Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 155.
-
παιδια επικρατει μια παρανοια με τα νεα μοντελα...γενικα βρειτε ενα κινητο που σας καλυπτει και παρτε το και μην ασχολειστε να θα βγει κατι αλλο μετα απο 5 μηνες, γιατι ετσι θα περιμενεις ολο το επομενο μοντελο και δε θα παιρνεις τιποτα...και εκδοση με sd να βγει σιγα τη διαφορα, το κινητο σε καθημερινη χρηση θα ειναι το ιδιο, και δε του λειπει και τιποτα οπως ειναι τωρα...2 σιμ σδ αξιοπρεπεσταση καμερα οθοναρα ομορφο, τα εχει ολα...και στα 200ε οποιος δε το παιρνει πραγματικα χανει...το μονο πο…
-
Παράθεση από cabdik: “οπως ηδη ανεφερα, εκανα Format data + wipe cache και μετα την τελευταια πληρη φορτιση, ολα δειχνουν να εστρωσαν.....!!! ειμαι πλεον σχεδον 48ωρες μετα την φορτιση και χωρις μεγαλη χρηση (οφειλω να ομολογησω), αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι στο 52%......! ” ποια ρομ περασες φιλε;
-
παιδια μου ηρθε το unlock απο την χιαομι, απο δευτερα θα του βγαλω τα ματια...να σας ρωτησω τι βελτιωση ειδατε με τις ρομ που περασατε σε σχεση με την "global" που φανταζομαι ηρθε η συσκευη στους περισσοτερους; Γιατι εμενα τωρα που δουλευω τη συσκευη δεν εχει κρασαρει τιποτα, δεν εχει τπτ κινεζικο μεσα και με εξαορεση κατι frame drops και οσως κατι μικροκαθυστερισεις που δε ξερω αν θα λυθουν με την αλλη ρομ (μη φανταστειτε κατι υπερβολικο) και δεν βλεπω και καποιο μπαγκ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαχρησιμοποιησα για αλλη μια συσκευη τον αριθμο του τηλεφωνου μου για τα σμσ (οχι το δικο μου mi account ομως) παιζει ρολο να μη μου το κανουν active γι αυτο το λογο?
-
Μήνυμαεχεις δικιο θα το τσεκαρω!!!
-
Μήνυμαδεν εχω περασει ακομα την china ρομ οποτε δεν εχει νοημα να το κανω...ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader αυτη τη στιγμη με την πειραγμενη ρομ που ειμαι
-
Μήνυμαvodafone εχω
-
Μήνυμαπαιδια εχω κανει αιτηση εδω και 2 μερες αλλα δεν εχει ερθει τιποτα...δεν εγινε δεκτη η απλα δεν την εχουν δει ακομα?
-
παιδια οσο το κινητο δεν εχει προβλημα χρησης μην ασχοληστε με την αυτονομια, το κινητο τοσο βγαζει....το οποιο για δυο μερες ανετα αρκει... Μη το συγκρινετε με ψοφια κινητακια με απλες οθονες, η συσκευη ειναι ουσιαστικα hi end επιδοσεις με ενα μεγαλο led πανελ...ενδεικτικα 1+3 ειχε σοτ γυρω στις 4 ωρες
-
Παράθεση από sylvester: “@Panos Vgs Μετά από αρκετές προσπάθειες και αφού έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα με την 6.11.24 κατάφερα 3 ώρες οθόνης σε 2 μέρες χρήσης. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι η κατανάλωση ενέργειας της κεραίας να είναι μεγαλύτερη από την οθόνη. Ειδικά όταν μιλάμε για οθόνη Oled που θεωρούνται πιο ενεργοβόρες. Ό,τι κινητά έχω πιάσει και απο xiaomi είναι αρκετά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... Ρε παιδιά κεραία είναι.. Πέρα του όταν στέλνεις δεδομένα δε δικα…
-
Μήνυμαφιλε δε μπορεις να την περασεις απο updater...πρεπει να το κανεις με sp tools
-
Μήνυμαευχαστω φιλε το βρηκα ηδη!!!! να σαι καλα για τη βοηθεια παντως...
-
Μήνυμαλοιπον εχω βγει σε αυτο το φορουμ Xiaomi MIUI Official Forum αν ειμαι σωστα δηλαδη πρεπει να μπω σε καποιο θρεντ ? τι κανω?
-
Μήνυμαωραιος φιλε!!!!τωρα με πεταξε στο κινεζικο φορουμ που κανω την αιτηση?
-
Μήνυμαεβαλα χειρογραφα το λινκ που δινει, και με πεταει σε μια σελιδα με κινεζικα...που εχει τον κωδικο του mi account μου και κατι ζηταει να βαλω μπηκα απο chrome και explorer κανει το ιδιο παντως...κινεζιλα φουλ