Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 155.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GR-Macedon: “Format τότε με sp flash tool και ξανά από πάνω η κινεζικη fastboot rom? ” Το προσπαθούν, αλλά τους εβγαζε πρόβλημα με το cust.img, έβαλαν τροποποιημένο και χάθηκαν ΙΜΕΙ & mac!! ” γιατι δε προσπαθεις οπως να περασεις την κινεζικη ρομ οπως λεει η xiaomi στο σιτε της?
-
Παράθεση από Atha Kappas: “Δες αν μπαινει σε deep sleep με το cpu spy και με το gsam αν καποια εφαρμογή που εχεις καταναλωνει μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το cpu spy μου βγαλει sleep mode 2 ωρες...απο εφαρμογες δε βλεπω κατι να τρωει μπαταρια, και επισης το μονο πραγμα που καταναλωνει απο συσκευες ειναι η κεραια, ειναι πανω απο την οθονη...εχει περιπου το 40% αυτη τη στιγμη
-
Παράθεση από Atha Kappas: “Αυτο τπ ποσοστο θα σου αυξανεται οσο το κινητο δεν το χρησιμοποιείς, δηλαδή οθομη κλειστή γιατί τοτε το μονο που δουλεύει ειναι το σημα, εννοείται ότι ειναι κάποιο bug το ψηλο ποσοστό απλα κοιτα λιγο το συνολο, ποση ωρα έχεις sot και αν μπαινει σε deep sleep το κινητό, εμενα μου φτιάχτηκε κάποιο στιγμη απο μόνο του, επισης υπαρχουν και κάποια fix για το battery drain στο redmi pro αλλα δεν ειναι διαπιστωμένο οτι δουλεουν Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Ta…
-
Παράθεση από crapatzi: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από geobas: “Ποιά Rom έσεις ?? Κάνε ένα Wipe cache & Wipe Dalvik Cache ... Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα ....... ” XTRV 6.11.24........ εκανα ενα Wipe, και θα δουμε..........δεν ανοιγει ουτε μετα το Wipe, η γκαλερι....!! επισης παρατηρω οτι το "αναμονη GSM" στη χρηση της μπαταριας ειναι πολυ υψηλο (94%)...!!! θα κανω Update στην 6,12,15 και θα δω πως θα παει....!! ” Welcome to the club (για το battery drain στο cell standby μιλαω).Δες εδω ”…
-
παιδια ημουν ακριβως στην ιδια καταστασηε το παιδι πανω...δε ξερω τι θα γινοταν μπορει και να το εβλεπε δια μαγειας ο υπολογιστης...οπως ειπα ομως, δεν εβλεπε συσκευη ο υπολογιστης, και το κινητο επισης δεν εβλεπε τιποτα(sd,otg κλπ) Το παιδι εδω πανω περιγραφει ακριβως τα πραγματα που ειδα εγω, εκανε φορματ και δεν αλλαξε κατι οπως λεει =============== Δεκ 14th 2016, 5:25pm =============== γενικα παντως, δε μπορω να καταλαβω γιατι το εχουν κανει τοσο δυσκολπ το πραγμα απο κινα με το σκαλισμα του…
-
φιλε δυστυχως ειχα φτασει κ εγω στο ακριβως ιδιο σταδιο με εσενα...0 εσωτερικη μνημη δεν το εβλεπε ο υπολογιστης και το κινητο δεν εβλεπε otg...δεν εκανα φορματ αλλα με αυτα που εβλεπα δε νομιζω να γινοταν τιποτα... τωρα μαλλον πρεπει να πας με sideload... Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) δες εδω...και αν τα καταφερεις πες και αποτελεσματα
-
