινητό μου πάντως...Και η κεραία έχει το 70% της χρήσης της μπαταρίας...Ενώ έχω ήδη σχεδόν 2 ώρες οθόνη... ” Πέρασες το patch που υπάρχει παραπάνω κ πάλι δεν μπήκε σε deep sleep??? Αν κατάλαβα καλά από το site με το patch , το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσους έχουν 3G sim, στις 4G ΝΟΜΊΖΩ δεν εμφανίζει bug ” το patch δε το περασα γιατι καπου διαβασα οτι θελει την eu rom για να παιξει, αμα πας να το περασεις πανω σ…
εγω οταν το εψαχνα, δεν ηταν γνησια...επισης καποιοι που πηραν απο κει δεν ηταν ικανοποιημενοι...και τις πουλαει και πολυ ακριβα...50ε για ips πανελ και οχι γνησιο υψηλη τιμη