Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 160.
-
Παράθεση από gkalen: “@sardelisp To twrp δεν είναι δικό μου , by alex είναι.. Έχει βγάλει κι ο @geoanto555 νέο twrp πάντως.. Απλώς κάνεις εγκατάσταση τη νέα Ρομ , στο τέλος της εγκατάστασης πατάς το αριστερό κουμπί και κανεις Wipe cache and dalvik , μετά Reboot system και είσαι οκ.. Ακούστηκαν κάποια θέματα από ένα μέλος για πρόβλημα στο incall ui , παρότι δεν έχει ακουστεί από άλλον .. Διάβασε 4-5 σελίδες πίσω .. ” Σωστά του geoanto ήθελα να γράψω, μπερδεύτηκα Δεν χρειάζεται να κάνω factory res…
-
Παράθεση από gkalen: “@sardelisp To twrp δεν είναι δικό μου , by alex είναι.. Έχει βγάλει κι ο @geoanto555 νέο twrp πάντως.. Απλώς κάνεις εγκατάσταση τη νέα Ρομ , στο τέλος της εγκατάστασης πατάς το αριστερό κουμπί και κανεις Wipe cache and dalvik , μετά Reboot system και είσαι οκ.. Ακούστηκαν κάποια θέματα από ένα μέλος για πρόβλημα στο incall ui , παρότι δεν έχει ακουστεί από άλλον .. Διάβασε 4-5 σελίδες πίσω .. ” Σωστά του geoanto ήθελα να γράψω, μπερδεύτηκα Δεν χρειάζεται να κάνω factory res…
-
Καλημέρα σας.. Σε mi10 lite 5g Έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου την stable 12.0.2.0 από xiaomi .eu Πώς μπορώ να μεταβώ στην τελευταία stable xtrv που έχει android 11 με τον πιο ασφαλή τρόπο. Έχω εγκατεστημένο επίσης το τελευταίο twrp από gkalen.
-
Καλημέρα σας.. Σε mi10 lite 5g Έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου την stable 12.0.2.0 από xiaomi .eu Πώς μπορώ να μεταβώ στην τελευταία stable xtrv που έχει android 11 με τον πιο ασφαλή τρόπο. Έχω εγκατεστημένο επίσης το τελευταίο twrp από gkalen.
-
βρηκα τροπο να το λυσω και αυτο μεσω του magisk module hide props...
-
βρηκα τροπο να το λυσω και αυτο μεσω του magisk module hide props...
-
εχει καποιος περασει σε Mi 10 lite 5g monet την XTRV απολυτως σωστα με λειτουργικο root και με safetynet pass?
-
εχει καποιος περασει σε Mi 10 lite 5g monet την XTRV απολυτως σωστα με λειτουργικο root και με safetynet pass?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαταφερα να φλασαρω την xtrv τελικως χωρις θεμα, μονο που το magisk δεν βγαζει safetynet TRUE, δινει hardware false εχουμε κατι γ αυτο;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμααν ειχα κινητο!!
-
Μήνυμαοταν πια το φλασαρεις γραφει φαρδια πλατια επανω Mi 10 lite zoom και σου λεω εχω κατεβασμενη την xtrv για μονετ και δεν επιτρεπει το φλασαρισμα
-
Μήνυματωρα η 3.4.1 δεν με αφηνει να φλασαρω την xtrv για το monet μου αναγνωριζει τη συσκευη ως vangogh οποτε ειναι λαθος
-
Μήνυμασε αυτο το κινεζικο το 3.4.1 φλασαρω το twrp και το τρεχω κανω format kai reboot και φαινεται να αναγνωριζει σωστα το internal storage μπορει να μην θελει vbmeta η συσγκεκριμενη συσκευη? ΥΓ. ρε συ αυτο το twrp ειναι για mi 10 lite zoom με κωδικο ονομα vangogh ενω εγω εχω monet
-
Μήνυμαοταν παω να δωσω εντολη fastboot flash vbmeta.img λεει unknown partition
-
Μήνυμαοχι πουθενα δεν ειδα σε κανεναν οδηγο αυτο το αρχειο και το σκεφτομουν βασικα μετα απο ψαξιμο. εχεις οδηγο πως και σε ποιο σημειο το φλασαρω αυτο; υγ επισης πρεπει να ειναι device specific αυτο το αρχειο image? και ειναι σιγουρο οτι αυτο χρειαζεται για να δουλεψει;;
-
Μήνυμαβαζω το twrp 3.4.0-14 monet επισης το format data γινεται ολοσωστα μονο που μετα εχουν διαγραφει τα παντα το γνωριζεις ομως ακομα και αν κανω reboot to recovery και συνδεσω το κινητο στο pc να ξαναπερασω τη ρομ στο internal storage, το internal storage εμφανιζεται αλλα δεν αναγνωριζεται (unknown space) και δεν μπορεις να κανεις copy paste τιποτε.. τι ακριβως κολπο θελει; δεν βλεπω περιεργα συμβολα, ξερω αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει decrypt
-
mi 10 lite 5g
Μήνυμαμολις εκανα unlock bootloader κανω flash το recovery twrp και αμεσως κανω boot στο recovery 1ον δεν μου πεταει την screen με το swipe to allow modification παω να κανω φορματ data ολα καλα παω να κανω factory reset ok η ρομ που ειχα περασμενη χανεται με το format κανω reboot to recovery και παω να περασω την ρομ μεσω mtp και δνε αναγνωριζει το data του κινητου! δεν μπορω να περασω τιποτα επισης γραφει στο console πανω πανω : E: Unable to decrypt FBE device τι κανω οεο;;;
-
Καλη σας μέρα... Έχω mi 10 lite 5g... Να μην τολμήσω να περάσω μέσω twrp την ρομ για το zoom;;; Υπάρχει συμβατότητα ή όχι;;
-
Mi 10 lite 5g
Μήνυμακαλημερα σας θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει η να με παραπεμψει για δοαβασμα για την εξης απορια: τι διαφορα εχουν οι roms EEA και Global και ποια πρεπει να προτιμησω κια γιατι;
-
βοηθεια για αγορα κινητου
Μήνυματο κινητο που αναφερω ειναι to mi10 lite και οχι το Mi Note 10 lite