Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-155 από 155.

• φιλε αυτο σκεφτηκα και εδω, αλλα δε μπορω να βαλω αγγελια εδω μεσα (πρεπει να εχω αρκετα ποσταρισματα? ) δεν καιγομαι να ειναι γνησια η οθονη, η δευτερη που πηρα ας πουμε ηταν οκ στα χρωματα (δε φωτιζαν τα κουμπια βεβαια και καμια φορα αργουσε να ''ξυπνησει'') αλλα εσπασε με ενα κερμα στην τσεπη μου (!!!) αρχικα εσπασε στην ακρη και αυτο προχωρησε σε ολη την οθονη... δηλαδη κατι θελω και ας μην ειναι τελειο, αρκει να μην ειναι το κινητο για πεταμα (το χα παρει και 300ε σχεδον ειναι κριμα )

• ειναι αξιοπιστος?εχεις ψωνισει ποτε απο εκει? ειναι πολυ ακριβος απ οτι βλεπω...

• καλησπερα παιδια, ψαχνω οθονη για το μι4...δυστυχως η εργοστασιακη οθονη μου παρουσιασε και εμενα την γνωστη κιτρινιλα, αλλα δεν εστειλα τη συσκευη πισω, γιατι δεν ηθελα να μεινω χωρις κινητο (που να ξερα...) παρειγγηλα την πρωτη οθονη απο ebay, και αφου ειχα ηδη λυσει τη συσκευη και παω να βαλω την οθονη, δε δουλευε το digitizer...οποτε μετα μηνυματα με κινεζο να μου στειλει αλλη εκανε την παπια τελος παντων εστειλα πισω οθονη και πηρα τα λεφτα μου απο το paypal η 2η οθονη που πηρα, με το που τ…

• δεν εβγαλε κατι απο σφαλμα, στο cmd τουλαχιστον οταν περασα twrp απλα μετα μεσα φαινονταν ολα να πανε στραβα και να μη δουλευει τιποτα (η συσκευη δεν εβλεπε ουτε τον εσωτερικο της χωρο ουτε usb otg και μαλλον δε θα εβλεπε ουτε sd μνημη αν την εβαζα) επισης στο σημειο που το αφησα δε θα μπορουσα να περασω και twrp μιας και δεν εβλεπε το κινητο στο abd οποτε με το command line δε θα μπορουσα να κανω και πολλα πραγματα...καμμια ιδεα γιατι μπορει να εγινε ολο αυτο το μπερδεμα? επισης σε περιπτωση πο…

• παιδια καλημερα ευχαριστω για τις απαντησεις σας...επειδη εψαχνα και φαινοταν πολυ χαλια το πραγμα, περασα fastboot global ρομ, ευτυχως απροβληματιστα... το κινητο ειναι φιλου που μαλλον θα επιστρεψει κινα, οποτε δεν ασχολουμαι αλλο...μπορειτε να μου πειτε τι πιστευεται οτι πηγε τοσο στραβα? ουτε απο adb να μη το διαβαζει? οκ με αυτη τη συσκευη δε θα ασχοληθω αλλο, οπως ειπα θα τη στειλω πισω, αλλα περιμενω αλλα 2 κινητα για μενα, δεν θελω να εχω παλι τα ιδια...

• παιδια καλησπερα (η καλημερα) δε ξερω μαλλον εκανα καποια μ#@$%κια με τους drivers και το κινητο εχει πελαγωσει περασα twrp πηγα να κανω wipe και δε μπορουσα, υπηρχαν καποια ερορς δε βρησκει τη ρομ μεσα το κινητο, δε μπουταρει η συσκευη (κολλαει στο mi) και δε το διαβαζει το adb υπαρχει καποιος παρακαλω πολυ που να μπορει να βοηθησει απο αθηνα?

• παιδια θελω να κατεβασω τους drivers αλλα δε κατεβαινουν...καμια ιδεα για εναλλακτικη? επισης αμα το κανω χαλια μπορω με fastboot να περασω κατευθειαν τη global οπως στον αλλο οδηγο?