Παράθεση από οδηγος: “ Τώρα σβήστε την συσκευή σας. Να είστε έτοιμοι να συνδέστε την συσκευή με το καλώδιο USB στο PC/ Laptop, και το άλλο άκρο στην συσκευή σας (USB C), μην το συνδέσετε ακόμη. Πατήστε τώρα το πλήκτρο "Download". Κρατάτε πατημένο σταθερά το πλήκτρο Volume Down στην συσκευή σας, και όσο το έχετε πατημένο συνδέετε την συσκευή σας με το PC. ” στη φαση ''κραταμε πατημενο το volume down'' αναγκαστικα θα μπει σε fastboot....επισης ειχα περασει global ρομ ετσι σε ενα νοτε 4 παντως χθες…
-
Παράθεση από NasDriver: “restart στον υπολογιστή έκανες να πάρει τους drivers ? ” οχι και δε ξερω αν χρειαζεται...σε ενα νοτε 4 παντως δε χρειαστηκε σιγουρα...αν απλα σβησω το κινητο και το αναψω με volume down ωστε να μπει σε fastboot και το συμδεσω στον υπολογιστη απλα χωρις να κανω κατι αλλο, και μου δειξει οτι περαστηκαν οι drivers, ειμαι οκ;;;
-
παιδια καλησπερα...παω να περασω τη ρομ με sp tools (china dev omega_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn_27badb84ea) και ειμαι στο βημα download->παταω volume down->συνδεω με το που μου ανοιγει το φαστμπουτ αφηνω το κουμπι και ο υπολογιστης ψαχνει να βρει drivers (μαλλον android device) και μου βγαζει οτι δε τους βρησκει, η μπαρα δε ξεκιναει ποτε μετα απο κανα 5λεπτο εβγαλα το κινητο αφου πατησα στοπ, ευτυχως δε μπρικαρε...ακολουθησα κατα γραμμα νομιζω τον οδηγο και περασα και τους drivers...κ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Panos Vgs: “με το twrp δεν εβλεπε τη ρομ το κινητο, ” Ήσουν ένα format data μακριά ...... ” φιλε μου η αληθεια ειναι οτι το διαβασα, αλλα ηταν περασμενα μεσανυχτα και η συσκευη δεν ηταν δικη μου, δεν ηθελα να ρισκαρω να το τουβλιασω...αν εκανα φορματ θα το εβλεπε ο υπολογιστης?
-
παιδια απαντες καλησπερα!!! εχω παραλαβει κωδικο για ξεκλειδωμα bootloader, ειμαι ακομα με την unofficial ρομ, φορτιζω κινητο και περιμενω να ξεκινησει η διαδικασια προς την ευρωπαικη ρομ επειδη ενα νοτε 4 παραλιγο να το μπρικαρω εντελως οταν πηγα να περασω ευρωπαικη ρομ (με το twrp δεν εβλεπε τη ρομ το κινητο, ο υπολογιστης δεν εβλεπε το κινητο, το adb δεν εβλεπε το κινητο, το κινητο δεν εβλεπε την εσωτερικη του μνημη, sd otg κλπ ) υπαρχει κανεις μη το καταστρεψω εντελως αυτο το κινητακι? το αλ…
-
Παράθεση από jim pim: “Παράθεση από Panos Vgs: “Με fast φορτιστη (εχω εναν του μι4) το κινητο φορτιζει σε λιγο παραπανω απο ωρα ” πολυ καλος χρόνος, ειπες οτι χρησιμοποιείς το καλώδιο του mi4 αρα να υποθέσω το redmi pro (χ25) θα μου ερθεί με καλώδιο που δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.Μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ για να αγοράσω το ιδιο με το δικο σου ή καποιο αλλο συμβατό με redmi pro που είναι fast charge? ” το καλωδιο του μι4 δε γινεται να το χρησιμοποιησεις, το redmi pro εχει usb t…
-
εγω ναι...η αμολεντ ειναι καλυτερη, αν και ειναι αρκετα καλη και του μι5...αν εχεις συνηθησει σε ips απλα θα σε ξενισει λιγο λογω της διαφορας των οθονων...αλλα μετα απο λιγο θα κοιτας ips οθονες και θα σου φαονονται σκουπιδια... Με fast φορτιστη (εχω εναν του μι4) το κινητο φορτιζει σε λιγο παραπανω απο ωρα