Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 155.

• σημερα παρελαβα κι εγω το δικο μου μαυρακι...υπομονη πρωτα μεχρι να καταφερω να ξεκλειδωσω bootloader χαχαχα

• παιδια καλησπερα παω να ξεκινησω τη διαδικασια της αιτησης για unlock κατεβασα το mi unlock, μου λεει οτι δεν εχει δικαιοματα η συσκευη, και με πεταει παλι στο σιτε να ξανακατεβασω το mi unlock πως κανω την αιτηση τελικα?

• το μενου ειναι μαυρο? αυτο ειναι που με τρελαινει να βλεπω μαυρο φοντο και τα γραμματα εκει δειχνει την αρχοντια της η αμολεντ

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Panos Vgs: “χωρις καγκουριες ” Αυστραλέζικη εφαρμογή εχει το δικο σου; Βρες το Inn Sar Kuu,Εχει και κορυφαία γραμματοσειρά ” xaxaxax ελεος παιδεςςς κατευθειαν ολοι σας κατι που να εχει μαυρο μενου θελω και αν γινεται σε εμφανιση να ειναι οσο πιο κοντα στο στοκ θελω... με τον ορο ''καγκουρικα'' εννοω να μην εχει κεραυνους δρακους tribal κλπ ωραια πραγματα

• κανα ομορφο dark theme παιδια χωρις καγκουριες εχετε βρει?

• μια χαρα!!! παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ετρεξα ενα antutu και η συσκευη ζεσταθηκε ελαχιστα, ενω τα γραφικα πηγαιναν σφαιρα... ενα νοτε 4 χ25 που εχω ενος φιλου εδω οταν τρεχει antutu ζεματαει κανα μαυρο theme μη καγκουρικο υπαρχει να αναδειχθει η αμολεδ οθονη?

• γνησιοτατη global 0.0 rom =============== Δεκ 6th 2016, 2:55pm =============== νιφιτσα το κινητο το εδωσες και σου περασαν ελληνικη μιουιουιουιουι?

• παιδια καλημερα... παρελαβα πρωτη συσκευη απο vickmall με unofficial προφανως επειδη φανταζομαι πως ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader, μπορω να κανω κατευθειαν τη διαδικασια του οδηγου για να περασω την ελληνικη ρομ, η πρεπει να περασω πρωτα την κινεζικη και μετα να ξεκλειδωσω?

• απο τον ελληνικο οδηγο αναφερομαι εδω Κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία για υπολογιστή και κινητό. 1.adb.zip 2.twrp3.0.2_by_mic_omega 3.Την ρομ για το κινητό μας.. Τελευταία developer Θα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας drivers.. Θα χρειαστούμε το mipcsuite και σε κάποιες περιπτώσεις (windows 10) θα χρειαστεί και αυτό Universal ADB Drivers (recommended)

• Οχι φιλε υπαρχει οντως θεμα...τις τελευταιες μερες εχουν φαει τελωνεια, ειδικα βορεια ελλαδα...και εγω περιμενω συσκευες μεσα στη βδομαδα, ελπιζω να φανω τυχερος

• ευχαριστω φιλε...καλα δεν τιθεται θεμα χωρις playstore, αν και συνηθως καποιος τροπος υπαρχει να το περασεις...τωρα αν ειναι τιγκα στις κινεζιες καταλαβαινω, δεν υποφερεται... global rom δεν υπαρχει περιπτωση να βγει? στον οδηγο με την ελληνικη ρομ αναφερει, πρεπει να κατεβασουμε και τους drivers...απο που τους βρησκουμε?

• μαλιστα...στον οδηγο με την ελληνικη ρομ αναφερει, πρεπει να κατεβασουμε και τους drivers...απο που τους βρισκουμε?

• Παράθεση από chrdes: “Εχει αγγλικα δεν έχει play store. RN2 Rom Global 8.0.3 ” να ρωτησω τοτε, ποιος ο λογος να περασω την ελληνικη ρομ? κερδιζω κατι περα απο το οτι θα εχω ελληνικα στο τηλεφωνο? ειναι δυσκολο να περαστει το playstore? γενικα θα ηθελα να περασω την ελληνικη ρομ αλλα σε ενα νοτε 4 που προσπαθησα γ@#$%^κε το συμπαν, και τελικα επεστρεψα σε fastboot global...

• παιδια η china rom εχει αγγλικα και playstore?

• ευχαριστω φιλε, δουλεψε κανονικα!!!!

• παιδια θελω να αφαιρεσω το κλειδωμα της συσκευης με το mi account που βγαινει καθε φορα που κανω swipe/reset κλπ το τηλεφωνο...πως το κανω ?

• φιλε περιεργο αυτο που λες, υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και hardware το προβλημα...εχεις δοκιμασει και με αλλες ρομ? οποτε αν ειναι οντως, ισως η περιπτωση ''φιλε δοκιμασε πιο κοντα ακουστικα'' ειναι η καλυτερη παιδια εγω εδω απιστευτη ταλαιπωρια, εχω ξεκινησει παραγγελιες 2 συσκευων απο την πρωτη του νοεμβρη (υεσο) ακυρωθηκε επειδη δεν ειχε τις συσκευες μετα απο μια βδομαδα (ενω οταν το ''χτυπησα'' ηταν in stock τα κινητα) μετα παραγγελια στα καπακια απο vickmall που εκανε και καμια βδομαδα και…

• Xiaomi Bluetooth Headset Earphone

Panos Vgs - - Hands on - Review

Μήνυμα

παιδια στα αφτια καθεται καλα? το θελω για γυμναστικη αλλα με τα κουνηματα η και ισως ιδρωτα δε ξερω τι υα κανει

• ακριβο πολυ παντως...το πηρε κανεις να πει εντυπωσεις?

• στα μι παντως η χιαομι μονο sd επεξεργαστες χρησιμοποιησε, και προς high end κατηγορια...παντως αμα εχει καλη ποιοτητα κατασκευης θα ειναι μουρλια