• παιδια καλησπερα, στη συσκευη συμβαινει αυτο το πραγμα redmi4screen.mp4 - Google Drive αυτο με τη ρομ που ειχε απο το μινιντιλ, οχι οφισιαλ περασα τη fastboot global, δυστυχως το προβλημα επιμενει μπηκα μεσα στο hw test και στο sw report ειχε αυτα καμμια ιδεα τι παιζει μηπως καταφερω να το φτιαξω? το κινητο ειναι φιλου και μαλιστα ειναι το πρωτο που πηρε απεξω, μετα απο δικη μου παροτρυνση...εχει ηδη ξενερωσει τη ζωη του, μηπως μπορεσει να γινει κατι να το γλιτωσουμε το γυρισμα?

• παιδια περασα τη global official, το προβλημα υπαρχει ακομα? να περασω την ελληνικη η δεν εχει νοημα πιστευετε?

• λοιπον εχω σαν κυριο browser τον firefox και δεν παιζει...απο chrome το εμφανιζει...θα δοκιμασω σημερα βραδυ μπας και βγαλω ακρη...

• η παραγγελια ειναι στο processing ακομα...επισης δε βλεπω πλεον live chat ενω παλιοτερα υπηρχε...τι εγινε το καταργησαν η με γελανε τα ματια μου?

• παιδια καλησπερα, παρειγγειλα το 64αρι απο vickmall σε μαυρο...το εχω παραγγειλει εδω και 6 μερες και δεν το εχουν στειλει ακομα...επισης δε μου απαντανε και στα μαιλ...καμια ιδεα τι παιζει?γιατι δεν απαντανε καθολου?εχεις κανεις καποιον σιγουρο τροπο επικοινωνιας? ειχα κανει επισης πριν 12 μερες παραγγελια απο yeso ο οποιος τελικα δε το χε και μετα απο 5 μερες μου εβαλε τα λεφτα πισω...σωστος τουλαχιστον

• παιδια καλησπερα, ενας φιλος απο βελγιο πηρε νοτε 4 και του κανει αυτο το πραγμα που φαινεται στο βιντεο redmi4screen.mp4 - Google Drive εδω ειναι τα στοιχεια του κινητου redmi4.jpg - Google Drive υπαρχει περιπτωση να μην ειναι hardware και να ειναι θεμα της ρομ? δυστυχως το παιδι που πηρε δεν νιωθει τιποτα απο υπολογιστες οποτε δε θα καταφερει να βγαλει ακρη μονος του...το εχει δει κανεις να πει μηπως ειναι sw το θεμα, να το στειλει ελλαδα να του κανω τη δουλεια, η κατευθειαν πισω ?

• mi4 και θεματακια με nova prime

Panos Vgs - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

καλημερα εχω περασει Nova prime, δυστυχως η ελλειψη app drawer ειναι κατι που δε μπορεσα να συνηθησω... τωρα εχω μερικες ερωτησεις... α)γινεται να χρησιμοποιησω το miui widget για το ρολοι στον νοβα?δε το βρισκω καπου δυστυχως... β)εχω καποια θεματακια μικρα με τον launcher, πχ δε μπορω να αλλαξω φοντο και γενικα διαφορα πραγματακια ενω εχω δωσει ολα τα δικαιοματα στο νοβα...καμια ιδεα? και ενα ασχετο με το νοβα πηγα να δουλεψω το κινητο σαν wifi hot spot, αλλα δε δουλευε...μαλιστα μετα δε μου α…

• Xiaomi box 3

Panos Vgs - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

καλησπερα, θελω να παρω ενα xiaomi box, η το 3 που παιζει 4κ, η μια γενια πισω που ειναι μεχρι 1080ρ...το εχει παρει κανεις?αξιζει?γιατι σε κατι αμαζον κλπ δε βλεπω να εχει και τις καλυτερες κριτηκες... απο υποστηριξη σε software υπαρχει τιποτα?