Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 155.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπαιδια καλησπερα παω να ξεκινησω τη διαδικασια της αιτησης για unlock κατεβασα το mi unlock, μου λεει οτι δεν εχει δικαιοματα η συσκευη, και με πεταει παλι στο σιτε να ξανακατεβασω το mi unlock πως κανω την αιτηση τελικα?
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Panos Vgs: “χωρις καγκουριες ” Αυστραλέζικη εφαρμογή εχει το δικο σου; Βρες το Inn Sar Kuu,Εχει και κορυφαία γραμματοσειρά ” xaxaxax ελεος παιδεςςς κατευθειαν ολοι σας κατι που να εχει μαυρο μενου θελω και αν γινεται σε εμφανιση να ειναι οσο πιο κοντα στο στοκ θελω... με τον ορο ''καγκουρικα'' εννοω να μην εχει κεραυνους δρακους tribal κλπ ωραια πραγματα
-
απο τον ελληνικο οδηγο αναφερομαι εδω Κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία για υπολογιστή και κινητό. 1.adb.zip 2.twrp3.0.2_by_mic_omega 3.Την ρομ για το κινητό μας.. Τελευταία developer Θα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας drivers.. Θα χρειαστούμε το mipcsuite και σε κάποιες περιπτώσεις (windows 10) θα χρειαστεί και αυτό Universal ADB Drivers (recommended)
-
ευχαριστω φιλε...καλα δεν τιθεται θεμα χωρις playstore, αν και συνηθως καποιος τροπος υπαρχει να το περασεις...τωρα αν ειναι τιγκα στις κινεζιες καταλαβαινω, δεν υποφερεται... global rom δεν υπαρχει περιπτωση να βγει? στον οδηγο με την ελληνικη ρομ αναφερει, πρεπει να κατεβασουμε και τους drivers...απο που τους βρησκουμε?
-
Παράθεση από chrdes: “Εχει αγγλικα δεν έχει play store. RN2 Rom Global 8.0.3 ” να ρωτησω τοτε, ποιος ο λογος να περασω την ελληνικη ρομ? κερδιζω κατι περα απο το οτι θα εχω ελληνικα στο τηλεφωνο? ειναι δυσκολο να περαστει το playstore? γενικα θα ηθελα να περασω την ελληνικη ρομ αλλα σε ενα νοτε 4 που προσπαθησα γ@#$%^κε το συμπαν, και τελικα επεστρεψα σε fastboot global...
-
φιλε περιεργο αυτο που λες, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και hardware το προβλημα...εχεις δοκιμασει και με αλλες ρομ? οποτε αν ειναι οντως, ισως η περιπτωση ''φιλε δοκιμασε πιο κοντα ακουστικα'' ειναι η καλυτερη παιδια εγω εδω απιστευτη ταλαιπωρια, εχω ξεκινησει παραγγελιες 2 συσκευων απο την πρωτη του νοεμβρη (υεσο) ακυρωθηκε επειδη δεν ειχε τις συσκευες μετα απο μια βδομαδα (ενω οταν το ''χτυπησα'' ηταν in stock τα κινητα) μετα παραγγελια στα καπακια απο vickmall που εκανε και καμια βδομαδα και…
-
ακριβο πολυ παντως...το πηρε κανεις να πει εντυπωσεις?